Horoscop vineri 7 martie si de weekend: Ce rezerva astrele fiecaruia

Horoscop vineri 7 martie si de weekend: Ce rezerva astrele fiecaruia

Horoscop vineri 7 martie si de weekend: Ce rezerva astrele fiecaruia

  • Vineri si in weekend nativii fiecarei zodii vor avea de trecut cateva cumpene insa nimic nu va fi atat de grav pe cat va parea. Toate tensiunile vor duce, eventual, catre lucruri bine care se vor petrece cat de curand.

Horoscop vineri 7 martie si de weekend: Ce rezerva astrele fiecaruia


Vineri si in weekend nativii fiecarei zodii vor avea de trecut cateva cumpene insa nimic nu va fi atat de grav pe cat va parea. Toate tensiunile vor duce, eventual, catre lucruri bine care se vor petrece cat de curand.

Asa ca iata horoscopul de vineri, 7 martie si de weekend:  
     

Berbec

Ai mari retineri daca sa pornesti acum o anumita actiune, de parca ti-ar fi teama ca nu e tocmai momentul potrivit. Ar fi bine sa lupti cu aceste inhibitii, rezerve si temeri personale, pentru ca din cauza lor ai putea rata ocazii excelente. E o chestiune de vointa aici, pentru ca daca iti iei inima in dinti si infrunti pericolele care crezi ca te pasc la fiecare pas, cu atat mai mare va fi satisfactia finala ca le-ai depasit cu bine. Nu e nimic atat de greu pe cat pare, pentru ca esti intr-o pasa in care ti se pare totul mult mai complicat decat in realitate.

Taur

Ai sansa de a te intalni cu persoane pe care nu le-ai mai vazut de mult si care se bucura enorm ca te revad dupa atata amar de vreme! Orice revedere dupa ani si ani este posibila acum, de exemplu cu o fosta iubire sau un fost coleg de liceu, pentru ca este un moment in care amintirile ies de la naftalina si au asupra ta un efect puternic. Nici tie nu-ti vine sa crezi ca poti fi atat de sensibil la astfel de momente cu o incarcatura psihica imensa, dar e o placere sa retraiesti evenimente de odinioara pe care le-ai uitat, dar care mai au inca ceva de oferit.

Gemeni

Prezenta celui drag alaturi conteaza la fel de mult la tristete ca si la bucurie, deci azi unitatea cuplului vostru este din nou pusa la incercare. Daca partenerul nu e cu tine cu adevarat intr-un moment critic e un semn ca relatia voastra e cam subreda si trebuie facut ceva. Ori va vedeti fiecare de drumul vostru, ori stati serios de vorba sa vedeti unde au aparut fisurile ca sa reparati ce se poate. Iubirea nu e intotdeauna presarata cu flori si ingerasi, ci mai vin si momente dificile in care trebuie sa fiti alaturi orice ar fi. Ati uitat ce ati spus candva: impreuna la bine si la rau!

Rac

Cineva iti cere socoteala pentru o eroare pe care ai comis-o, dar nu ai curajul sa o recunosti sau sa repari ce se poate. Decat sa fugi de raspundere si sa ascunzi praful sub pres, mai bine ti-ai asuma eroarea si ai incerca sa dregi busuiocul cat mai repede. Vina recunoscuta este pe jumatate iertata, deci fii sincer cu ceilalti si mai ales cu tine, deoarece nu poti continua sa alimentezi mai departe o informatie eronata. Nu e o rusine sa recunosti ca e vina ta, dar e o rusine sa minti cand toata lumea deja stie adevarul.

Leu

Desi tu ai dori ca lucrurile sa se desfasoare mai lent, esti totusi impins de la spate de termene limita care te obliga sa te grabesti un pic. De data aceasta nu prea esti eficient sub presiunea timpului si poti face multe gafe absurde, doar pentru ca stii ca cineva te zoreste de la spate. Ai fi preferat sa apara o amanare, sa mai ai ceva timp la dispozitie pentru ca nu dai randament in conditii de stres. De obicei reusesti sa te aduni mai bine in astfel de ritm, dar nu si azi, cand graba te face sa gresesti si sa-ti pierzi concentrarea.

Fecioara

Pleci la drum cu nesiguranta, pentru ca nu sunt stabilite toate detaliile calatoriei. Nu stii daca la destinatie te asteapta cineva, nu cunosti starea drumurilor, nu ai idee ce vei face cand vei ajunge la capat, dar singurul lucru pe care il stii clar e ca trebuie sa pleci. Lasi detaliile deplasarii pentru inspiratia de moment, convins ca te vei descurca tu in orice situatie. Te vei adapta la fata locului sau pe parcurs, desi esti genul de om caruia ii place sa le aiba pe toate foarte bine puse la punct inainte de a porni la drum, dar azi lasi totul la cheremul intamplarii.

Continuarea pe Lyla.ro -  AICI

Va recomandam sa mai cititi si urmatoarele:

Greselile din viata noastra sau ce am fi facut altfel ...

Greselile din viata noastra sau ce am fi facut altfel ...

Cu totii gresim... Nu cred sa existe fiinta omeneasca in universul acesta, care sa poata spune cu mana pe inima ca nu a gresit niciodata in viata sa. In fond, suntem oameni si a gresi e cat se poate…

Diametrul taliei si al soldului poate indica riscuri serioase de sanatate

Diametrul taliei si al soldului poate indica riscuri serioase de sanatate

Din ce in ce mai multi doctori din intreaga lume se ghideaza dupa diametrul taliei unei persoane, cel al soldului si greutatea acesteia pentru a prezice care sunt bolile cronice pe care acea persoana…

Ce inseamna cand iti visezi

Ce inseamna cand iti visezi "alesul inimii" si cum trebuie sa interpretezi visul

Multe persoane s-au trezit cu zambetul pe buze, dar si cu o usoara dezamagire dupa ce au visat ca traiau momente pline de fericire cu "alesul inimii". Este destin sau pura fantezie intr-un…



 Forumuri recomandate

 Femina intim
Intre noi femeile. Cosmetice, diete, tampoane, dileme intime.

 In unul sau in doi... mergem mai departe!
Probleme cu casnicia, suport, incurajari, pareri ... nu ezitati si usurati-va gandurile aici!

autor: Lyla.ro - Toate drepturile rezervate Desprecopii.com (c) 2014

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Tema:Destin

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII