Care din caracteristicile noului fier de calcat Philips PerfectCare Azur crezi ca iti va fi cea mai utila si de ce? (Concurs)

De ce ai nevoie de un Philips PerfectCare Azur

Care din caracteristicile noului fier de calcat Philips PerfectCare Azur crezi ca iti va fi cea mai utila si de ce? (Concurs)

Raspunde la intrebarea pe care o gasesti pe topicul special de pe forum si poti castiga unul din cele doua fiare de calcat PerfectCare Azur oferite de Philips.

Concursul se desfasoara aici. 


Regulamentul concursului: 

Un „must have” pentru garderoba ta: noul fier de călcat Philips PerfectCare Azur – Cel mai rapid fier de calcat, fara setari

Pentru a intra in concurs, te invitam sa raspunzi la urmatoarea intrebare pe care o gasesti pe topicul special de pe forum.

Intrebarea este: Care din caracteristicile noului fier de calcat Philips PerfectCare Azur crezi ca iti va fi cea mai utila si de ce?

Intrând in concurs, ai șansa să câștigi noul fier de călcat Philips PerfectCare Azur, un „must have” pentru garderoba ta. Călcatul hainelor va deveni mai simplu ca oricând, datorită tehnologiei OptimalTemp: vei călca rapid şi sigur, indiferent de material şi fără a ajusta temperatura sau cantitatea de abur.

Uită de setări, de timpul petrecut pentru citit etichete sau sortat haine în funcţie de material. Tehnologia OptimalTemp a fierului de călcat Philips PerfectCare Azur oferă combinaţia perfectă de temperatură şi abur indiferent că vrei să netezeşti cutele de pe mătase, caşmir, lână sau poliester.

Philips PerfectCare Azur este dotat cu talpa revoluționară T-ionicGLIDE. Aceasta este acoperită cu un strat de oxid de titan care creează o alunecare cu 25% mai ușoară, oferindu-ți un plus de viteză și confort în timpul călcării.

Sistemul de curățare a calcarului cu triplă acțiune te asigură că nu vei rămâne cu urme neplăcute pe haine în urma călcatului, chiar daca folosești apă de la robinet. 

Află și alte beneficii pe care ți le aduce Philips PerfectCare Azur, citeste aici.

Cum se alege castigatorul

Alegerea castigatorului se va face prin tragere la sorti dintre participantii care au raspuns la topicul special de pe forum la intrebare.

REGULAMENT OFICIAL


1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI  

1.a. Organizatorul concursului este Desprecopii.com. Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al concursului, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare "Regulament Oficial").

1.b. Regulamentul Oficial este intocmit si este facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare imediat, dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari/schimbari pe aceasta pagina. 

2. DREPTUL DE PARTICIPARE

Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei. La acest concurs pot participa toate persoanele fizice care viziteaza site-ul www.desprecopii.com - care se inregistreaza pe forumul Desprecopii.com. Daca nu sunteti inca membru,  va puteti inregistra aici .

3. PERIOADA DE DESFASURARE

Concursul se va desfasura incepand cu data de 23 Noiembrie 2013 si se va incheia la data 10 Decembrie 2013. Orice participant care incerca sa se inscrie dupa aceasta data nu va fi luat in considerare. Castigatorii premiului vor fi anuntati la topicul de concurs pe data de 11 Decembrie 2013.

4. MECANISMUL CONCURSULUI

Cum se participa la concurs: Pentru a intra in concurs, draga mamica, te invitam sa raspunzi la urmatoarea intrebare pe care o gasesti pe topicul special de pe forum - Care din caracteristicile noului fier de calcat Philips PerfectCare Azur crezi ca iti va fi cea mai utila si de ce?  Cine raspunde la intrebare de pe forum intra automat in concurs.

5. DESEMNAREA CASTIGATORILOR
Cei 2 castigatori vor fi desemnati prin tragere la sorti. Premiile nu se acorda in bani.

6. EXPEDIEREA PREMIILOR

Castigatorii sunt rugati sa contacteze pe forum, prin mesaj privat, administratorul (user: desprecopii sau Anda08) in termen de 7 zile. Castigatorul va fi informat de catre redactia Desprecopii.com de modul de intrare in posesia premiului. Din pacate, castigatorii care nu vor trimite datele in termen de 7 zile, vor pierde premiul iar premiul va fi acordat urmatorului clasat.

7. ANUNTAREA CASTIGATORILOR

Castigatorii vor fi anuntati pe data de 11 Decembrie 2013  pe forumul Desprecopii.com 

8. INFORMAREA PARTICIPANTILOR
Prezentul Regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate. Participarea la concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

9. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Organizatorul concursului se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Prin simpla participare la acest concurs, participantii sunt de acord ca numerele lor de telefon mobil sa intre in baza de date a organizatorului si a partenerilor agreati ai acestuia, sa fie prelucrate si folosite in viitor pentru a transmite prin posta, telefon, SMS, noi oferte, invitatia de a participa la promotii, mesaje publicitare si de marketing.

10. DISPOZITII FINALE

Pentru a participa la acest concurs, participantii trebuie sa fie siguri ca sunt detinatorii drepturilor de autor ale respectivelor fotografii, respectand legile de proprietate intelectuala ale Uniunii Europene. Trimitinad poze pentru a intra in concurs, participantii  la acest concurs, sunt implicit de acord cu prevederile prezentului Regulament.

Orice nerespectare a regulamentului de concurs duce la anularea automata a castigurilor. Prin acceptarea premiului castigat, participantii sunt de acord ca numele, adresa si fotografia lor sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre organizator, in diverse materiale tiparite, audio sau video. Imaginile premiilor sunt cu titlu de prezentare. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament cu conditia de a publica respectivele modificari pe site-ul www.desprecopii.com, la pagina de concurs. Modificarea isi produce efectele de la data publicarii informatiilor care o anunta si afisarii lor pe pagina de internet mentionata anterior.

11. INCETAREA CONCURSULUI

Prezentul concurs poate inceta inainte de data mentionata la punctul 3 numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

12. LITIGII Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul Concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

SUCCES! 

Toate drepturile rezervate - © - Desprecopii.com - noiembrie 2013 

Evalueaza acest articol
 Voteaza acest articol (misca mouse-ul peste stelute)

5 comentarii din 73
Trimis de Irushka

Cu siguranta ca toate caracteristicile acestui fier de calcat imi sunt pe plac insa pot evidentia faptul ca este testat si aprobar de expertii din domeniul textilelor,inseamna ca nu vom da grej in alegerea acestui fier de calcat ca fiind cel mai de pret, pentru noi gospodinile:rapid,cu o temperatura perfecta si usor de manipulat.

Trimis de aida dolofan

Tehnologia OptimalTemp ofera combinaţia perfecta de temperatura si abur pentru orice material, de la casmir sau matase, la poliester sau lana. Aceasta imi va fi utila pt.a calca hainelemai delicate mult mai bine

Trimis de irina maria barbu

Deoarece voi călca rapid şi sigur, indiferent de material şi fără a ajusta temperatura sau cantitatea de abur.Este bcombinatia perfecta.

Trimis de Borca Mircea

Tehnologia OptimalTemp ofera combinaţia perfecta de temperatura si abur pentru orice material.

Trimis de manescu elena manuela

Philips PerfectCare Azur oferă combinaţia perfectă de temperatură şi abur indiferent că vrei să netezeşti cutele de pe mătase, caşmir, lână sau poliester.

Trimite comentariul tau | Citeste toate comentariile

(!) Adresa de e-mail NU se publica! Completarea adresei corecte este utila daca doresti sa primesti un raspuns la ceea ce trimiti.

Inchide

Trimite unui prieten

Completeaza datele si mesajul tau. Linkul articolului se adauga automat la mesaj

(!) Datele furnizate NU se salveaza in baza noastra de date.