Desprecopii in vizita la Noul Spital Baneasa - Regina Maria

Desprecopii in vizita la Noul Spital Baneasa

Desprecopii in vizita la Noul Spital Baneasa

  • Medicina, regandita pentru mama si copil

Marti 30 Octombrie 2012, membrii Comunitatii Desprecopii.com au fost oaspeti in cel mai nou spital dedicat sanatatii femeilor si copiilor din Romania, Regina Maria - Spitalul Baneasa. A fost o ocazie deosebita pentru pentru noi sa vedem si sa intelegem ce se afla in spatele conceptului "Medicina, regandita pentru mama si copil ".

Un nou prilej de a ne cunoaste si in viata reala , de a sta de vorba cu o serie de medici cu nume sonore din medicina romaneasca, de a obtine raspunsuri la intrebari, si nu in ultimul rand, de a evalua dupa experienta proprie o institutie medicala de elita din Reteaua Privata de Sanatate Regina Maria .

Impresiile membrilor au fost pe masura:

 Impecabil! Din toate punctele de vedere.
Am avut placerea sa il cunoastem pe Dl. Dr. Rahimian , Directorul Medical al Spitalului Baneasa care are un magistral simt al umorului si o naturalete fermecatoare.

Are un vis frumos, acela de a conduce acest Spital in elita unitatilor medicale internationale. Asa cum e numele AKH de ex..unde mergi cu incredere fara sa-ti pui intrebarea "ce medic ma va trata?"... caci cu siguranta va fi unul bun si responsabil. Am avut raspunsuri la multe intrebari iar discutiile s-au purtat intr-o atmosfera prietenoasa si relaxata.

Echipati cu papucei de unica folosinta si usor galagiosi, am facut turul pe etaje (sunt 5!)... in cateva rezerve, pe care Cristina le avea notate ca fiind libere. Aparatura moderna, bloc operator, sali de nastere... dezvaluind pe rand ceea ce se afla in spatele conceptului de "medicina regandita pentru mama si copil"

Momentul in care am surprins bebelushii "facandu-si somnul de frumusete"...la doar cateva ore sau zile distanta de la nastere, a fost cu cetitudine dovada suprema a faptului ca, pentru cei mai multi dintre parintii care merg acolo ...o venire pe lume e lacrima, emotie si binecuvantare... fara nicio indoiala Happy Visit !!! - alinuk

Aflati cum a decurs aceasta minunata intalnire!

 In afara de atmosfera placuta si de carisma de netadaguit a domnului doctor m-am bucurat sa simt ca, in sfarsit se instaleaza un soi de normalitate si in Romania . E bne sa stii ca exista astfel de locuri si astfel de oameni pe care poti conta cand ai (sau nu) probleme de sanatate.
Le urez succes celor de la Regina Maria in demersul dumnealor si ma gandesc serios sa ma stramut cu arme si bagaje de unde ma aflu acum - violetan

Spitalul pe care noi l-am vazut este cu adevarat ca un spital de elita de "afara". Dotarile, grija, medicii, atmosfera, curatenia, sentimentul imposibil de descris de caldura - care te inconjoara, toate m-au impresionat. De la ingrijiri de rutina, la proceduri chirurgicale complexe, si terapie intensiva, toate fac parte din medicina regandita pentru mama si copil , un concept menit sa te faca sa te simti bine si in siguranta.

 Finisajele interioare ale cladirii sunt impecabile. N-am vazut demult asa ceva. Rezervele...un vis. Nu mi-a mirosit nici o clipa a spital. E o linisteeeee... numai fasaitul sistemului de ventilare/conditionare se aude. - Rufus

 Subscriu la parerile grozave despre Dl. Dr. Rahimian  si despre conditiile de la Regina Maria. I-am povestit si sotului meu cat mai amanunt tot ce-am vazut si ce ne-a povestit dl doctor si s-a convins ca poate fi o alegere foarte buna sa nasc acolo. ba chiar isi facea el niste calcule si a spus ca pretul pt pachetele de nastere sunt justificate si daca e sa faci acest efort, macar stii ca merita. Sunt bucuroasa ca eu eram decisa cu RM din momentul in care am inceput sa ma gandesc la dorinta de bebe . - elenaionascu

Puteti de asemenea citi mai multe din comentariile membrilor la acest topic

Pentru mai multe fotografii de la eveniment apasati pe urmatorul buton:

autor: Desprecopii.com - Toate drepturile rezervate Desprecopii.com (c) 2012 

Noutati de la Regina Maria

forumuri specializate  Forumuri specializate

Ajutor umanitar
Esenta comunitatii noastre este oferirea ajutorului celor care trec prin momente grele. Nu uita ca si tu poti face un bine.

Forumul General
Sufrageria Comunitatii DC. Aici ne intalnim, ne prezentam si sporavaim despre orice.Vii?

Concursuri ACTIVE
Aici gasesti toate concursurile active. Vino sa le vezi si intra si tu in concurs.

Intalniri Desprecopii.com

Mai cititi: bilanturi anuale Desprecopii.com

Actiuni umanitare Desprecopii.com

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII