Indemnizatia pentru cresterea copilului

!!! Error in HTML template: Error in template !!!
forumuri specializate Forumuri specializate
 • In unul sau n doi, mergem ai departe
  In unul sau in doi... mergem mai departe!

  Probleme cu casnicia, suport, incurajari, pareri ... nu ezitati si usurati-va gandurile aici!

 • La Bucatarie
  La Bucatarie

  Vreau o reteta noua ! Am uitat cum se fac clatitele ! Bucatarii si bucataresele au cuvantul!

 • Ajutor umanitar

  Esenta comunitatii noastre este oferirea ajutorului celor care trec prin momente grele. Nu uita ca si tu poti face un bine.

 • Forumul General

  Sufrageria Comunitatii DC. Aici ne intalnim, ne prezentam si sporavaim despre orice.Vii?

 • Clinica Virtuala DC

  Consultanta medicala online.


!!! Error compiling template: Error in template !!!
5 comentarii din 45
Trimis de nicoleta

buna ziua.numele meu este nicoleta,sunt din ploiesti .sa incep cu inceputul..eu am lucrat di anul 2010 iunie la o anumita firma in ianuarie 2011 toata luna ne-a dat acasa in concediu fara plata .in luna lui aprilie am ramas insarcinata.in sarsit am nascut am depus dosarul de indemnizatie mi s-a spus acolo sa aduc o adeverinta de la munca sa dovedesc ca in luna care am fost in concediu fara plata am fost din cauza societatii si nu din cauza mea.firma mi-a dat adeverinta in care scrie cca am fost in concediu fara plata din cauza crizei sociale.mi-a fost acceptat dosarul ,tim de 8 luni am luat indemnizatia dupa care in luna lui sept nu mi-a mai fost platit.bineinteles ca am fost sa ma interesez la indemnizatii dc nu mai iau banii la care imi spune ca mi-a fost suspendat din motiv ca adeverinta in care scrie ca am fost in concediu fara plata trebuie inregistrata la itm .firma la care am lucrat a inregistrat adeverinta si am fost personal cu acele acte sa lw duc si am completat o cerere precum cer reanalizarea dosarului.am sunat urmatoarea zi la cel care se ocupa de dosar si a zis ca l-a dat mai departe si ca este posibil sa nu mai iau si sa mai si returnez banii pe care i-am luat 8 luni de zile.va rog mult spuneti-mi la ce sa ma astept si daca pot face ceva.mi-a zis ca dosarul dureaza cam 2 saptamani pana se uita la el ca nu au timp.imi cer scuze daca am mai facut greeseli dar sunt disperata pt ca ,ca la noi nu mai e nicaieri.

Trimis de genoveva

Buna, am 22ani si sunt insarcinata in 16 saptamani. Muncesc de un an si doua luni. Cum as putea sa_mi iau concediu de acum???? Ce ar trebui sa fac??? Va multumesc.

Trimis de turcu simona

buna ziua.sunt insarcinata in 7luni si la firma unde lucrez sunt angajata de 14luni cu 4ore as dori sa stiu daca pot beneficia de indemnizatie pt cresterea copilului

Trimis de Sara

Buna ziua!Sunt in concediu de crestere a copilului pt. o perioada de un an.Salariul net pe ultimile 12 luni a fost de 1500 ron.Spuneti-mi,va rog,ce valoarea ar trebui sa aiba indemnizatia?Eu am primit indemnizatia si m-i se pare ca este prea putin.(1030 ron).Va multumesc!

Trimis de ana m.

Buna ziua ! Am o fetita de 1 an si 3 luni si in martie o sa nasc din nou .beneficiez de a doua indemnizatie de maternitate de la nasterea celui de al doilea copil sau numai dupa ce primul copil inplineste 2 ani ?

Trimite comentariul tau | Citeste toate comentariile
Inchide

Trimite unui prieten

Completeaza datele si mesajul tau. Linkul articolului se adauga automat la mesaj

(!) Datele furnizate NU se salveaza in baza noastra de date.