Un smartphone pentru smartsex ...

Un smartphone pentru smartsex ...

Un smartphone pentru smartsex ...

  • Parafrazand reclama de la TV "Un smartphone pentru fiecare roman", ma gandesc ca e posibil ca natalitatea sa creasca la romani ... daca fiecare primeste cate un smartfone care ii usureaza viata.
Probabil ca tabloidele deja vuiesc cu stirea copiata de pe Daily Mail: 10% dintre americani folosesc smartphone-ul in timp ce fac sex.

 

Dependenta de un telefon smart

Nu am de gand sa  traduc acel articol dar vreau sa-l folosesc ca punct de plecare pentru o discutie interesanta: personal sunt dependent de IPhone-ul meu!

De pe telefon trimit facturi cand fac consultanta, de pe el restartez severele desprecopii.com cand sunt down, pe el imi citesc mailul, stirile, fac poze, ascult muzica, fac tranzactii bancare, folosesc programul de navigatie cand conduc sau merg cu bicicleta, si multe altele! Si ca sa vezi, pe deasupra il folosesc si cand dau telefon! Dar pot sa spun fara sa exagerez, telefonul meu este folosit sub 5% din timp pentru a da telefon.

Un smartfone pentru toate familliile 

La noi in familie toata lumea are smartphone. Ne surprindem uneori in casa, la restaurant, ca suntem toti 3 pe telefon in loc sa comunicam!  Tehnologia ne acapareaza viata si noi ne lasam dusi de val (de parca ne-am putea opune?). Pentru o parte dintre noi intrebarile de mai jos sunt socante, dar pentru mamicile mai tinere sunt intrebari valabile:

◾Va aduceti aminte cum era sa intri intr-o cabina cu geamuri sparte si sa cauti fise ca sa dai un telefon? Sau sa cauti disperat un telefon functionabil care nu avea difuzorul furat sau care nu era infundat cu fise. Apropo, aveti in vocabular cuvantul "fisa"?
◾Stiu mamicile tinere ce inseamna sa ai cuplaj la telefon?
◾Mai aveti in casa masuta de telefon sau carte de telefon?
◾Stiu mamicile tinere ce inseamna expresia: "la ceas la universitate"?

Tehnologia are multe avatantaje de care te poti bucura

Imi pare rau? NU! tehnologia are multe avantaje si cred ca a renunta la tehnologie este ca si cum ai renunta la metrou pentru trasura cu cai. Viata merge inainte, tehnologia evolueaza, si da, sunt constient ca o sa vina momentul in care (desi sunt o persoana tehnica) o sa pierd pasul si o sa devin deconectat.


Voi aveti SMARTPHONE? Cat timp va petreceti pe telefon sau tableta?

Si sa revenim la sex!

Conform unui studiu recent (vezi graficul de mai jos) 33% dintre americani ar prefera sa traiasca fara SEX decat fara smartphone.  Parafrazand reclama de la TV "Un smartphone pentru fiecare roman", si daca un smartfone poate sa te ajute in timp ce faci sex, poate si natalitatea in Romania ar putea creste. :)




Alo, ti-am dat "bip", si sunt haiduc, si am "smartfoni"! Cine este mai smecher decat mine?

Va asteptam la duscutii pe topicul simpatic de discutii: Un smartfone pentru fiecare roman


Merita sa cititi si urmatoarele:

Gesturile extreme ale unor parinti model

Gesturile extreme ale unor parinti model

A fi parinte implica, de multe ori, a lua decizii care altora s-ar putea sa le para neobisnuite. Si asta se intampla mai ales atunci cand, in incercarea de a oferi modele pozitive copiilor nostri,…

Pozele bebelusului pe Facebook – o alegere inteleapta?

Pozele bebelusului pe Facebook – o alegere inteleapta?

Ne place sau nu sa admitem, retelele de socializare, indiferent daca este vorba de Facebook, de Twitter sau de alte nume cu rezonanta, au devenit parte din viata noastra cotidiana. Desigur, alegerea…

Mami si tati, ce faceti acolo? Cand copilul isi surprinde parintii

Mami si tati, ce faceti acolo? Cand copilul isi surprinde parintii "in flagrant"

A fi parinte este, cu siguranta, o misiune complexa, ce prilejuieste o sumedenie de momente inedite, carora trebuie sa le facem fata cu brio.Dincolo de dificultatile inerente, ce sunt insa de cele mai…

 Comunitate, Forumuri recomandate

Parintii intreaba, parintii raspund!
In aceasta lista de discutii puteti pune intrebari la obiect altor parinti (Exemplu: Este normal ca baiatul meu cere noaptea lapte?)

 autor: redactor Desprecopii  - Toate drepturile rezervate Desprecopii.com (c) 2013

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII