Medicamente pentru suflet??...

Medicamente pentru suflet??...

Medicamente pentru suflet??...

  • ....am atatea pe suflet ca nici nu stiu cu ce sa incep,...servici... bebe...,hm nici nu stiu. Un nod mare in gat si...o lacrima si inca una se prelinge pe obraz, si intrebari in minte, de fapt doar una repetata la infinit ``de ce?``,de ce?``- de ce tot incerc sa avansez dar desi am studii, muncesc si ma descurc nu sunt luata in calcul ci...mai trebuie sa mai astept un pic si inca un pic si inca un pic pt ca nu am``spate`` si acum trebuie avansat cutare sau cutare si acest pic a devenit ... imens, iar eu m-am SATURAT asa incat va trebui sa plec sa o iau de la capat la alt loc de munca unde poate voi fi luata in calcul...

....Am atatea pe suflet ca nici nu stiu cu ce sa incep,...servici... bebe..., hm nici nu stiu. Un nod mare in gat si...o lacrima si inca una se prelinge pe obraz,si intrebari in minte,de fapt doar una repetata la infinit``de ce``,de ce``-de ce tot incerc sa avansez dar desi am studii, muncesc si ma descurc nu sunt luata in calcul ci...mai trebuie sa mai astept un pic si inca un pic si inca un pic pt ca nu am``spate`` si acum trebuie avansat cutare sau cutare si acest pic a devenit ... imens.

Iar eu m-am SATURAT asa incat va trebui sa plec sa o iau de la capat la alt loc de munca unde poate voi fi luata in calcul (pt ca nu mai pot astepta la infinit) dar gata cu munca, cea mai mare durere este ca nu am un bebe...

MA DOARE ATAT DE TARE SUFLETUL, ma doare in fiecare luna cand ``vin uratii``, ma doare in fiecare zi cand vad un bebe cu mamica lui, ma doare cand o cunostinta care nici macar nu-si dorea afla ca este insarcinata (si ma doare nu ca este ea ci ca nu sunt si eu).

Ma doare ca nu ma trezesc noapte in scancet de bebic suparat ca e fomita, ma doare ca nu are cine sa-mi gangureasca, ma doare ca nu am cui sa-i cumpar jucarii si cui sa-i fac toate poftele si cui sa-i spun toate povestile. 

Cand ma doare capul, spatele, stomacul sau mai stiu eu ce iau medicamente dar cand ma doare sufletul? Cu ce ma pot trata?

alte 12 Supe pentru suflet

Stau si ma gandesc ca poate Doamne Doamne vrea sa ma pedepseasca pt ca nu vroiam cu nici un chip sa raman acum cativa ani ma gandeam ca trebuie sa-mi termin facultatea, sa-mi gasesc de munca, sa fac ceva vechime si apoi bebe dar cand a venit``apoi``...

Am mai zis ca poate de la problemele mele de sanatate am avut ovare polichistice, un chist pe ovarul drept, anexita,am si mastoza fibrochistica - am facut o mie si una de tratamente si am zis gata dupa asta raman, hai ca dupa asta sigur dar nu a fost asa.

Dupa tratamente si tratamente atat naturiste cat si medicamentoase am ramas doar cu mastoza si totusi nu raman. AM facut si monitorizari si totusi...toti medicii imi spun ca nu cred ca are de ce sa fie probleme ca sunt tanara (am 28 de ani) nu am avut avorturi,unii imi spun sa mai incerc dar sa nu mai fiu asa stresata (of ce legatura o avea stresu` cu bb-da ma rog), altii ca ar trebuii sa fac histero iar eu parca m-am saturat de mers la medici, de facut tratamente si nici nu mai am incredere ca se poate rezolva ceva, pur si simplu as vrea sa se intample o minune desi incet incet speranta incepe sa moara,chiar mi-am propus sa incerc sa ma impac cu gandul ca nu voi avea bb niciodata dar samburele de speranta care a mai ras nu-mi da pace.

Am tot cazut in deznadejde pana la maxim apoi m-am ridicat dar acum am obosit sau mi-e frica sa-mi mai fac curaj sa mai sper sa mai merg la medic iar si iar. Ma gandesc ca in momentele astea sper sa nu ma vada Doamne Doamne pentru ca ar trebui sa fiu multumita ca sunt bine, ca am ce manca unde sta etc....dar sufletului ce sa-i fac?  sa nu mai doara asa tare?...si o lacrima...si inca una.. de ati stii cate planuri am in cap legate de bebe dar..gata ca deja sunt haotica....

autor: ANKUTZA79, membra a comunitatii Desprecopii.com|
Urmariti comentariile pe Blogul Desprecopii aici >>
Toate drepturile rezervate - (c) desprecopii.com 2007

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema:

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 4 comentarii

  1. simo
    simotrimis la 28/3/2012

    Ca o persoana trecuta prin astfel de probleme va recomand sa faceti sedinte de relaxare sau bioenergoterapie.Dupa asemenea sedinte am ramas insarcinata , desi cand mi-au fost recomanadate mi-am luat prietena in zeflemea. Recomand cu caldura. La mine au avut efectul maxim. Dupa mine inca doua prietene au urmat asemenea tratament si sunt acum MAMICI FERICITE.

    Raspunde la acest comentariu
  2. Crina
    Crinatrimis la 3/6/2011

    Buna Ankuta. Nu stiu can d ai trimis scrisoarea asta la redactie. Sper din tot sufeltul ca acum ai un bebe. Nu descuraja. Si eu am fost ca tine. Abia la 37 de ani am ramas insarcinata cu fetita care acum are 8 ani. Daca vrei sa-ti dau mai multe detalii contacteaza-ma la adresa de email de mai sus. Crina

    Raspunde la acest comentariu
  3. ina
    inatrimis la 18/6/2008

    Buna,Nu fi suparata, caci nu esti singura in situatia !!!Am o prietena care are 32 de ani si e tot in aceeasi situatie. Dar face toate eforturile si merge in continuare la medic (a facut si histero) si tot nu si-a pierdut speranta. Ar trebui sa-ti iei concediu, sa te deconectezi cumva, sa plecati impreuna undeva, unde sa fiti numai voi 2 si sa nu te mai gandesti la promovari, serviciu si problemele de acasa. Crede-ma ca un bebe merita tot efortul din lume!!! P.S.Sa vezi tu dupa ce o sa vina bebe...:-))

    Raspunde la acest comentariu
  4. adriana
    adrianatrimis la 18/9/2007

    si eu am acelasi sentiment.imi doresc enorm un bebe dar nu il pot avea inca dar ma simt ciudat cand vad copii in parc cu parinti lor4 si as vrea sa fiu eu asa.as vre sa ma simt fericita pe deplin.

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII