Prima baie

Prima baie

Prima baie

Am pretentia ca nu ma mai emotionez atat de usor. Ce naiba, sunt un barbat de 32 de ani care a vazut cate ceva la viata lui, cum se spune prin popor. Dar prima baie a copilului tau te lasa, realmente, fara suflare. Nu se compara cu absolut nimic. Poti sa zbori prima data, sa saruti prima data, sa iti gasesti numele in ziar prima data, sa apari la TV prima data...Prima baie a copilului este, fara discutie, cel mai mare examen al meseriei de parinte.

Am pretentia ca nu ma mai emotionez atat de usor. Ce naiba, sunt un barbat de 32 de ani care a vazut cate ceva la viata lui, cum se spune prin popor. Dar prima baie a copilului tau te lasa, realmente, fara suflare. Nu se compara cu absolut nimic. Poti sa zbori prima data, sa saruti prima data, sa iti gasesti numele in ziar prima data, sa apari la TV prima data. Nimic, cititorule, nimic!

Prima baie a copilului este, fara discutie, cel mai mare examen al meseriei de parinte. L-ai luat, te duci rapid pe blog si, cu degetele inca tremurand, te apuci sa-ti pui pe hartie experienta:-)

La cativa pasi, Vlad doarme rupt, precum un muncitor in constructii dupa o zi intreaga de turnat betoane.

O sa va spuna toti cat de complicat e, ca e bine sa mai fie cineva cu experienta pe langa, ca sa ai grija la urechi. Ca de ce ii faceti baie atat de tarziu? Basme.

Nu va luati dupa nimeni. Ii faci baie atunci cand i s-a vindecat buricul si, daca e nevoie, astepti o luna pentru asta. S-au inventat servetele cu care-l poti sterge pe tot corpul, asa ca nu trebuie sa arunci copilul in cadita doar ca sa le faci pe plac prietenilor, rudelor, amicilor.

Tatici incepatori

Taticii despre meseria de tata

 Comunitate
Asteptam gandurile taticilor despre
Meseria de Tatic
la acest topic >>.

La prima baie din viata sa, Vlad Cristian a fost incredibil. S-a uitat in stanga, s-a uitat in dreapta, a simit ca este ud si, fireste, a inceput sa tipe ca din gura de sarpe! Am dansat in jurul lui, i-am cantat, i-am citit de pe blog:-), degeaba! S-a potolit doar cand l-am uscat cu foenul. In mod evident, asta a fost partea cea mai frumoasa pentru el.

Din copilul agitat de acum cateva zeci de minute, Vlad s-a transformat intr-un mielusel care respira egal si ofteaza in somn. A trecut printr-o experienta de neuitat. Cum am trecut si noi, parintii lui.

Ei bine, acum pot sa va dau sfaturi! Daca vreti sa stiti cum se face prima baie a copilului, ofer consultanta. Pe blog:-)


autor: Florin Campeanu (blogul sau de tatic aici)
Toate drepturile rezervate (c) 2008

Asteptam gandurile taticilor despre Meseria de Tatic la acest topic >>.

Despre Igiena si ingrijirea nou-nascutului, cititi:

Evalueaza acest articol
 Voteaza acest articol (misca mouse-ul peste stelute)

Ultimile 1 comentarii
Trimis de dan alexandru

fara comentarii

Trimite comentariul tau | Citeste toate comentariile

(!) Adresa de e-mail NU se publica! Completarea adresei corecte este utila daca doresti sa primesti un raspuns la ceea ce trimiti.

Inchide

Trimite unui prieten

Completeaza datele si mesajul tau. Linkul articolului se adauga automat la mesaj

(!) Datele furnizate NU se salveaza in baza noastra de date.