Castiga produse Himalaya in valoare de 220 lei!

Castiga produse Himalaya in valoare de 220 lei!

Castiga produse Himalaya in valoare de 220 lei!

  • Desprecopii si HBoutique te invita la un nou concurs!
Desprecopii si HBoutique te invita la un nou concurs! Afla ce trebuie sa faci pentru a castiga produse Himalaya in valoare totala de 220 de lei!

Orice comanda de pe magazinul online HBoutique te inscrie in concurs! Completeaza formularul cu numarul si data facturii/comenzii si datele tale personale. Castigatorul va fi anuntat in data de 18.11.2013 atat telefonic, cat si pe https://www.hboutique.ro/ , la sectiunea Concurs. Castigatorul are dreptul de a-si alege produsele Himalaya dorite! 

RegulamentPerioada de desfasurareCastigatorul

Perioada de desfasurare a concursului:

 

Perioada de desfasurare: 04.11.2013 - 17.11.2013. Castigatorul va fi anuntat pe 18.11.2013

Regulament concurs:

 

Mai multe detalii si regulamentul de concurs AICI !

Castigatorul:

Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti si anuntat telefonic si pe site-ul https://www.hboutique.ro/ in data de 18.11.2013. 

REGULAMENT CONCURS

Perioada de desfasurare: 04.11.2013 - 18.11.2013.
Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti si anuntat telefonic si pe site-ul https://www.hboutique.ro/ in data de 18.11.2013.

Art. 1. Organizatorul Concursului
1.1. Organizatorul concursului este S.C. Prisum International Trading S.R.L., cu sediul in Bucuresti, Strada Agatha Barsescu 15B, sector 3, J40/11717/1994, C.U.I. RO5919650, denumit in continuare “Organizator”.
1.2. Concursul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, denumit in continuare “Regulament”, fiind obligatoriu pentru toti Participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfasurarii campaniei, avand obligatia de a anunta publicul, pe site-ul https://www.hboutique.ro/, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala. Astfel de modificari vor fi facute publice cu cel putin 24 de ore inainte de intrarea in vigoare.
 
Art. 2. Durata si locul de desfasurare ale Concursului
Concursul va avea loc incepand cu data de 04.11.2013, prin intermediul site-ului www.desprecopii.com si se va desfasura pana la data de 17.11.2013.
 
Art. 3. Participantii si conditiile de participare
3.1. Concursul se adreseaza persoanelor care participa la concurs, persoane fizice, cetateni romani, peste 18 ani, cu domiciliul/resedinta in Romania, ce accepta termenii si conditiile prezentului Regulament, cu exceptia angajatilor Organizatorului, membrii familiilor acestora: sotii/sotiile ori rudele de gradul intai sau de gradul doi.
Obiectivul Concursului il reprezinta promovarea produselor Himalaya Herbal Healthcare si Himalaya Herbals.
3.2. Pentru a se inscrie in campanie, participantii trebuie sa indeplineasca, cumulativ, urmatoarele conditii:
a) Participantii trebuie sa achizitioneze produse de pe magazinul online https://www.hboutique.ro/, sa introduca numarul si data facturii, impreuna cu datele de contact in sectiunea de concurs www.hboutique.ro/concurs;
b) Participantii iau la cunostinta si accepta Regulamentul Concursului;
c) Participantii vor respecta prevederile prezentului Regulament precum si orice alte indicatii date de Organizator in vederea desfasurarii in conditii normale a Concursului.
3.3. In cazul in care, cei care sunt eligibili a participa sau cei care nu indeplinesc conditiile prevazute la art. 3.1. si 3.2. de mai sus, incalca acest Regulament, Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula orice forma de castig dobandita de participant in urma prezentei campanii.
3.4. Prin participarea la Concurs, Participantii confirma cunoasterea prevederilor Regulamentului si isi exprima acordul in privinta acestora, participarea la acest Concurs implicand obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.
 
Art. 4. Modul de desfasurare a Concursului
4.1. Pentru a participa la Concurs, participantii care indeplinesc conditiile prevazute la art. 3 din prezentul Regulament trebuie sa achizitioneze produse de pe magazinul online https://www.hboutique.ro/, sa introduca numarul si data facturii, impreuna cu datele de contact in sectiunea de concurs www.hboutique.ro/concurs.
4.2. Va fi considerat valid participantul care indeplineste conditiile de la art 3.1.
4.3. Castigatorul va fi extras prin tragere la sorti cu ajutorul site-ului https://www.random.org/ dintre persoanele care s-au inscris la concurs si care au numarul de factura/comanda valid.
4.4. Validarea castigatorului se face de catre reprezentantul Prisum International prin verificarea indeplinirii conditiilor prevazute la art 3. La finalul promotiei, castigatorul va fi extras, prin tragere la sorti computerizata si va fi anuntat telefonic si pe site-ul https://www.hboutique.ro/. Pentru validare, castigatorul va comunica datele personale reprezentantului Prisum International si va trimite o copie scanata dupa cartea de identitate catre adresa de e-mail care le va fi comunicata de catre Organizator. Castigatorul va ridica de la sediul Prisum International sau li se va transmite prin curier produsele castigate, in functie de optiunea acestuia. Premiul nu este transmisibil.
 
Art. 5. Premiul Concursului
5.1. In cadrul prezentului Concurs se va acorda 1 premiu, conform art. 4 al Regulamentului, alcatuit din produse Himalaya in valoare de 220 lei, produse alese de catre castigator.
5.2. Premiul acordat nu poate fi inlocuit cu alte premii si nici nu se poate acorda contravaloarea lor in bani. in cazul refuzului sau imposibilitatii vreunui potential castigator de a beneficia de premiu, sau in cazul imposibilitatii validarii sale conform prezentului Regulament, participantul castigator va pierde dreptul de atribuire a Premiului. in asemenea cazuri, Organizatorul va apela la lista de rezerva, conform art. 7.2. de mai jos.
 
Art. 6. Acordarea Premiilor prin tragere la sorti si validarea castigatorilor Promotiei
6.1. Premiul va fi acordat dupa incheierea concursului, dupa stabilirea modalitatii de expediere, in termenii conveniti de comun acord intre Organizator si castigator, castigatorul fiind anuntat telefonic si pe site-ul https://www.hboutique.ro/, privind castigarea Concursului.
6.2. In cadrul tragerii la sorti vor fi selectate si (3) trei rezerve pentru situatia in care formularele de participare extrase initial nu pot fi declarate castigatoare. Astfel, daca Participantul inscris initial refuza sa primeasca Premiul sau nu indeplineste conditiile prevazute de prezentul Regulament pentru participarea la Concurs, sau in cazul imposibilitatii validarii Participantului conform prezentului Regulament, aceasta persoana nu va fi declarata castigatoare, urmand ca Premiul sa se acorde primei rezerve viabile.
6.4. Castigatorul poate revendica premiul in termen de 5 zile calendaristice de la anuntarea rezultatului extragerii. in cazul in care acest termen este depasit, se acorda premiul primei rezerve viabile extrase.
6.5. Acordarea Premiului poate fi un eveniment public. Participarea la acest Concurs implica acordul ca numele castigatorului sa fie publicat pe site-ul https://www.hboutique.ro/.
6.6. Participantii care, din orice motiv neimputabil Organizatorului, au pierdut calitatea de castigator, nu au dreptul de a solicita, prin niciun mijloc, atribuirea Premiului.
6.7. Reclamatiile referitoare la premiile castigate, ulterioare momentului acordarii premiilor, nu vor fi in responsabilitatea Organizatorului.
6.8. Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile legale necesare in caz de tentativa de frauda a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile acestui Concurs.
 
Art. 7. Regulamentul Concursului
7.1. Regulamentul Promotiei este disponibil oricarui solicitant pe https://www.hboutique.ro/.
7.2. Organizatorul isi rezerva dreptul de oprire a Promotiei in orice moment de desfasurare a acesteia si/sau schimbarea regulilor de participare si/sau a premiului acordat. Astfel de modificari vor fi facute publice cu cel putin 24 de ore inainte de intrarea in vigoare.

Art. 8. Litigii
in cazul unor potentiale litigii aparute intre Organizator si Participanti, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente. . 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII