Minunea noastra Maria Alexandra

Minunea noastra Maria Alexandra

Minunea noastra Maria Alexandra

  • Pe 3 noiembrie, la ora 18 cand eram in vizita la mama, ma apuca contractiile...Binenteles ca bag un no-spa si astept sa treaca - ca nu ma asteptam eu sa nasc tocmai atunci...si astept, astept ...la 15 minute ...la 10 minute si tineau cam 30 de secunde...oooo cred ca nasc. Imi iau sotul din dotare si plecam acasa fara sa anuntam motivul, nu de alta dar mama era in stare sa spuna la tot neamul ca nasc si poate era totusi o alarma falsa. Ajungem acasa, ma asez in pat cumintica si incep sa cronometrez ...la 7 minute ...la 5 minute si tin cam un minut ...nasollllll...NASC!!!!!...
Material original publicat pe forumul Desprecopii.com in sectiunea Nasterea pe Glob. Va asteptam si pe dumneavoastra sa publicati povestea unica a nasterii puiutului dvs.

Ma duc fac un dus si in timpul asta sotul meu face ture pe la usa si imi spunea sa nu fac KK ca scap copilul ,el saracul credea ca asa usor se naste.

Ies de la dus si sun pe dr...acum surpriza ca nu este in Bucuresti si nici nu vine 2 saptamani (stiam ca pleaca dar parca nu era momentul sa plece tocmai cand nasc eu), dar imi recomanda un dr de la Municipal....bun si asa ...sun dr nr 2 si aflu ca este de garda si ma asteapta.

Plecam la spital cu chiu cu vai, ca eu as mai fi stat pe acasa dar nu m-au lasat altii,ajungem la ora 21...ne controleaza dr si imi spune ca alea nu sunt contractii de nastere dar ma interneaza si daca nu nasc in noaptea aia a doaua zi plec acasa...bun si asa.

Sotul pleaca acasa si eu raman in sala de travaliu ca poate ma apuca , pe la 23 vine moasa si imi face un calciu ptr contractii si inca o injectie ptr dilatatie ...

GATA!!!!!! incepe nascarea , incep contractiile si dor ca naiba ,de unde sa stiu eu ca alea era mizilic fata de ce urma.

La ora 2 noaptea ma urca moasa pe masa si zice  "bravo ai dilatatie 4 ,hai ca mai avem putin",de parca se dilata si ea odata cu mine ...si stau eu cumintica iar pe la 4 ma duc sa ma controleze iar ,aveam deja dilatatie 7 si moasa imi rupe membranele ...raman in sala de nasteri si astept momentul...

Incep durerile alea nasoale rau de tot ,parca imi ieseau ochii din cap si am avut cateva ganduri de sinucidere.

Nu stiu cat era ceasul cand m-a urcat pe masa si cand a venit dr ca eu ma trezesc impingand la sfaturile moasei ...NASTEAM.

Cred ca au fost vreo 9 seturi de impingeri a cate trei scrematuri care mie mi s-au parut ca tin o eternitate.

La un moment dat o aud pe moasa sa imping ca i se vede capul,atunci dr ma taie si simt asa o usurare...iesise capul fetitei si ea micuta s-a pus direct pe plans,mai imping odata si gata a venit MARIA.

O frumusete de copil care se uita mine si cand am vazuto am trait niste sentimente nemaintalnite ,nu mai era nimeni ca mine, toata durerea trecuse si ghemul din fata mea reperezenta de acum lumea mea .

Vine dr si o ia repede la masurat si cantarit iar eu raman la cusut cu chef de vorba si de glume,ii spun la dr "domn dr sa imi faceti o cusatura frumoasa in x si 0".

S-a mai nascut o stea!
Mamele povestesc povestea nasterii puiului lor:

Mai multe povestiri despre nastere aici >>.

Nasterea: modalitati si calmarea durerii

>>Nasterea pe glob
Mamicile povestesc experientele lor la nastere. Clipe unice, traite la maxima intensitate.

 

Se termina cu cusutul si merg la sala de travaliu dinnou, la 2 ore mi-o aduce pe Mariuca mea sa ii dau sa manance ... acum avem o problema ...eu ma uit la ea, ea la mine si parca nu ne descurcam, vine o asistenta o ia mi-o pune la san si fata mea se descurca de minune ...suge de ti-e mai mare dragul iar din cand in cand mai trage cate un zambet.

Am stat in spital 2 zile care au trecut repede, am ajuns acasa si ne-am obisnuit incet una cu alta, acum dormim si mancam bine, noaptea ne trezim doar odata si suntem fete cuminti.

Mami si tati nu se mai satura de mine, ma pupa si ma rasfata cat pot ei de mult... ca o fata au...!

autor: ancadragoman membra a clubului Desprecopii.com  - urmariti reactiile la acest topic aici >
Toate drepturile rezervate - (c) desprecopii.com 2008

Link-urile personale: poze

 Forumuri recomandate

>>Nasterea pe glob
Mamicile povestesc experientele lor la nastere. Clipe unice, traite la maxima intensitate. .
>>Clubul scutecelor (0-4 ani)
Generatia in blugi de maine - deocamdata in scutece. De la 0 la 4 ani.

Despre nastere si sanatatea familiei mai cititi:

Pregatirea pentru nastere

Alimentatia sanatoasa a familiei

Recuperarea mamei dupa nastere

Sanatatea femeii

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema:

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 1 comentarii

  1. DianaR
    DianaRtrimis la 15/1/2008

    Felicitari Anca! Sa va traiasca mica minune! M-a emotionat povestea voastra!

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII