Cum si-au recapatat starurile silueta dupa nastere

Cum si-au recapatat starurile silueta dupa nastere

Cum si-au recapatat starurile silueta dupa nastere

  • Orice mamica stie cat de greu este sa iti recapeti forma fizica dupa nastere. Si nu este vorba doar de kilogramele in plus, ci si de flexibilitate, de tonus si de felul in care inveti in permanenta sa iti iubesti propriul corp. Perioada de recapatare a siluetei variaza de la o femeie la alta si ea depinde, in mare masura, si de metodele adoptate pentru a reveni la formele de dinainte de nastere.

Cum si-au recapatat starurile silueta dupa nastere


Jennifer Lopez
Halle Berry
Reese Witherspoon
Milla Jovovich
Gwyneth Paltrow
Melanie Brown
Victoria Beckham
Jessica Alba
Gisele Bundchen
Elle McPherson
Beyonce
Claudia Schiffer
Angelina Jolie
Alessandra Ambrosio
Kristen Bell

Orice mamica stie cat de greu este sa iti recapeti forma fizica dupa nastere. Si nu este vorba doar de kilogramele in plus, ci si de flexibilitate, de tonus si de felul in care inveti in permanenta sa iti iubesti propriul corp. Perioada de recapatare a siluetei variaza de la o femeie la alta si ea depinde, in mare masura, si de metodele adoptate pentru a reveni la formele de dinainte de nastere.

Ca de obicei, starurile sau cel putin unele dintre ele, par sa detina solutii miraculoase si in aceasta privinta. Asa se face ca la scurt timp dupa nastere, par sa fie mai in forma ca niciodata, atunci cand ioes din nou in lumina reflectoarelor. Iata cateva dintre secretele care le-au ajutat pe cateva dintre divele mamici sa isi recapete mai repede silueta dupa nastere.

Jennifer Lopez

Nu a fost niciodata campioana in ceea ce priveste silueta, insa toata lumea ii admira formele sexi. Dupa nastere a trebuit sa scape de cateva kilograme in plus, asa ca diva latina a optat pentru triatlon. Antrenamentul zilnic, cu durata intre 45 de minute si 2 ore, a ajutat-o sa isi recapete rapid tonusul. Antrenorul sau personal a declarat ca J Lo a batut recorduri la viteza, punctul ei slab fiind inotul.

Halle Berry

Actrita si-a reluat antrenamentul sportiv la cateva saptamani, dupa ce a adus-o pe lume pe Nahla, urmand un program sportiv intensiv. In prima saptamna a insistat pe exercitii obisnuite si pe exercitii cardio, apoi, pe termen lung, a facut jogging, plimbari pe jos, kickboxing si yoga. La nici trei luni de la nastere, Halle Berry arata chiar mai bine decat inainte de a fi insarcinata.

/Images/vedete-halle-b.jpg

Reese Witherspoon

Hiperactiva in timpul sarcinii (pe parcursul careia a jucat in mod regulat tenis), actrita nu a renuntat la ritmul sportiv nici dupa nastere, recapatandu-si la scurt dimp dupa nasterea lui Tennessee, in 2012, greutatea sa de individat de 52 de kg.

Milla Jovovich

Din momentul in carte a devenit mama, in 2007, si pana azi, actrita face zilnic exercitii pentru a-si mentine in forma musculatura, exercitii cardio, dar si exerci’ii pentru mentinerea taliei. Iar rezultatele sunt, se pare, de invidiat.

Gwyneth Paltrow

Dupan nasterea copiilor sai, acum deja mari, actrita  a s-a ghidat mai ales dupa regulile impuse de antrenoarea starurilore, Tracy Anderson. Dansul si fitnessul se afla inca pe lista activitatilor din programul intensiv al divei, fiind completate de sedintele de Powerplate, rapide si usor de integrat in programul aglomerat a unei mamici star.

Melanie Brown

Fosta Spice Girl nu si-a schimbat dupa nastere exercitiile care o mentineau in forma. Ea practica toate stilurile de dans si asta a ajutat-o sa scape de kilogramele in plus, acumulate in timpul sarcinii.

/Images/vedete-melanie-b.jpg

Victoria Beckham

Silueta de invidiat a unei alte foaste Spice Girl are un secret  pe care il impartaseste si o alta diva, Jennifer Aniston. Este vorba despre asa-numita yogalosofie – o practitca ce combina elemente de Pilates cu miscari inspirate din yoga, menite sa canalizeze emotiile si sa impulsioneze motivatia de a slabi.

Jessica Alba

Unul dintre sporturile preferate ale actritei este tenisul de masa, pe care il practica in mod consecvent, insa pen tru a-si recapata silueta de dinainte de nastere, diva a apelat mai ales la bicicelta, la bicicleta eliptica si la exercitiile cardio. Actrita face o ora de sport pe zi, pe care o completeaza cu sesiuni de kickboxing sau de Kung Fu.

Gisele Bundchen

Vedeta isi pastreaza in permanenta formele cu care a cucerit podiumul cu ani in urma, apeland la yoga. Nimic nu este mai potrivit pentru a-ti recapata forma, in opinia sa, decat acest sport pe care il practica si fiica sa – yoga.

Elle McPherson

A devenit dependenta, se pare, de tehnologie… Si asta pentru ca este fascinata de Powerplate, aceasta masinarie vibranta care permite antrenarea muschilor fara prea mare efort.

Beyonce

Artista recunoaste ca este genul de persoana care trebuie sa faca eforturi pentru a se mentine in forma. Diva a luat 26 de kilograme in greutate in timpul sarcinii, dar pe cat de repede le-a acumulat, pe atat de repede a scapat de ele. Secretul ei il constituie exercitiile cardio si alergarea.

Claudia Schiffer

Exercitiile de gimnastica si cele de Pilates sunt cele care au ajutat-o pe fosta emblema a frumusetii din lumea modei sa isi remodeleze corpul dupa nastere. La acestea s-a adaugat un regim alimentar strict, care a facut ca efectele exercitiilor de Pilates sa fie durabile.

/Images/vedete-claudia-s.jpg

Angelina Jolie

Si pentru Angelina, secretul revenirii la silueta de dinainte de nastere a constat tot in exercitiile yoga. Cine ar fi crezut ca acest sport poate avea efecte atat de miraculoase in aceasta privinta…De cinci ori pe saptamana, timp de 2 ore pe zi, vedeta se dedica acestui sport care o incarca cu energie pozitiva si care este completat de o alimentatie foarte echilibrata.

Alessandra Ambrosio

Celebrul top model de la Victoria’s Secret si-a propus sa isi mentina fesele si abdomentul ferme si dupa nastere. Ea sustine ca nu a avut o solutie magica pentru a-si atinge acest scop, dar ca fitnessul este sportul care a ajutat-o intotdeauna sa se mentina in forma si sa isi regaseasca silueta dupa nasterea fiului sau, Noah.

Kristen Bell

Dupa nasterea fiicei sale, actrita a devenit inseparabila de cercul sau pentru hula-hoop, pe toata durata filmarilor pentru Veronica Mars. In scurt timp, artista si-a recapatat linia perfecta cu ajutorul acestui faimos cerc, care face furori la Hollywood.

Interesant de citit:

La cat timp după naștere putem incepe exercițiile fizice? Lupta cu kilogramele in plus.

La cat timp după naștere putem incepe exercițiile fizice? Lupta cu kilogramele in plus.

Pe grupurile de proaspete mamici, întrebarea "La cât timp după naștere putem începe exercițiile fizice?" este citită cu mare interes.Revenirea la…

Cum să naști ca o doamnă: sau când fiecare țipat costă

Cum să naști ca o doamnă: sau când fiecare țipat costă

Cum să naști ca o doamnă? Ti se pare o intrebare ciudată? Ei bine și noua ni se pare insă este o intrebare care circula pe forumul de sarcina de la Desprecopii sau pe…

Depresia postnatala - cauze, prejudecati si suport pentru mamici

Depresia postnatala - cauze, prejudecati si suport pentru mamici

Depresia postnatala este marcata de sentimente intense de tristete, ingrijorare sau disperare, care se prelungesc pe durata mai multor zile si care tulbura capacitatea proaspetei mamici de a…

Pentru suport, prietenie si atitudine, va recomandam urmatoarele forumuri:

Nasterea unei stele
Mamicile povestesc experientele lor la nastere. Clipe unice, traite

 autor: redactor Anamaria Ghiban - toate drepruile rezervate desprecopii.com (c) 2013

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII