7 lucruri posibile de facut cu placenta

7 lucruri posibile de facut cu placenta

7 lucruri posibile de facut cu placenta

Exista o serie de intrebuintari ale placentei de care sigur nu stii. Cand Tom Cruise a aflat ca va fi tata a exclamat fericit si topaind, pe canapeaua lui Oprah ca are de gand sa manance placenta copilului sau ... Nu stim daca acest lucru s-a intamplat cu adevarat sau a fost o nebunie de moment... cert este ca exista o multime de proaspeti parinti care fac lucruri traznite cu placenta noului nascut.

 

Si cine stie, dupa ce vei citi acest articol, vei lua si tu in considerare aceste idei :)

- despre 7 lucruri posibile de facut cu placenta, veti citi:
Tom Cruise, canapeaua lui Oprah si placenta
1. Arta cu placenta
2. Ursuleti din placenta
3. Lasagna cu placenta
4. Bijuterii din placenta
5. Cosmetice din placenta
6. Medicamente cu placenta
7. Placenta in punga Lotus

Tom Cruise, canapeaua lui Oprah si placenta

Cand Tom Cruise a aflat ca va fi tata a exclamat fericit si topaind, pe canapeaua lui Oprah ca are de gand sa manance placenta copilului sau ... Nu stim daca acest lucru s-a intamplat cu adevarat sau a fost o nebunie de moment... cert este ca exista o multime de proaspeti parinti care fac lucruri traznite cu placenta noului nascut. Si cine stie, dupa ce vei citi acest articol, vei lua si tu in considerare aceste idei :)

1. Arta cu placenta

Bineinteles, placenta iti va aminti mereu de acel moment magic al nasterii si de faptul ca a fost locul de hrana al bebelusului in burtica ta.  Asadar, poti sa ii faci o poza cu profilul - inca in sange - si sa o inramezi frumos apoi sa o pui pe un perete.

arta cu placenta

2. Ursuleti din placenta

Se pare ca daca pui multa sare pe plancenta si apoi o lasi la uscat ... se face ca o coaja ... care apoi se poate coase .

 

ursulet din placenta

3. Lasagna cu placenta

Nu, nu glumim.  Chiar poti pune un strat de placenta intr-o lasagna de casa ... Pofta Buna.

4. Bijuterii din placenta

Daca pui la uscat placenta si pui pe ata bucati mici de placenta, o poti purta la gat in diverse ipostaze sau cutiute... Ce dragut :)

bijuterii ce contin placenta

5. Cosmetice din placenta

Exista un adevarat trend de a produce cosmetice din placenta. O gama speciala de produse, ale firmei Pure Birth contine placenta. Aceste produse pot trata taieturi si alergii ale pielii. In plus, exista o multime de produse de ingriire a parului - cu extract din plancenta umana.

creme scumpe cu extract de placenta

 
 

6. Medicamente cu placenta

Ideea este ca dupa uscarea placentei si transformarea ei in pastile ... acestea pot vindeca depresia postnatala, pot aduce un aport mare de vitamine si asa vei fi o mamica si mai activa ... de care va beneficia bebelusul.

7. Placenta in punga Lotus

Daca ai citit despre nasterea Lotus, ai sa intelegi despre ce este vorba. In loc de taierea cordonului ombilical, dupa nastere pui placenta intr-o plasa si o porti in jurul bebelusului pana cordonul ombilical se usca si cade natural.



Ai de gand sa incerci aceste optiuni ... cu placenta? Scrie-ne si noua.

Daca te-am facut sa zambesti e bine. De fapt, a venit timpul sa va spunem ceva ce probabil stiti: odata ce devine mamica, viata unei femei nu va mai fi niciodata ca inainte. De fapt, e ceva ce v-a spus toata lumea cunoscuta, in timpul Odiseei Sarcinii ... insa acum realitatea loveste ca un ciocan de jucarie, in moale capului...Citeste neaparat: Depresia postnatala, semne ingrijoratoare

15 momente amuzante ce pot avea loc in timpul nasterii bebelusului

Uita de povestile de nastere dureroase si experientele mai putin placute. Multe  mame au povești amuzante si fragmente de observatii chiar si tin timpul travaliului / nasterii. Unele te vor face sa razi! Daca vei naster in curand e important sa fii optimista si sa te gandesti ca peste ani vei avea si amintiri haioase de la nastere.

Chiar daca intamplarile de mai jos ti se par greu de crezut... ei bine, sa stii ca este cate un strop de adevar in fiecare :) Citeste 15 momente amuzante ce pot avea loc in timpul nasterii bebelusului 

Forumul dedicat nasterii 

Nasterea unei stele
Mamicile povestesc experientele lor la nastere. Clipe unice, traite   

 autor: Milena Sadova 2018, Toate drepturile rezervate @ Desprecopii.com

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII