Gala Laureatilor sau Cei mai iubiti - Desprecopii.com 2006

Gala Laureatilor sau Cei mai iubiti - Desprecopii.com 2006

Gala Laureatilor sau Cei mai iubiti - Desprecopii.com 2006

  • De ce suntem aici? Ce ne tine legati? De ce este Comunitatea Desprecopii.com cea mai mare si mai stransa comunitate din peisajul romanesc online? De ce are www.desprecopii.com cea mai mare rata de loialitate de pe internetul romanesc?

De ce are cea mai mare durata de activitate online pe utilizator? De ce reveniti aici in fiecare zi? Cum am reusit sa adunam asa de multi bani pentru actiunile online? De ce avem flori ciudate la profil, albinute, umbrele sau fulgi de nea? Iata o posibila si subiectiva Gala a Laureatilor (sau cei mai iubiti) 2006.

Topic initiat de Sheannamp

Eu fac parte de putin timp din aceasta mare familie!
Cu toate acestea am reusit sa cunosc pe multi dintre membrii DC! Cu bune si cu rele! Mai mult bune totusi!
Insa exista cateva persoane, de fapt cativa OAMENI deosebiti carora vreau sa le multumesc in mod special ca exista, ca fac parte din familia DC si mai ales pentru cuvintele lor care mi-au fost sfat si alinare in momente mai dificile!
Cred ca ar trebui sa cream o gala a laureatilor in care acesti membrii DC sa fie premiati, macar cu recunostiinta noastra!

Timid, voi incepe eu:
Laura25, pentru tot aportul ei de la topicele "Mamici de gemeni" si "Prematuri"!
Felicity, pentru sfaturile si incurajarile ei de la "Prematuri" si, mai ales, pentru Paul, un exemplu si o speranta pentru toate esentzele tari!
Try, pentru delicatetea, darzenia si pentru ca si-a pastrat sufletul curat si iubirea de oameni in ciuda incercarilor prin care a trecut!
Lorelay, pentru ca are intotdeauna un cuvant de imbarbatare!
Tina Welsh, articolul despre alaptare postat de ea mi-a fost de mare ajutor intr-o perioada de nesiguranta!
Papadie, pentru ca a creat topicul "Prematuri" - din cauza lui sunt eu astazi aici, pentru Catrina si Sofia si pentru ca ....e Papadie (stiti voi mai bine ca mine de ce)!!
si nu in ultimul rand
Adminilor, pentru acest forum si mai ales pentru acel mare bine pe care l-au facut sutelor de persoane in toti acesti ani!

Va multumesc!

Alte bilanturi anuale Desprecopii.com

Actiuni umanitare Desprecopii.com

(Witchie) Sunt cateva persoane pe care le-am intalnit pe DC si de la care am invatat enorm. Asadar, propunerile mele nu se bazeaza strict pe simpatie ci pe empatie si pe dorinta mea de a le multumi macar asa pentru ce fac. Sheannamp, merci ca mi-ai dat ocazia.

Paula2003 pentru altruismul cu care imparte informatii vitale pentru mamicile de copii cu SD, pentru incapatanarea cu care se lupta pentru Alexa si pentru faptul ca n-a uitat sa zambeasca.

Akella pentru ca mi-a amintit ca exista puteri si forte mai mari decat noi, pentru intuitia ei si timpul investit in altii, fara pretentia la recompensa.

LilianaCsacki si Aissa pentru toate lucrurile pe care le stiu despre adoptii

Ale datorita careia exista articolele despre pierderea de sarcina.

Balbina de la care am invatat ca exista torturi cu papusi

Grupul Scandinavilor, luat compact pentru cea mai prompta revista a presei internationale, pentru fotografii si chestii interesante si pentru ca datorita lor am descoperit "The Sultans'S Elephant" si o multime de alte lucruri despre care nu mi-ar fi dat prin minte ca exista.

Si ca sa si glumim umpic:)
As mai vrea sa le multumesc de asemenea regizorilor (Mirela si Florin) celei datorita careia eu acum sunt pe DC (Yasmine) si unei prietene regasite (Papadie).

************************ 

(bibyrox)
Ralucah
, Anangel_lexi, Radu300  primii mei prieteni pe care mi i-a facut cadou acest forum!
Papadie, Witchie, Freia, Marius
Guestus  pentru ca ma distreaza de fiecare data!
Miresicile de 2005 pentru ca m-au suportat zilnic timp de un an! (si inca n-au scapat!)
Si bineinteles sa nu le uit pe noile mele prietene de la Aspirante optimiste>20: Ancadragoman, Bubuleana, Ramonella, NanaMotoc, Gabitzu37, Olivia26, Rox_dox, Olim, Kriss79, Laura Ioana, Corinuk, Toma_lly..

************************ 

(desprecopii) Cateva zile m-am gandit la acest topic. A fost un bun prilej de a re-memora cu imaginile sufletului, un an care trece iar, pe langa noi, tacut.

Nu imi plac momentele festive, sunt genul care nu isi gaseste locul in momentele importante, care ar vrea sa fie plecata in delegatie - singura, de ziua ei, care sta in spate si vrea sa nu fie vazuta.

Dar ... m-am trezit gandindu-ma la acest topic in cateva dupa-amieze reci de iarna cand imi aduceam copilul de la scoala. Si, m-am trezit gandindu-ma la ce inseamna aceasta comunitate pentru mine, cum m-a 'atins' si de ce imi este atat de draga.

As vrea sa va spun ca in cateva randuri am primit invitatia de a povesti pe larg despre acest site. Pentru niste ziare, pentru o emisiune a diasporei, pentru o revista. Si... nu am mai raspuns emailurilor ... pentru ca nu mi-am gasit cuvintele intr-un mod care sa exprime perfect acest fenomen desprecopii.com
Am lasat tacere in schimb. Uneori sentimentele sunt mai profunde decat niste cuvinte. De asta nu avem pe acest site o istorie scrisa. Pentru ca ea nu se scrie ci se traieste ...
Nu are rost sa scriu, la singular, despre ceva ce am construit impreuna. Nu pot sa imi adun cuvintele intr-o ordine satisfacatoare atunci cand vorbesc despre desprecopii.com - despre voi.

In primul rand, ceea ce mi se pare cel mai important, sunt anii si trecerea lor. Parca ieri eram gravida si acum am baiat de 6 ani...care imi declara ca e inragostot putin de o colega de clasa...
Parca ieri ne intilneam cu totii la WTC, o cunosteam pe Monica, pe Vlad, pe Witchie, pe Tumpi, pe Danat...
Acum primim zilnic mesaje despre noi pui DC. Nu exista emotie mai mare pentru mine decit atunci cand mi se spune ca puiii sunt rezultate ale Odiseei Sarcinii ....

De ce suntem aici? Ce ne tine legati? De ce are www.desprecopii.com cea mai mare rata de loialitate de pe internetul romanesc?
De ce are cea mai mare durata de activitate online pe utilizator? De ce reveniti aici? De ce o vad pe Ortansa in fiecare zi (si ma bucur) online pe DC? Ea a fost al doilea utilizator DC - dupa mine :)
De ce a nascut Lara online? De ce o cunosc pe Papadie mai bine decit o cunosc cei care o vad in realitate?

Cum sa vorbesc despre toti care mi-au schimbat viata? Cum as putea sa va numesc pe toti cu care am schimbat zambete, emotii, PMuri, chaturi, felicitari, stiri, barfe...?

Hm... in 2007 pe cine sa nominalizez?
In primul rand, voi toti contati!! De la primii (de pe forumul vechi DC - sper sa il punem online ca remember doar) pina la cei care s-au inregistrat azi.

Cu sinceritate si multa dragoste as vrea insa sa acord premiile mele subiective pentru 2007:
1. Moderatorilor DC
Moderatorii nu imi sunt rude sau vechi prieteni iar pe unii nu i-am vazut niciodata.Pe ceilalti, i-am cunoscut doar la intilnirile DC. Nu primesc nici un ban de la DC.
Le sunt recunoscatoare pentru tot ajutorul fara de care acest forum nu ar fi organizat, moderat, civilizat, special. Si nu numai atat. Ei ma modereaza si pe mine :))
Le multumesc pentru sprijinul neconditionat si realist, pentru sinceritate, loialitate si mai ales pentru calitatea umana de care au dat dovada de atatea ori. Pentru chaturile tarzii, pentru bomboanele belgiene... Desi nu ne-am vazut laolalta, este unul din visele mele cele mai dragi...sa ne vedem cu totii intr-o buna zi :))


2. Donatorilor DC (https://forum.desprecopii.com/forum/floricica.asp )
Conceptul de donator DC este special si unic. Noi nu avem avataruri, imagini pe forum... noi avem oameni care se implica real si incearca sa faca ceva. Aici este diferenta... Va multumesc fiecaruia pentru sprijin. Am dovedit ca romanii stiu sa puna umarul.
O nota speciala pentru Diaspora DC! Va iubim si va multumim pentru sufletul pe care il depuneti pe DC .

3.Unor membri speciali: Tzuni si Buggy. Nu le cunosc decat online. Sunt insa atat de sufletiste. Si nu au copii... dar stau pe DC pentru ca au de spus ceva si de pus un umar. Poate ca si cei care nu au semn de donator vor pune umarul.

Astea sunt premiile mele subiective in 2007.
Va urez sanatate si sper ca, intr-o buna zi sa facem Balul DC si sa dam premiile cu adevarat...

2006 a fost un an plin de evenimete, emotie si actiune. In final, a devenit mai puternici, mai uniti si mai constienti de sentimentul absolut unic al fortei care ne leaga. Mergem mai departe mai puternici. Avem planuri mari!

************************ 

Topicul continua aici >>
Toate drepturile rezervate (c) decembrie 2006

 Forumuri recomandate:

Forum General
Discutii despre aproape orice. Aici este punctul de intilnire si de plecare catre discutii specializate.
Parintii intreaba, parintii raspund!
In aceasta lista de discutii puteti pune intrebari la obiect altor parinti (Exemplu: Este normal ca baiatul meu cere noaptea lapte?)

Mai cititi pe www.desprecopii.com

  • Sunteti facuti unul pentru altul?
  • O scrisoare de departe...
  • Femeia echilibrata vs. Superfemeia
  • Cadouri de Craciun pentru o viata intreaga!
  • O zi din viata mea…o zi din mine
  • Copii mici - decizii mici; copii mari- decizii mari
  • Despre copii si praf de stele
  • Despre ... frustrare
  • Horoscopul copiilor
  • As vrea sã fim din nou o familie
  • Oare ar trebui sa fim cu totii vegetarieni?
  • Impresii personale de la o intilnire DC
  • Despartita, dar nu singura
  • Sfantul Andrei - Sarbatoare romaneasca
  • Povestea lui Mos Nicolae
  • Divortul – cum ii afecteaza pe copii
  • Antibioticele si cancerul de san
  • Anti-perspirantele si cancerul de san
  • Comunitate: Inimioarele desprecopii.com
  • Mos Nicolae are ochi de copil
  • ✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

    Subiecte tratate:

    Comentarii vizitatori

    Citeste toate comentariile

    Ce sentimente ti-a produs acest articol?

    Ultimile 1 comentarii

    1. balan maria
      balan mariatrimis la 23/5/2010

      foarte bun imi place

      Raspunde la acest comentariu

    Scrie un comentariu

    Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

    Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

    DA (este întrebare)
    NU (nu este întrebare)


    Cod:

    Ai o întrebare pentru alte mămici?
    ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII