Ce mai poți spăla la masina de spălat vase - și sigur nu știai

Ce mai poti spala la masina de spalat vase

Ce mai poți spăla la masina de spălat vase - și sigur nu știai

Ce mai poti spala la masina de spalat vase (sigur nu te-ai gandit)...

Ce mai poti spala la masina de spalat vase (sigur nu te-ai gandit) 

Ei bine, nu doar tacamurile si farfuriile se pot spala in masina de vase. Te intrebi ce mai poti pune? Afla acum, si munca ta va fi mult mai usoara :)

Sepcile (de baseball de exemplu) se pot indoi in masina de spalat haine, insa in cea de vase aceasta isi va pastra forma. Bineinteles, nu o vei spala in acelasi timp cu tacamurile :) Cizmele de ploaie, papucii Crocs si genunchierele poti fi spalate cu usurinta si ele la masina.
 
Butoanele de ceramica ale sertarelor se vor curata imediat, nu mai trebuie sa freci cu diversi detergenti sa scoti toate amprentele si urmele de pe ele.

Periile de par si pieptenii din plastic vor fi ca noi dupa o spalare in masina de vase, dar nu si cele cu peri de porc, din lemn sau naturale. Asigurati-va ca a-ti inlaturat tot parul inainte de a le pune in masina.
 
Grilajul de la ventilator sau hota, daca sunt din plastic, aluminiu sau otel. Daca sunt emailate, vopsite, sau placate nu se recomanda spalarea lor in masina de vase.

Uneltele de gradinarit ar putea intra in contact cu pesticide sau animalele, deci nu le amestecati in nici un caz cu tacamurile si nu le spalati cu manerele din lemm.

Cartofii se pot curata imediat pe raftul de sus al masinii la un ciclu de clatire, dar fara detergent!...piureul de cartofi va fi mai repede gata :)

Va recomandam sa mai cititi si urmatoarele:

10 moduri creative de a folosi lămâia

10 moduri creative de a folosi lămâia

Nu trebuie sa aruncati bani pe produse chimice toxice pentru a va curata casa, trata o raceala, sau rasfata pielea. Sucul de lamaie este o alternativa simpla, naturala, care poate inlocui nenumarate…

30 de idei care castiga spatiu intr-o baie mica

30 de idei care castiga spatiu intr-o baie mica

Cei mai multi dintre noi trebuie sa fi inventivi si sa creeze suficient spatiu de stocare pentru baile mici. Exista atat de multe lucruri si atat de putin loc... Asa ca am adunat pentru voi cateva…

25 de idei simple care iti pot revolutiona spatiul in bucatarie

25 de idei simple care iti pot revolutiona spatiul in bucatarie

O bucatarie trebuie sa fie mereu bine organizata si ordonata. dar cum putem face asta? Mereu vor fi ctratite care se rastoarna, linguri si furculite amestecate si farfurii imprastiate in diverse…


 

 Comunitate, forumuri specializate de discutii

 
BINE AI VENIT! Noii veniti se pot prezenta aici, cei vechi sunt rugati sa ii indrume, in spiritul Comunitatii DC.

Casa noastra, dulce casa: Decoratiuni, stiluri, perdele, planuri de casa, dulapuri, faiante, bidinele, galeti cu var :))

autor: Desprecopii.com - Toate drepturile rezervate Desprecopii.com (c) 2022 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII