Caderea parului dupa nastere: cauze si solutii (P)

Caderea parului dupa nastere: cauze si solutii (P)

Caderea parului dupa nastere: cauze si solutii (P)

  • Dupa nastere, alaturi de toate noutatile vietii de mamica, puteti constata ca va cade parul. Ca majoritatea femeilor, puteti fi socata de cat de mult par va poate cadea dupa sarcina si puteti fi foarte suparata sa vedeti cum pierdeti tot parul acela minunat pe care l-ati avut in timpul sarcinii. Este important sa va amintiti ca in timpul sarcinii parul a fost mai des detorita faptului ca procesul natural de cadere a parului era oprit. Caderea parului dupa sarcina deci nu este neobisnuita. Iata sfaturile de la Desprecopii :)

► veti citi:
Supriza neplacuta dupa nastere: parul ...

De ce cade parul dupa nastere?

Caderea parului dupa nastere este normala

Ce putem face daca parul continua sa cada?

Mod de utilizare a tratamentului DERCOS AMINEXIL CLINICAL 5

Despre caderea parului mai cititi
 

Supriza neplacuta dupa nastere: parul ...

Una din suprizele neplacute ale mamicilor, dupa nasterea bebelusului este parul. La cateva luni dupa nasterea bebelusului, dupa parul frumos si sanatos din timpul sarcinii - incepe sa cada...

Ca majoritatea femeilor, puteti fi socata de cat de mult par va poate cadea dupa sarcina si puteti fi foarte suparata sa vedeti cum pierdeti tot parul acela minunat pe care l-ati avut in timpul sarcinii. Este important sa va amintiti ca in timpul sarcinii parul a fost mai des detorita faptului ca procesul natural de cadere a parului era oprit. Caderea parului dupa sarcina deci nu este neobisnuita.

De ce cade parul dupa nastere?

Caderea parului dupa nastere este absolut normala. Pur si simplu, tot parul bogat si lucios pe care l-ati avut in timpul sarcinii dispare. Caderea parului dupa sarcina este doar un semn ca nu mai sunteti insarcinata si se produce de cele mai multe ori dupa circa trei luni de la nastere.

In mod continuu pierdeti cateva fire par in fiecare zi, insa in timpul sarcinii pierdeti mai putin. Cand hormonii dumneavoastra incep sa revina la normal dupa sarcina, pierdeti foarte mult par; de fapt, pierdeti aceeasi cantitate de par pe care ar fi trebuit sa o pierdeti in decursul ultimului an. Asta inseamna mult par si poate parea ca pierdeti mult prea mult, dar in realitate reveniti la normal.

Caderea parului dupa nastere este normala

Poate fi cam enervant sa vedeti cum incepe sa va cada parul dupa sarcina, dar este perfect normal. Daca sunteti ingrijorata de cantitatea de par pe care pierdeti dupa sarcina, puteti consulta un medic.

Este mult mai probabil ca totul sa fie perfect normal decat sa aveti alte probleme care duc la caderea parului.

Ritmul caderii parului dupa sarcina se va reduce in curand si nu veti ajunge sa cheliti, deci nu aveti motive sa va panicati, insa medicul va poate asigura si el ca totul decurge normal.

Ca majoritatea femeilor, puteti fi socata de cat de mult par va poate cadea dupa sarcina si puteti fi foarte suparata sa vedeti cum pierdeti tot parul acela minunat pe care l-ati avut in timpul sarcinii. Este important sa va amintiti ca in timpul sarcinii parul a fost mai des detorita faptului ca procesul natural de cadere a parului era oprit. Caderea parului dupa sarcina nu este neobisnuita. 

Ce putem face daca parul continua sa cada?

Daca sunteti extrem de ingrijorata sau nu tolerati prea bine caderea parului dupa sarcina, poate ca este timpul de a adopta o tunsoare mai scurta. Acest lucru va face caderea parului sa para mult mai redusa si bineinteles,va da posibilitatea sa-l lasati din nou sa creasca dupa ce hormonii s-au domolit complet si caderea parului a incetat.

Bineinteles, celalalt avantaj al unui par mai scurt este ca nu mai trebuie sa petreceti asa mult timp avand grija de el in conditiile in care aveti un bebe. Asa incat, pana la urma, caderea parului dupa sarcina poate fi chiar o binecuvantare mascata.

Din fericie insa, exista tratamentul Dercos Aminexil Clinical 5 de la Vichy. Eficiența acestuia este percepută imediat după primele 3 săptămâni*, cu o eficacitate de 94% împotriva căderii părului*


Formula femei 21 fiole x 6ml si Formula barbati 21 fiole x 6ml

Conceput într-o formulă complexă, acesta conține apă termală mineralizantă Vichy, molecula Aminexil, SP94, arginină, octeină, vitaminele PP și B6. Produsul acționează atât la nivelul bulbului, al firului de păr, cât și la nivelul scalpului interfolicular.
Astfel, Aminexil Clinical 5 ancorează și stimulează microcirculația bulbului firului de păr, reduce micro-dezechilibrele scalpului, crește rezistența firului de păr si a scalpului.

Mod de utilizare a tratamentului DERCOS AMINEXIL CLINICAL 5

Tratament intensiv: o fiolă/zi timp de 6 săptămâni. Se poate aplica pe păr uscat sau umed.
Tratament de întreținere: 3 fiole/săptămână.

Acest produs este disponibil exclusiv in farmacii, in doua forumule: pentru femei si barbati.

Pentru mai multe recomandari despre ingrijirea parului accesati sectiunea Vichy Mag. In plus, la introducerea codului unic aflat in interiorul cutiei pe www.vichy.com/dercos  descoperiti sfaturi si beneficii pe tot parcursul tratamentului dumneavoastra.

*Test consumatori, 102 femei si barbati.

Mai multe detalii puteti gasi aici.

Despre caderea parului e util de stiut:

 Zece moduri naturale a reduce caderea parului
 5 sfaturi impotriva caderii parului
Parul in timpul sarcinii: surpriza si apoi disperarea
Avem nevoie de vitamine pentru un par frumos? Care si de ce

Comenteaza / Pune o intrebare

Citeste toate comentariile

Ultimile 1 comentarii

  1. ioana
    ioanatrimis la 17/3/2017

    Interesant - nu am stiut de existenta acestui produs. Imi cade parul dupa nastere - am sa il folosesc . Sper sa aiba rezultate.

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!