Inceperea hranirii cu biberonul

Inceperea hranirii cu biberonul

Inceperea hranirii cu biberonul

Daca doriti sa va hraniti copilul cu biberonul, cel mai bine este sa incepeti cu o formula de lapte obisnuita. La o consultatie veti obtine toate informatiile cu privire la cat si ce are nevoie in alimentatie copilul.

Schema de hranire
Alte surse de hrana
De unde cumparam formula de lapte

Daca doriti sa va hraniti copilul cu biberonul, cel mai bine este sa incepeti cu o formula de lapte obisnuita. La o consultatie veti obtine toate informatiile cu privire la cat si ce are nevoie in alimentatie copilul.

Schema de hranire


Uneori, un program poate fi clar si simplu de urmat. Mai degraba insa ca ghid, se pot observa, in timpul alaptarii, nevoile copilului dumneavoastra. Fiecare copil are nevoi diferite.

In medie, se poate pleca de la o cantitate de de 150 cc per kilogram de greutate corporala. Cei mai multi nou-nascuti cer sa fie hraniti la fiecare 2 sau 3 ore. Este copilasul somnoros sau prea multumit? Ai in vedere faptul ca totusi are nevoie de 6-8 sesiuni de hranire intr-un timp de 24 h. Atata timp cat copilul este fericit si creste bine, totul este ok.

Atentie - fiecare copil este unic, iar aceasta schema este doar un instrument de ajutor


Greutate (kg)Hranire la 24 hApa (ml)Masuri formula+/- ml hrana
< 3
3 - 3.5
3.5 - 4
4 - 5
5 - 6
< 6
7
6
5
5
5
4
60
90
120
150
180
180
2
3
4
5
6
6
65
100
135
165
200
200


Alte surse de hrana


Unii copii au nevoie de mai mult decat formulele normale pentru sugari. Nu toti copiii sunt la fel. Exista copii care par insatiabili, altii sufera de mici probleme tipice bebelusilor, cum ar fi sughit, crampe, sau dificultati la eliminarea scaunului. Pentru acestia exista alte formule de lapte. Daca doriti sa va modificati dieta, este recomandat sa o faceti mereu in consultare cu medicul dvs. si  dupa cel putin doua saptamani vedeti care este rezultatul..

De unde cumpar formula de lapte?


Practic, formulele de lapte existente pe piata pot fi achizitionate astazi dintr-o mare varietate de magazine, incepand de la magazinele specializate in comercializarea produselor pentru bebelusi, continuand cu farmaciile si terminand cu hipermarketurile care se intrec in tot felul de oferte speciale.

De unde este mai bine sa achizitionam laptele?
Teoretic, daca sunt respectate conditiile de depozitare si transport precizate pe ambalaj, formula poate fi achizitionata de oriunde. De altfel, producatorii renumiti acorda o mare importanta ambalajului, formula de lapte fiind in general stocata in cutii metalice inchise etans sau in pungi sigilate introduse in cutii de carton, tocmai pentru a evita contaminarea produsului. Cu toate acestea, umiditatea, variatiile de temperatura, lumina etc. sunt factori care pot deteriora calitatea formulei de lapte chiar si in ambalajele special concepute pentru protectie. De aceea, este ideal sa cumperi formula de lapte de la un magazin sigur, despre care stii ca isi respecta clientii si le ofera siguranta mentinerii calitatii produselor comercializate.

Vavian Pharma isi respecta atat partenerii, firme international de renume, cat si clientii, mamici si copii

Cumpara laptele Humana direct de pe magazinul online al partenerului oficial din Romania:
www.magazinvavianpharma.ro


Compania Vavian Pharma este dedicata in exclusivitate mamei si copilului, comercializand branduri premium, care si-au dovedit in timp calitatea pe piata de profil. Vavian Pharma isi respecta atat partenerii, firme international de renume, cat si clientii, mamici si copii care beneficiaza de calitatea produselor distribuite in cele mai sigure conditii. In plus, promptitudinea, seriozitatea si flexibilitatea in ceea ce priveste livrarile de produse fac din Vavian Pharma un etalon pe piata de profil din Romania. De pe http://www.magazinvavianpharma.ro/ pot fi achizitionate toate varietatile de formula de lapte Humana, clientii beneficiind in plus, de diverse promotii si reduceri, in functie de produsele dorite.

Mai multe informatii despre alimentatia cu formula de lapte gasesti si aici: Comunitatea mamicilor inteligente, grupuri de varsta, suport si Forumuri recomandate

  Primele 365 de zile din viata de mama
365 zile si nopti din viata de mama. Casa nou nascutilor DC.

Alaptarea
Cel mai bun cadou pentru bebelus. Probleme, experiente si povesti de succes din timpul acestui timp special. autor: redactor A.Z. - Toate drepturile rezervate Desprecopii.com (c) 2014

Evalueaza acest articol
 Voteaza acest articol (misca mouse-ul peste stelute)

forumuri specializate Forumuri specializate
Comentarii la articol

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga tu un comentariu si poti castiga un tricou Desprecopii.com

Trimite comentariul tau | Citeste toate comentariile

(!) Adresa de e-mail NU se publica! Completarea adresei corecte este utila daca doresti sa primesti un raspuns la ceea ce trimiti.

Inchide

Trimite unui prieten

Completeaza datele si mesajul tau. Linkul articolului se adauga automat la mesaj

(!) Datele furnizate NU se salveaza in baza noastra de date.