Oprim răceala și gripa copiilor cu un boost de imunitate bazat pe ingredientele puternice ale naturii

Oprim raceala si gripa copiilor cu un boost de imunitate bazat pe ingredientele puternice ale naturii

Oprim răceala și gripa copiilor cu un boost de imunitate bazat pe ingredientele puternice ale naturii

Toamna si iarna, frecventa racelilor si a gripei este mai mare la copii, nu din cauza temperaturilor scazute, ci din cauza scaderii imunitatii organismului si a alimentatiei mai sarace in vitamine din aceasta perioada. Si trebuie sa recunoastem ca no parintii ne dorim cat mai multe medicamente naturale, bazate pe ingredientele puternice ale naturii. Propolisul este un super produs al naturii, un antibiotic natural - produs special de albine si folosit de micile insecte pentru a repara alveloele in care acestea se adapostesc, dar si pentru a dezinfecta spatiul in care familia de albine locuieste. Virtutile sale vindecatoare au fost descoperite inca din antichitate.

Propolis C® este gama complexa pe baza de ingrediente naturale, special conceputa pentru a te ajuta atat in faza de preventie a bolilor de sezon, cat si in fazele de combatere si refacere a organismului dupa boala.

Propolis C® ImunoComplex sirop este un BOOST DE IMUNITATE ce contine un complex de 6 ingrediente naturale care contribuie la functionarea normal a sistemului imunitar - pentru copii de peste 1 ani. Comprimatele Propolis C® Imunocomplex sunt boost de imunitate cu adaos de Vitamina D3 - pentru copiii de peste 5 ani.

- despre cum oprim raceala si gripa in mod natural, veti citi:
Simptome de gripa sau simptome de raceala?
Scaderea imunitatii favorizeaza gripa si raceala
Propolisul - medicamentul magic al naturii
Siropul Propolis C® Imunocomplex - boost de imunitate
Comprimatele Propolis C® Imunocomplex - boost de imunitate cu adaos de Vitamina D3

 

Simptome de gripa sau simptome de raceala?

Stii acel moment - iti vezi copilul tusind, fara pofta de joaca si fara pofta de mancare. Dar ce o fi? Gripa sau raceala?

Inainte de a va da sema cum sa va ajutati copilul sa se simta mai bine, trebuie sa stiti ce anume ii provoaca simptomele. De obicei, gripa are simptome care fac copilul sa se simta mai rau decat cele asociate unei raceli obisnuite, dar nu este intotdeauna usor sa faceti diferenta intre cele doua afectiuni.

Pentru a va ajuta sa determinati daca micutul se lupta cu gripa sau cu raceala, parcurgeti intrebarile:

1. Cum s-a îmbolnăvit copilul?

brusc = gripă
lent = răceală

2. Copilul are febră?

ridicată = gripă
nu are (sau este scăzută) = răceală

3. Care este nivelul de epuizare/oboseală a copilului?

sever = gripă
potrivit = răceală

4. Cum tușește copilul?

uscat = gripă
tuse severă sau productivă = răceală

5. Îl doare sau ustură gâtul?

da = gripă
nu = răceală

6. Îl doare capul?

da = gripă
nu = răceală

7. I-a scăzut pofta de mâncare?

da = gripă
nu = răceală

8. Are dureri musculare?

da = gripă
nu = răceală

9. Are frisoane?

da = gripă
nu = răceală 

Interpretarea rezultatelor

Dacă cele mai multe răspunsuri pe care le dați fac parte din prima categorie, este posibil ca micuțul să aibă gripă. Dacă răspunsurile dumneavoastră aparțin în general celei de a doua categorii, cel mai probabil este vorba despre o răceală. 

Scaderea imunitatii favorizeaza gripa si raceala

Simptomele comune ale racelii si gripei la copii -  durerile de gat, nasul infundat, febra, durerile musculare, durerile de cap, frisoanele, sunt de multe ori tratate cu ajutorul medicamentelor de sinteza, fara ca acestea sa actioneze in vreun fel asupra inhibarii virusului responsabil de raceala sau gripa.

Sistemul imunitar isi finalizeaza dezvoltarea in jurul varstei de 10 ani; pana la aceasta varsta copiii sunt mai vulnerabili la atacul agentilor patogeni. Perioadele reci, variatiile bruste de temperatura si trecerea de la un anotimp la altul solicita sistemul imunitar si favorizeaza aparitia imbolnavirilor. In aceste perioade, un aport suplimentar de vitamine, minerale si principii active imunostimulatoare fortifica organismul si sutine sistemul imunitar in lupta impotriva agentilor nocivi.

Propolisul - medicamentul magic al naturii

Produs de albine, propolisul este folosit de micile insecte pentru a repara alveloele in care acestea se adapostesc, dar si pentru a dezinfecta spatiul in care familia de albine locuieste. Virtutile sale vindecatoare au fost descoperite inca din antichitate, grecii, egiptenii si romanii intrecandu-se in descoperirea a numeroase remedii naturiste pe baza de propolis. Se pare ca tehnica de mumificare folosita de egipteni a fost imprumutata de la albine, care, cu ajutorul propolisului, mumifica animalele moarte pentru a impiedica descompunerea lor in interiorul stupului.

Pe de alta parte, romanii utilizau pe scara larga propolisul pentru a trata ranile soldatilor raniti in razboi, deoarece avea atat calitati antiseptice, cat si puteri miraculoase de a calma durerile. Propolisul are, asadar, o indelugata istorie, din care medicina moderna s-a inspirit pentru crearea unor remedii foarte eficiente in tratarea diverselor boli.

Propolisul poate fi considerat un antibiotic natural, cu o actiune foarte puternica, fiind in acelasi timp un antiseptic si un antifungic foarte eficient. Din acest punct de vedere, propolisul are mai multe intrebuintari eficiente in diverse boli infectioase:

- gripa,
- raceala
- febra, stare febrile, frisoane
- dureri de gat, amigdalita, raguseala  - in combinatie cu usturoiul
- infectii respiratorii (bronsita, laringita, faringita, rinofaringita, raceala, rinita)
- tuse cronica
- protejeaza impotriva poluarii si a fumului de tigara - in combinatie cu curcuma
- infectii ORL, infectii recurente ale urechii
- are efect anestezic, amelioreaza durerea - in combinatie cu canabisul
- are actiune antiinflamatoare la nivel intern si extern
- are efecte benefice in profilaxia tumorilor si a cancerului, fiind un puternic antioxidant - in combinatie cu curcuma si usturoiul
- este antioxidant si are efecte anti-imbatranire - in combinatie cu laptisorul de matca si Goji Berry
- pecingine
- traheita
- tuberculoza
- herpes genital si labial
- este antiviral si antialergic.

Siropul Propolis C® Imunocomplex - boost de imunitate

Acest sirop este un BOOST DE IMUNITATE real ce contine un complex de 6 ingrediente naturale si poate fi administrat copiilor de peste 1 an.

Pentru mentinerea sanatatii organismului avem nevoie de un sistem imunitar puternic. Sistemul imunitar cuprinde totalitatea mecanismelor de aparare ale organismului fata de agentii nocivi: microbi (virusuri, bacterii, fungi), radiatii, substante toxice etc.

Siropul are un gust placut si se poate administra cu ajutorul unei lingurite dozatoare.

Printre ingredientele de baza gasim
- tinctura de propolis,
- extract de Echinaceea,
- extractul de maces
- vitamina C,
- zinc

Siropul se poate administra copiilor cand sunt bolnaviori (ex. afecțiuni respiratorii) sau în perioada de convalescență. Se recomandă:
– 1-3 ani: 5 ml de 2 ori pe zi
– 4-6 ani: 5 ml de 3-4 ori pe zi
– Peste 7 ani: 10 ml de 2-3 ori pe zi - mai multe informatii aici.

Comprimatele Propolis C® Imunocomplex - boost de imunitate cu adaos de Vitamina D3

Amestecul de ingrediente speciale se poate regasi si in varianta de comprimate care se sug. Acesta este un supliment alimentar sub forma de comprimate pentru supt destinat atat adultilor, cat si copiilor peste 5 ani pentru sustinerea imunitatii.

Comprimatele nu contin zahar, avand un gust bun fiind usor de acceptat chiar si de catre copii. Pot fi administrate ca adjuvant in cazul imbolnavirilor (ex: afectiuni respiratorii) sau in perioada de convalescenta si pentru functionarea normala a sistemului imunitar.

Ingrediente active/ comprimat
– Vitamina C – 200 mg (250% DZR/VNR*)
– Tinctura de propolis – 60 mg
– Zinc – 2 mg (20% DZR/VNR*)
– Vitamina D3 – 10 µg (400 UI) – (200% DZR/VNR*) - mai multe informatii aici.  

Autor - Desprecopii.com - septembrie 2021
Material sustinut de FitermanPharma. 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII