Ora nasterii si temperamentul

Ora nasterii si temperamentul

Ora nasterii si temperamentul

Este adevarat ca ora la care ne-am nascut are o mare influenta asupra destinului nostru? In functie de ora la care ne-am nascut ne impartim in 2 categorii: extravertiti, adica cei nascuti ziua si introvertiti, cei nascuti noaptea. Extravertitii, sunt scaldati de magnetismul solar, avand o puternica expansiune, de a atrage semenii lor pe calea unui magnetism propriu ce-l degajeaza. Magnetismul solar ii incarca ca pe niste baterii electrice cu fluidul lui, ajutandu-i astfel sa evolueze si pe plan social. Pe cealalta parte introvertitii, nu primesc magnetismul soareleui, decat prin scoarta pamantului,  slabit, avand astfel, predispozitii pentru o viata interiorizata, care-i indreapta spre camin sau laborator.

Caracteristici extravertiti si introvertiti
Magnetismul solar se reflecta si in privirea nativului...
Tu cand te-ai nascut?
Tabel cu orele rasaritului soarelui pentru bucuresti

Este adevarat ca ora la care ne-am nascut are o mare influenta asupra destinului nostru? In functie de ora la care ne-am nascut ne impartim in 2 categorii: extravertiti, adica cei nascuti ziua si introvertiti, cei nascuti noaptea. Iata sfatul Astrologului de la Desprecopii.com ...

Caracteristici extravertiti si introvertiti

Extravertitii, sunt scaldati de magnetismul solar, avand o puternica expansiune, de a atrage semenii lor pe calea unui magnetism propriu ce-l degajeaza. Magnetismul solar ii incarca ca pe niste baterii electrice cu fluidul lui, ajutandu-i astfel sa evolueze si pe plan social. Pe cealalta parte introvertitii, nu primesc magnetismul soareleui, decat prin scoarta pamantului,  slabit, avand astfel, predispozitii pentru o viata interiorizata, care-i indreapta spre camin sau laborator.

Incercand sa ne abatem de la aceasta linie primara a destinului vom avea de suferit caderi sociale. Ele vor fi caracteristice mai ales pentru stapanitorii de multimi,  nascuti noaptea, care cel mai adesea, vor deveni tirani si carora le va surade catastrofa.

Magnetismul solar se reflecta si in privirea nativului...

...adica, de va fi nascut la miezul zilei, va avea o putere de fascinatie proprie,  iar de va fi nascut in faptul zilei, privirea-i va fi vioaie;  de va fi nascut in amurg, ochiul ii va fi dur si fix.

Tu cand te-ai nascut?

Cei ce se nasc in rastimpul celor 2 ceasuri dinaintea rasaritului au cele mai mari sanse de a parveni in existenta lor. Se nasc cu o promisiune langa ei,  cu prezenta soarelui. Toate persoanele nascute in acest timp,  vor avea ceva demonstrativ in firea lor,si le va pasa foarte putin de spusele altora. Individualitatea lor va fi puternica,dar fetele care se nasc in jurul rasaritului soareleui se marita ori foarte greu, ori niciodata.

Persoanele care se nasc cu 2-4 ore inainte ca soarele sa rasara, adica intre 2 si 4 noaptea, sunt oameni a caror deviza in viata va fi banul si vor avea un puternic simt al economiei. Nababii, au soarele in casa a II-a a cerului, casa simtului de agonisire. Persoana va dori banul, va obtine prin munca, dar important e ca dorinta de risipa sa nu intreaca pe aceea de a dobandi.

Persoanele care se nasc in rastimpul a 2 ceasuri de la miezul noptii spre rasaritul soarelui sunt personae care vor avea predispozitii pentru scris, pentru calatorii scurte pe care le vor face cu folos.Adeseori nativii poseda un simt care ii va indruma spre cercetari savante. De asemenea traditia ne spune ca acesti nativi vor avea viata legata strans de a fratilor sau surorilor.

Cei care se nasc intre miezul noptii si 2 ceasuri inainte de el vor avea o atractie de neinvins pentru camin sau o mare iubire de tara, atunci soarele este in casa IV-a a cerului,  si pozitia lui va arata dragostea,  sentimental de durata,  de certitudine, de legatura a nativuilui cu pamnatul si ogorulsau in general pentru casa si caminul lui. El va avea deopotriva cultul strabunilor fiindca aceasta casa, indica si originea nativului.

Tabel cu orele rasaritului soarelui pentru Bucuresti

Va recomandam sa mai cititi si urmatoareleComunitate, Forumuri recomandate

 /Images/intim.jpgFemina intim
Intre noi femeile, cosmetic, diete, tampoane, dileme intime...


/Images/prieteni.pngPrieteni dintotdeauna
Fosti colegi de cresa, scoala, liceu, facultate, moldoveni, ardeleni, munteni, evrei cu suflet de romani, cluburi, secte... unitate in diversitate.

autor: desprecopi.com - Toate drepturile rezervate Desprecopii.com (c) 2013

Evalueaza acest articol
 Voteaza acest articol (misca mouse-ul peste stelute)
forumuri specializate Forumuri specializate
 • In unul sau n doi, mergem ai departe
  In unul sau in doi... mergem mai departe!

  Probleme cu casnicia, suport, incurajari, pareri ... nu ezitati si usurati-va gandurile aici!

 • La Bucatarie
  La Bucatarie

  Vreau o reteta noua ! Am uitat cum se fac clatitele ! Bucatarii si bucataresele au cuvantul!

 • Ajutor umanitar

  Esenta comunitatii noastre este oferirea ajutorului celor care trec prin momente grele. Nu uita ca si tu poti face un bine.

 • Forumul General

  Sufrageria Comunitatii DC. Aici ne intalnim, ne prezentam si sporavaim despre orice.Vii?

 • Clinica Virtuala DC

  Consultanta medicala online.


Comentarii la articol

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga tu un comentariu si poti castiga un tricou Desprecopii.com

Trimite comentariul tau | Citeste toate comentariile

(!) Adresa de e-mail NU se publica! Completarea adresei corecte este utila daca doresti sa primesti un raspuns la ceea ce trimiti.

Inchide

Trimite unui prieten

Completeaza datele si mesajul tau. Linkul articolului se adauga automat la mesaj

(!) Datele furnizate NU se salveaza in baza noastra de date.