Top 10 toxine care ne otravesc copiii

Top 10 toxine care ne otravesc copiii

Top 10 toxine care ne otravesc copiii

  • Copiii nostri sunt expusi la o cantitate mare de produse chimice toxice. De la BPA (bisphenol), MSG (Monoglutamat sodiu), pesticide, produse chimice de curatare, de uz casnic, toxinele din vaccinuri si medicamente, copiii nostri sunt expusi la o cantitate mare de produse chimice toxice. Toxinele sunt peste tot in societatea noastra moderna. Ele sunt daunatoare sanatatii copilului dumneavoastra si pot provoaca boli grave. E important sa stiti care sunt top 10 toxine care ne pot otravi copiii.


Toxinele si sanatatea in copilarie
Copiii si toxinele
Mercurul din lucrarile dentare
Toxinele din vaccinuri
Medicamentele si sanatatea
MSG (monoglutamat de sodiu) in alimente si produse de ingrijire personala
Toxinele din alimentele procesate si fast-food
Toxinele din produsele de curatare si odorizare
Toxinele din sampon si produsele de ingrijire personala
Toxine in produse de curatare de uz casnic
Pesticidele din casa, din produsele alimentare, si din mediul inconjurator
Sucurile acidulate
Pentru un stil de viata sanatos


Copiii nostri sunt expusi la o cantitate mare de produse chimice toxice

De la BPA (bisphenol), MSG (Monoglutamat sodiu), pesticide, produse chimice de curatare, de uz casnic, toxinele din vaccinuri si medicamente, copiii nostri sunt expusi la o cantitate mare de produse chimice toxice. Toxinele sunt peste tot in societatea noastra moderna. Ele sunt daunatoare sanatatii copilului dumneavoastra si pot provoaca boli grave. Cum putem elimina aceste substante chimice din corpurile copiilor si cum le putem proteja? Primul pas este de a intelege provenienta acestor substante. Apoi le putem elimina si totodata incorpora un stil de viata sanatos care detoxifiaza in mod natural organismul copilului.

Toxinele si sanatatea in copilarie

Problema expunerii la substante toxice a crescut de la an la an in Romania. Va amintiti odinioara cand copiii erau, in general, sanatosi si activi. Astazi, in ciuda progresului, exista foarte multi copii care iau medicamente. Desigur, exista multi factori care contribuie la acest lucru, insa expunerea la toxine este un factor de risc mare pe care il putem, din fericire, controla - daca incercam sa fim parinti informati care stiu sa citeasca etichete, care gatesc sanatos acasa si nu sunt victimele reclamelor de la TV.

Problema expunerii la substante toxice a crescut de la an la an

Ca sa luam exemplul unei tari dezvoltate, aAproape 12 milioane de copii in Statele Unite sub varsta de 18 ani sufera de una sau mai multe forme de dizabilitate, de invatare, de dezvoltare, sau de comportament. S-au raportat cresteri foarte insemnate ale incidentei de autism, ADHD si a cancerului la copii.

Luati in considerare aceste date:

Ratele de autism au fost 1 la 150 in anul 2000. Pana in 2008, rata a crescut de la 1 la 88. >> Citeste ca sa stii: Semne ale autismului la copil
Cati copii cu autism sunt in Romania? Numarul exact nu este cunoscut. Se presupune insa ca si in Romania frecventa de aparitie a acestei afectiuni este aceiasi ca in alte state europene, respectiv de 1 la 166 de copii nascuti intr-un an. Ori, asta inseamna ca numarul copiilor afectati de autism se plaseaza undeva intre 3.000 si 30.000... PE AN.

Din 2001 pana in 2010, rata de diagnostic ADHD a crescut cu 25%.  - >> citeste neaparat: ADHD: ar putea avea copilul meu ADHD?

Cancerul este acum principala cauza de deces prin boala la copiii sub varsta de 15 ani. Ingrozitor.

9 alimente care contin ingrediente toxice si trebuie evitate cititi si: 9 alimente care contin ingrediente toxice si trebuie evitate

Copiii si toxinele

Realitatea este ca ACEI copii sunt expusi la aceleasi toxine chimice precum adultii. Cu toate acestea, copiii sunt mai vulnerabili la toxine decat adultii din mai multe motive:

- Corpurile lor sunt inca in crestere

- Raportat la greutate, copiii consuma mai multa apa / sucuri, mananca mai mult si respira mai mult aer decat un adult mediu, fapt care creste expunerea la toxine

- Copilul tipic primeste 15+ vaccinuri - incarcate de toxine inainte de varsta de 6 (5) ani

Iata top 10 toxine la care copiii nostri sunt expusi in mod regulat:


1. Mercurul din lucrarile dentare

Mercurul din aceste amalgamuri se degaja lent in corp, zi cu zi - acest lucru provoaca daune neurologice pe termen lung. Aceasta expunere la mercur se produce chiar mai grav prin intermediul altor surse de expunere decat vaccinuri si alte medicamente.

2. Toxinele din vaccinuri

Vaccinurile nu sunt atat de sigure precum suntem facuti sa credem. Nu este obiectul acestui articol sa discute acest lucru, insa va rugam sa va informati in totalitate inainte de a decide care vaccinuri si cat de multe vaccinuri sunt necesare copilului dumneavoastra. Indiferent insa de decizia dvs, acestea contin substante chimice toxice care distrug potential sanatatea copilului dumneavoastra si pot cauza boli. Aici sunt doar cateva dintre cele mai comune ingrediente folosite  in vaccinuri - care ar putea sa va socheze:

Toxinele din vaccinuri

Formaldehida - substanta cancerigena folosita pentru conservarea materiei organice moarte.
Mercur ( thimerosal ),continut mai ales in vaccinuri gripale
Aluminiu -  asociat cu boala Alzheimer
Drojdie OMG
Glutamat monosodic ( MSG )
Antibiotice ( neomicina, streptomicina )
Celulele umane din tesut fetal avortat
Celulele de porc si sange de cal
Celule de rinichi de maimuta
Proteine ​​serice extrase din vitei
Celulele de embrion de pui
Extract de proteina ​​de ou
Extract de proteina ​​de soia
Sulfat de amoniu

3. Medicamentele si sanatatea

Medicamente sunt toate toxice si in mod inerent periculoase. Medicamente ADHD sunt deosebit de periculoase si toxice. Ele apartin unei clase de medicamente numite amfetamine si sunt similare cu drogurile, asa numitele MDMA sau SPEED. Nici un parinte nu ar lua in considerare administrarea de meta amfetamina propriului lor copil. Cu toate acestea, atunci cand un doctor va ofera o reteta pentru o versiune legala a aceleiasi substante, din pacate, cei mai multi parinti nu se gandesc de doua ori inainte de a-l administra copiiilor in fiecare zi. Chiar mai grav, la din ce in ce mai multi copii le sunt prescrise medicamente antidepresive, cu efecte secundare devastatoare.

4. MSG (monoglutamat de sodiu) in alimente si produse de ingrijire personala

MSG este peste tot. Este o substanta foarte toxica si consumul rezulta in multe probleme de sanatate. Informati-va despre efectele nocive ale monoglutamatului de sodium. Cititi neaparat: TOP 10 cei mai periculosi aditivi alimentari si unde se ascund

5. Toxinele din alimentele procesate si fast-food

V-ati gandit la cantitatea de substante chimice sintetice, conservanti, nitrati si coloranti artificiali si arome din banalul hot dog, care le oferiti copilul dumneavoastra pentru masa de pranz? Aceste substante chimice sunt folosite in toate alimentele procesate,si sunt o sursa constanta de toxicitate.

6. Toxinele din produsele de curatare si odorizare

Aceste produse pot mirosi frumos, cu toate acestea, substantele chimice care creeaza parfumul lor sunt cauzatoare de cancer, toxine. Ele sunt absorbite de imbracaminte si apoi absorbite prin piele si in corp.

7. Toxinele din sampon si produsele de ingrijire personala (sapun, deodorant, pasta de dinti, etc)

Ati citit partea din spate a flaconului  de sampon sau al laptelui de corp in ultima vreme? Sanse mari sunt ca nu vei recunoaste cca 99 % din ingredientele. Nici corpul tau nu le va recunoaste atunci cand acestea sunt absorbite prin piele.

8. Toxine in produse de curatare de uz casnic

Pe produsele de curatare a geamurilor de ex, scrie pe sticla acestora ca sunt daunatoare sau fatale in caz de inghitire. Clorul reprezinta cu siguranta un pericol grav daca este ingerat. Desi noi nu le bem, aceste substante chimice sunt absorbite in corpurile noastre prin inhalare sau prin pielea noastra.

9. Pesticidele din casa, din produsele alimentare, si din mediul inconjurator

Folosim pesticide in casa care intra in corpurile noastre prin inhalare sau expunere accidentala a pielii. De asemenea consumam produse si carne care contin niveluri ridicole de pesticide.

10. Sucurile acidulate

In functie de zona in care locuiti - acestea pot contine cantitati mari de acid fosforic care dizolva pur si simplu dintii copilului dumneavoastra si conduce la inmuierea oaselor de asemenea. Sa nu mai vorbim de sirop de porumb bogat in fructoza care cauzeaza toxicitate, obezitate si diabetul. Cititi si: Cola si cancerul

Daca incetati sa se gandeasca la toate aceste elemente, devine foarte clar ca copiii nostri ( si tu ) sunt toxice ! Ce puteti face? Cum sa scapi de aceste toxine?

Ce poti face tu ca parinte pentru a-ti proteja copilul de toxine?

In primul rand, fii un parinte informat. Urmareste stirile de la Desprecopii. Implicata-te in discutiile noastre de pe forum. Suntem preocupati sa va oferim cat mai multe informatii si vom reveni cu alte lucruri pe care trebuie sa le stie un parinte informat.

Daca te intereseaza un stil de viata sanatos si ecologic mai citeste:

Substantele cancerigene descoperite in plastic cauzeaza obezitatea!

Substantele cancerigene descoperite in plastic cauzeaza obezitatea!

Majoritatea studiilor efectuate in ultimii ani leaga obsezitatea de alimentatia nesanatoasa, de tip fast-food, de sedentarism si de stilul de viata dezorganizat. O noua cauza a obezitatii a fost insa…

Alimentatia BIO - necesitate sau capriciu?

Alimentatia BIO - necesitate sau capriciu?

Cuvantul BIO (care, lingvistic vorbind, nici macar nu e un cuvant) a invadat de ceva timp vocabularul cotidian, devenind un fel de etalon al alimentatiei sanatoase. Trecand peste faptul ca a consuma…

Materialele si recipientele de plastic - pericolul la adresa sanatatii copiilor

Materialele si recipientele de plastic - pericolul la adresa sanatatii copiilor

Copiii care sunt expuși în mod repetat la BPA (bisfenol A) pot prezenta niveluri ridicate ale proteinelor în urină, un avertisment timpuriu al unor posibile probleme renale…


 

Despre pericolele de care trebuie sa stie un parinte, mai citeste si:

Creierul copiilor este cel mai afectat de metale si pesticide
Despre parabeni si controversele despre parabeni
Efectele directe ale poluarii mediului asupra sanatatii
Copiii, victimele poluarii mediului
Sapunul poate afecta sanatatea copiilor?!
Apa de la sticla si ce contine ea ...
Ciocolata cu E-uri si naivitatea unora
 

 Comunitate, grup de suport

Clinica Virtuala DC
Consultanta medicala online



autor: redactor AZ -  Toate drepturile rezervate  Desprecopii.com (c) 2014
DOCUMENTARE SI referinte: Jurnal de medicina Olandez, 2014, webmd

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 4 comentarii

  1. Ana
    Anatrimis la 15/10/2015

    Cu rivire la vaccinuri, iata ce reprezinta fiecare excipient si ingredient al acestora, si mai mult rolul lor: http://www.cdc.gov/vaccines/vac-gen/additives.htm http://www.ovg.ox.ac.uk/vaccine-ingredients Va rog frumos, scrieti un articol echilibrat care nueste menit sa panicheze populatia care se sperie de formulele chimice ale aditivilor si care nu intelege diferenta dintre sarurile de aluminiu, si aluminiul pur. Cat despre Felicia Popescu, cea care a comentat mai sus, puteti citi aici ce-i poate mintea si cum manipuleaza: http://pseudostiinta.ro/wiki/Felicia_Popescu

    Raspunde la acest comentariu
  2. Ana
    Anatrimis la 15/10/2015

    [Partea 2] Suntem tot la aromele capsunelor, da? "Esters are molecules which are well known for producing flavours and aromas. They are very abundant strawberry volatiles, in some cases comprising over 95% of the total, with methyl butanoate (4), ethyl butanoate (5), butyl ethanoate, methyl hexanoate, and ethyl hexanoate usually most abundant. " "Only a few esters individually make key contributions to the aroma, as their aroma thresholds (the concentration below which the molecule cannot be smelt) vary enormously. For example, the aroma threshold for butyl ethanoate is 5000 ppb, but is only 0.13 ppb for its isomer, ethyl butanoate. " Miros: "The 'green' note identified by the scientists comes from the breakdown of certain fatty acids which produces several C6 molecules, (Z)-3-hexenol, hexanal, (E)-2-hexenal and (Z)-3-hexenal (3 ). The last of these also produces the smell of freshly cut grass and is a key contributor to a fresh strawberry smell.5 " Asa ca pica ideea de "a nu intelege ce scrie pe spatele samponului, ce e in vaccinuri " sau cu studii neconclusive ca cel privind MGS. Va rog frumos sa nu va lasati influentati fara studii extensive si verificate si fara cunostintele necesare intr-ale chimiei, imunologiei, nutritiei etc, de persoane ca Feli, care nu au nici macar o diploma de bacalaureat, daramite capacitatea de a intelege stiinta.

    Raspunde la acest comentariu
  3. Feli
    Felitrimis la 24/1/2014

    WOW!! Am trait s-o vad si pe asta!! Site-ul desprecopii s-a trezit la realitate in ce priveste vaccinurile!! Dupa ce in 2009 eu spuneam aceleasi lucruri si eram atacata si sfasiata pe toate subiectele! Nu-i nimic, mai bine mai tarziu decat prea tarziu... Felicitari si sanatate!

    Raspunde la acest comentariu
  4. Feli
    Felitrimis la 24/1/2014

    Felicitari pentru articol!! Sper sa nu-l scoateti de pe site cand vor incepe presiunile de la sponsorii din industria farmaceutica! Oricum, deja circula pe net screenshot-uri, asa ca sper ca nu vreti sa va faceti de rusine dupa ce in sfarsit aveti un pic de curaj sa spuneti niste adevaruri mai putin placute despre vaccinuri si medicamente. Bravo si toate bune celui care a redactat articolul!!!

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII