Când trecutul iți distruge căsnicia - confesiuni

Cand trecutul iti distruge casnicia - confesiuni

Când trecutul iți distruge căsnicia - confesiuni

Sunt noua printre voi pe In unul sau in doi mergem mai departe si simt nevoia sa ma descarc si va rog ajutati-ma daca puteti. Am ajuns la disperare.

Sunt casatorita de 7 ani avem o fetita de 4 ani si sunt insarcinata. Am avut o viata frumoasa alaturi de sot, au fost si probleme dar am reusit sa trecem peste toate, acum insa nu mai vad nici o iesire nici o scapare. Aveam 18 ani cand mi-am cunoscut sotul, ne-am iubit enorm si eu am ramas insarcinata, nu am putut tine copilul si am avortat. A fost un dezastru pentru mine, am fost distrusa de durere si am vrut sa ma razbun...

Am ajuns la disperare. Sunt casatorita de 7 ani avem o fetita de 4 ani si sunt insarcinata.

Am avut o viata frumoasa alaturi de sot, au fost si probleme dar am reusit sa trecem peste toate, acum insa nu mai vad nici o iesire nici o scapare.

Aveam 18 ani cand mi-am cunoscut sotul, ne-am iubit enorm si eu am ramas insarcinata, nu am putut tine copilul si am avortat. A fost un dezastru pentru mine, am fost distrusa de durere si am vrut sa ma razbun. Atunci m-am incurcat cu alt barbat si am avut o relatie de cateva luni, am vrut sa-l fac sa sufere si cred ca a suferit. Pana la urma ne-am impacat si dupa un an de zile ne-am si casatorit. Mi-a spus ca sa dam uitare totul si sa o luam de la inceput, l-am crezut...ce greseala imensa!

Au trecut de atunci 9 ani cu bune si rele.

Nenorocirea a inceput atunci cand eu l-am intalnit pe respectivul intamplator pe strada (prima data in 8 ani), ne-am salutat a intrebat ce mai fac si ne-am vazut fiecare de drum.

Sotul a aflat ca eu l-am vazut si a inceput cu tot felul de reprosuri, jigniri si umilinte. Am discutat, i-am explicat dar nu vrea sa inteleaga ca eu nu am nimic cu acel om. A devenit suspicios ma banuieset de tot felul de lucruri care nu sunt fondate.

Vreau sa va spun ca eu sunt casnica si mi-am crescut fetita, am stat acasa de dragul ei iar acum am vrut sa-i facem si un fratior, dar simt ca nu mai am putere de nimic, nu m-am bucurat deloc de sarcina pentru ca nu m-a lasat. Mereu ma tine numai in scandaluri si discutii fara rost.

 

Imi spune ca nu mai are incredere in mine, cu toate ca nu i-am facut apsolut nimic, ca sunt o mincinoasa si multe altele... Il iubesc, dar simt ca nu mai pot.

---

Va multumesc pentru primirea calduroasa pe In unul sau in doi mergem mai departe . Lucrurile merg la fel de rau, nu am dormit de cateva nopti si nici nu mai pot manca.

Am discutat cu el de zeci de ori si cu tipete si calm dar nimic nu merge. Se calmeaza cateva zile iar cand bea o bere incepe din nou. Ca m-am intalnit cu respectivul eu i-am spus dar dupa cateva luni, intr-adevar el m-a intrebat. Atunci nu am considerat ca are rost sa-i spun, mai ales ca si pentru mine acea perioada a fost groaznica, nu simteam nimic pentru acel barbat. Dar de ce continua sa ma hartuiasca si sa ma umileasca dupa atatia ani de casnicie, nici macar nu tine cont ca sunt insarcinata, pur si simplu nu cred ca merit asta am fost trup si suflet pentru el iar acum... asta imi este rasplata.

Eu cred ca si-a gasit alinare in greselile mele pentru a le ascunde pe ale lui. Situatia este mult mai complicata de atat, sa va povestesc... In vara acestui an am fost in concediu la socrii, ei sunt din alt oras, unde am stat aproape doua saptamani. Am zis ca mergem sa ne simtim bine, sa o lasam pe cea mica cu soacra si sa iesim doar noi doi. Am iesit la un suc in doua seri impreuna dupa care ma ducea acasa si el se intorcea la bar, sau cine stie unde, si venea acasa dimineata.

Ne certam in fiecare zi pentru ca bineinteles ca venea , spunea ca a baut si el cu fratele lui si cu cativa prieteni iar eu il credeam. A plecat intr-o seara tot asa cu fratele lui la club si a venit acasa a doua zi seara. Bineinteles ca l-am sunat toata ziua si nu mi-a raspuns la telefon, cand a venit acasa ne-am certat din nou pentru ca l-am intrebat cum se poate asa ceva, si unde a stat atata. Raspunsul lui a fost "la baut", dar dupa doua zile mi-a fost dat sa aflu adevarul. I-am gasit pe telefon mesaje de dragoste, mesaje pe care nu am sa le uit toata viata mea. I-am cerut explicatii si mi-a spus ca a fost si a cautat-o pe cea cu care avusese o relatie inainte de a ne cunoaste noi, a vrut si el sa vada ce mai face ca era curios cum ii merge. Ei nu s-au mai vazut de cand s-au despartit, adica acum 11 ani.

L-am rugat sa-mi spuna cum este posibil sa-i trimita astfel de mesaje dupa doar doua ore de vorbit cu ea? Mi-a zis ca si ea este casatorita are un copil si ca i-a spus ca ea nu l-a uitat niciodata si ca-l iubeste. El mi-a promis ca ii va da telefon si-i spune sa-l lase in pace. L-am crezut si am zis ca o sa trecem si peste asta, dar ce credeti? Acum el continua sa o sune, de ce? L-am intrebat si stiti ce mi-a raspuns?

Ca o suna sa vada ce vrea de la el, chiar asa mereu o suni pentru acelasi lucru? Imi este ingrozitor de teama ca nu cumva si el sa mai tina la ea. De ce merit toate astea, acum cand am cea mai mare nevoie de liniste... de ce, de ce, sunt intrebari la care nu stiu daca voi gasi raspuns vreodata.

Va rog sa ma iertati ca am scris atat, sper sa aiba cineva rabdare sa citeasca. Sunt foarte bulversata si nu fac altceva decat sa plang toata ziua si sa ma gandesc cum este posibil asa ceva, cum este posibil ca trecutul sa se intoarca impotriva noastra si sa ne franga aripile in halul acesta?

autor: andrusca13 - membra a clubului Desprecopii.com  - urmariti reactiile la acest topic aici >>

Sfaturi de la alte mamici

In In primul rand Bine ai venit pe  , felicitari pentru printesa si pentru samburel ...sa se faca mari,sanatosi,voiosi si fericiti sa va bucure viata cu ce este mai bun pe lume

Acum revenid la "oile "noastre .. cred ca sotul tau a suferit enorm ..cred ca a iertat ,dar nu a uitat povestea de demult ...Spui ca a aflat ca l-ai vazut pe nenea pe strada intamplator ... am o intrebare ..i-ai spus tu? cand te-a intrebat ai negat intalnirea intamplatoare? Dupa cum ai te-ai exprimat ,cred ca a aflat printr-o terta persoana si mi se pare normal sa fie furios, sa isi piarda increderea in tine ...cred ca ai avut si tu motivele tale sa ii ascunzi , dar el a vazut asta ca pe o noua tentativa de a ii calca in picioare tot ce si-a recladit in ultimii 8-9 ani ...lui i-au revenit in memorie clipele de acum 8-9 ani ..pentru tine acuzele lui nu sunt fondate pentru ca tu stii adevarul ,dar pentru el au temei aceste acuzatii ..pentru ca el a fost cel care a suferit acum 9 ani, el a fost cel care a trebuit sa te vada la bratul altui barbat.
Pune-te un pic in locul lui ca sa poti sa il intelegi mai bine ...te-a inselat ..ai trecut peste ..trec niste ani de zile .cu bune cu rele ...totul era ok ....toate bune si frumoase si brusc vine cineva si iti spune ..."fata mea, l-am vazut cu aia pe strada" ...pai nu cade cerul pe tine ?!?! nu il iei la  cand vine acasa ?? nu incepi sa il urmaresti ? Ma rog noi femeile avem metodele noastre muuuuult mai subtile decat ale domnilor care is directi ...tu tragi acum ponoasele aventuriii tale ...acum te pedepsete ( inconsitient sau constient ) pentru durerea lui de atunci

Ce poti sa faci??? Simplu sa ai o discutie cu el ...o discutie serioasa ..numai voi doi fara acuze ..fara tipete ...o discutie calma ,decenta ...sa ii promiti ca ii vei spune adevarul de acum incolo si sa il rogi sa iti de-a o sansa de a ii dovedi ca poate avea incredere in tine ... ca ce a fost a fost ..si ca ce va fi va fi in 2 ..tu cu el ...ideea principala este sa incerci sa ii recastigi increderea ..si pe viitor ori pur si simplu ,oricat de intamplatoare anumite lucruri care stii ca il deranjeaza ,ignora-le ( treci pe trotoaul celalant )sau fi sincera si spune-i-le ( m-am intalnit cu x..am facut prostia sa fac ....) ..cu sinceritatea vei face minuni ..mai ales ca din cate ai spus tu aveti o casnicie frumoasa ...si el este ( tot din spusele tale ) un om care te/va iubeste mult si caruia ideea de a te/va pierde il aduce in stadiul asta .

Daca va tine buzunarul ati putea incerca o terapie de cuplu in ideea deschiderii unui canal de comunicare la nivelul lucrurilor sensibile pe care dintr-un motiv sau altu iti este greu sa i le spui sa sa vi le spuneti ...daca nu , incearca asta pe cont propriu ..internetul e atat de mare ca sa poti gasi informatii ...
Mult succes, minte limpede si o sarcina usoara / autor: alessia105

************************

 Imi pare rau Andrusca13 ca trebuie sa treci prin asa ceva tocmai acum cand esti insarcinata,nu inteleg cum sotul tau te acuza pe tine de toate porcariile cand el s-a intanlit cu fosta.Ia spune-mi faza cu fostul tau s-a intamplat inainte de a se reintanli el cu acea femeie pentru ca daca este asa tind sa cred ca a vrut sa se razbune pe tine sa vezi si tu pe pielea ta ce inseamna sa stai cu gandul ca se intanleste cu fosta gagica pentru ca in viziunea lui tu ai facut mult mai multe cu acel barbat decat sa va salutati, greseala ta a fost ca i-ai ascuns acest lucru.

La fel a procedat si el si am impresia ca a facut asta ca sa se razbune pe tine, ti-a platit-o cu aceiasi moneda.Sper sa se rezolve cat mai repede situatia asta ca sa te poti bucura din plin de aceasta sarcina alaturi de celalalt copil si de sotul tau.Sa ne mai tii la curent cu situatia ta. / autor: alexia 07

***************************

Buna, Andrusca

Iarta-ma ca scriu si eu parerea mea insa ce fel de om este asta? De ziua ta se baga in baie sa-si sune o fosta? Poate nu am inteles eu bine.....si tu esti gravida cu el doilea copil??????
In primul rand ce s-a intamplat acum nspe ani nu are nici o legatura, faptul ca el a trecut peste povestea asta a inchis usa acelei povesti. Razbunare? Pai ce suntem copii de gradinita? Ma razbun pe tine ca mi-ai luat jucaria?

stau si ma intreb de ce ati mai conceput al doilea copil daca intre voi nu exista incredere, intelegere, buna cuviinta si respect????

Zici ca trecutul sa intoarce asupra voastra! Al cui trecut?
Aveti ani de zile de casnicie, eu nu inteleg ce cauta mesaje de la o terta persoana pe care sotul tau nici macar nu le neaga!!!!!

Da, poate veti spune ca sunt eu picata de pe alta planeta insa cum Dumnezeu cineva(in speta sotul tau) consimte sa aiba al doilea copil si in acelasi timp schimba mesaje cu nu stiu ce iubita si lipseste de acasa doua zile?

Si ce legatura are trecutul tau cu ce se intampla acum? are vreo legatura salutul tau cu ex-ul cu mersul la "baut" pt doua zile, scandalurile si vb la tel cu o alta femeie de ziua ta????

Nu vreau sa te intristez si mai mult insa gandeste-te putin la intrebarile astea si vezi ce raspunsuri gasesti. Poate dupa aceea mai stam de vorba!

Iti doresc multa sanatate si luciditate! / autor: laura-andreea

*********************************

eu nu cred ca trecutul va distruge casnicia, ci face asta cu sirg sotul tau.
ar trebui sa ai o dsicutie serioasa cu el, sau, daca nu mai asculta de tine deloc, cineva care are oarece autoritate asupra lui. si sa-i explice ca treba asta pe care ati stirnit-o acum e ca un bulgare de zapada. se pare ca el a intrat intr-o vrie a razbunarii care, iata, ii si place, pentru ca ii da justificare sa iasa " la baut" sau ca-si caute foste prietene. e posibil ca in "scurta vacanta pe locurile natale" sa fi intil;nit ceva "prieteni" care sa-l fi incurajat in comportamentul lui.
parerea mea e ca situatia se deterioreaza urgent si trebuie sa apelati la un soi de consiliere. nu cred ca doar voi 2 puteti rezolva ceva, sinteti prea plini de resentimente si amintiri neplacute.
daca vrea si el sa va salvati cosnicia mergeti la consiliere sau la psiholog.
e cam greu, dupa parerea mea, dar daca va iubiti mult veti putea trece peste asta, insa numai daca reusiti cu adevarat sa va iertati unul pe altul si s-o luati de la zero. /autor: buli

*********************************

Urmariti discutia si scrieti-va parerea la acest topic aici>>

► Citeste in continuare Cele 4 hopuri pe care o căsnicie NU le poate trece

In sectiunea In unul sau in doi, mergem mai departe se discuta cu sinceritate despre viata in voi.  Va asteptam si pe dumneavoastra sa ne povestiti problemele de cuplu pe care le aveti. Pe acest forum special veti gasi intotdeauna intelegere.

Forumuri ale comunitatii Desprecopii:

Forum General
Discutii despre aproape orice. Aici este punctul de intilnire si de plecare catre discutii specializate.

Parintii intreaba, parintii raspund!
In aceasta lista de discutii puteti pune intrebari la obiect altor parinti (Exemplu: Este normal ca baiatul meu cere noaptea lapte?)
 

Femina Intim ...
Intre noi femeile. Cosmetice, diete, tampoane, dileme intime  

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Tema:Casnicie

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 5 comentarii

  1. nicolae
    nicolaetrimis la 15/3/2014

    Opinia mea e ca din nefericire nu exista rezolvare permanenta ( pe cale pasnica) decat temporara ,adica iti promite binele de dragul copiilor desi te iubeste dar in viitorul apropiat ,orice gest de al tau ,orice intamplare, orice vorba spusa gresit(fara voie) te va readuce in situatia initiala pentru ca la mijloc e orgoliul unui barbat calcat in picioare acum mult timp .totul se iarta dar nimic nu se uita.incearca sa il departezi de ''pahar''

    Raspunde la acest comentariu
  2. Raven
    Raventrimis la 14/7/2013

    Salut ! Nu vreau sa fiu rautacios dar am o intrebare : tu cand te-ai oprit cu cel pe care l-ai folosit numai sa te razbuni ( asa zici tu) nu te-ai gandit ca poate actualul tau sot o sa afle ??? Ca a suferit atunci si desigur va suferi si acum ??? De ce a trebuit sa te opresti cu el ??? Doar un simplu`salut nu ar fi`fost de ajuns ??? Stiu si raspunsul : din politete, din bun simt e.t.c. DAR : si tu stii adevarul : ai fost curioasa, pt ca asa este femeia , "curioasa " , nu este in stare sa inchida o usa si sa arunce cheia... Sfat : discuta cu el si spune-i asa : ( care este minciuna dar altcumva pierzi totul) "barbate draga, m-am oprit cu el X nu pt ca mai simt ceva pt el dar pur si simplu`, atunci cand l-am mai vazut odata, mi-am dat seama ce greseala am facut ( atunci) , nici nu se compara cu tine, tu arati mai bine, el nici nu se compara cu tine si vazandu`l mi-am dat seama ( inca odata) ca ( atunci) am gresit . Sfat pt femei ( si barbati) : cand va intalniti cu fostul, fosta, incercati sa va vedeti de treaba in continuare ( pe strada, la rand la posta e.t.c.) un simplu' buna ziua, ajunge. Ezista`ceasul rau : atunci cand crezi ca nu te vede nimeni :-))) Ahahaaahh si atunci se intampla "cineva " sa te vada...Intrebare : merita ??????? .

    Raspunde la acest comentariu
  3. Alex
    Alextrimis la 26/11/2012

    Sotul tau e in zodia berbecului?

    Raspunde la acest comentariu
  4. nyco
    nycotrimis la 16/12/2011

    imi pare foarte rau prin ce treci,trebuie sa fii tare mai ales trebuie sa te gandesti la copilasii tai si ei trebuie sa-ti dea curajul sa lupti.Fii tare si vei vedea k Dumnezeu te va ajuta sa treci peste tot.Te pup mult.Ai grija de tine.Nyco

    Raspunde la acest comentariu
  5. monique
    moniquetrimis la 14/12/2011

    draga mea i-mi pare rau pentru tine si situatia in care te aflii dar in viata ne platim greselile.ai gresit odata cind ai inselat si din nou atunci cind te-ai reintors la el.ranile din dragoste si tradarea nu se uita chiar daca se iarta si nimic nu mai e ca inainte.problemele nu se vor rezolva decit in aparenta si cind vei crede ca esti mai fericita va aparea din nou acel el intre voi.el considera ca daca tu ai gresit cindva el are dreptul sa greseasca mereu,oricum a disparut increderea si respectul ceea ce e foarte grav.va trebui sa te gindesti daca poti traii oviata in certuri si reprosuri.eu am trait asta 13 anisi nu am gresit adica nu am inselat dar tot timpul mi se reprosa lucruri pe care nu le faceam ma rog stiu cum este...acum sint recasatorita cu un om minunat pe care il iubesc cu toata fiinta mea,am un copil de 14 ani care e cu mine si am gasit linistea si echilibrul sufletesc.si nu uita copii nu sint un colac de salvare pentu nimeni niciodata.multa bafta si d-zeu sa-ti dea intelepciune sa faci cum e mai bine .

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII