Ce loc de munca iti e destinat in functie de cum bei cafeaua

Ce loc de munca iti e destinat in functie de cum bei cafeaua

Ce loc de munca iti e destinat in functie de cum bei cafeaua

  • Se stie ca la fiecare loc de munca, fiecare angajat are tabieturile sale. Insa, se pare ca in functie de aceste tabieturi, putem sa ne dam seama de ce fel de loc de munca i se potriveste fiecaruia.

Horoscop vineri 7 martie si de weekend: Ce rezerva astrele fiecaruia


Se stie ca la fiecare loc de munca, fiecare angajat are tabieturile sale. Insa, se pare ca in functie de aceste tabieturi, putem sa ne dam seama de ce fel de loc de munca i se potriveste fiecaruia.

Si cum cafeaua sau iesitul in pauze de cafea este una dintre cele mai prezente activitati de socializare la locul de munca, cercetatorii au studiat acest fenomen si au ajuns la concluzia ca locul de munca este influentat de preferintele fiecarei persoane, in functie de cafea.

Astfel, potrivit unui studiu realizat de cei de la Career Builder, cel putin 69% dintre toti angajatii consuma cafea de cel putin doua ori pe zi la locul de munca, pentru a socializa. Totodata, jumatate dintre ei considera ca randamentul lor ar putea scadea in cazul in care nu isi beau cafeaua zilnica la locul de munca.

Studiul a fost realizat pe un esantion de 4700 de persoane din sectoare de activitate diferite si a conchis ca felul in care se bea cafeaua si cantitatea de cafea bauta sugereaza care este locul de munca potrivit pentru fiecare persoana.

Cafeaua lunga

Potrivit studiului mentionat mai sus, persoanele care prefera cafeaua lunga sunt predestinate pentru locuri de munca tehnice, bazate pe studii stiintifice sau pentru persoane care au inclinatie catre marketing si relatii publice. Explicatia este ca aceste persoane isi fac foarte multe planuri si au nevoie de ragaz mare pentru a lua o decizie exacta, ragaz pe care il regasesc intre doua guri de cafea.

Cafeaua scurta si tare

Daca iti place cafeaua tare si scurta, sau rapida, atunci esti predestinat unui post de jurnalist sau scriitor. Aceste persoane sunt grabite mereu si au nevoie de “pilule” de energie, oferite de cafelele tari. Acest tip de persoane iau decizii rapid si isi pun in practica cele mai multe idei.

Continuarea pe Lyla.ro - AICI

Va recomandam sa mai cititi si urmatoarele:

Greselile din viata noastra sau ce am fi facut altfel ...

Greselile din viata noastra sau ce am fi facut altfel ...

Cu totii gresim... Nu cred sa existe fiinta omeneasca in universul acesta, care sa poata spune cu mana pe inima ca nu a gresit niciodata in viata sa. In fond, suntem oameni si a gresi e cat se poate

10 motive pentru care 2014 va fi un an mai bun pentru tine

10 motive pentru care 2014 va fi un an mai bun pentru tine

Fiecare isi doreste un an mai bun si iata, avem o veste buna acum la cumpana dintre ani. Avem 10 motive pentru care 2014 va fi un an mai bun si ne-am hotarat sa le impartasim cu voi.

Ce inseamna cand iti visezi

Ce inseamna cand iti visezi "alesul inimii" si cum trebuie sa interpretezi visul

Multe persoane s-au trezit cu zambetul pe buze, dar si cu o usoara dezamagire dupa ce au visat ca traiau momente pline de fericire cu "alesul inimii". Este destin sau pura fantezie intr-un Forumuri recomandate

 Femina intim
Intre noi femeile. Cosmetice, diete, tampoane, dileme intime.

 In unul sau in doi... mergem mai departe!
Probleme cu casnicia, suport, incurajari, pareri ... nu ezitati si usurati-va gandurile aici!

autor: Lyla.ro - Toate drepturile rezervate Desprecopii.com (c) 2014

Tema:Destin

Comunitatea Desprecopii

Toate Forumurile

Peste 200.000 de membri inregistrati!

Hai chiar acum in cea mai mare si mai activa comunitate de parinti si discuta despre: Ce loc de munca iti e destinat in functie de cum bei cafeaua.

intrebari

Intrebari si raspunsuri

Ai o intrebare pe teme legate de acest articol sau o intrebare in general? Intreaba specialistii Desprecopii.com si alte mamici dornice sa te ajute!

Forumuri Recomandate

PARENTING - sau despre meseria de parinte

PARENTING - sau despre meseria de parinte

Despre MESERIA DE PARINTE. Experiente, intrebari si milioane de nelinisti. Asta inseamna sa fii parinte.
Discutii generale

Discutii generale

LOUNGE DC. Discutii, pareri si impresii. Aici ne adunam pentru a ne cunoaste.
Discutii generale

Discutii generale

LOUNGE DC. Discutii, pareri si impresii. Aici ne adunam pentru a ne cunoaste.
Familia Verde

Familia Verde

Vrem sa ne aparam familia de asediul poluarii, si chimicalelor. Iubim natura si vrem sa traim cat mai natural putem. Pentru mai mult verde.

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim) dar completarea corecta este necesara, mai ales in cazul in care astepti raspuns. | Toate campurile trebuie completate!

Ai o intrebare? APASA AICI pentru rubrica de intrebari SAU intreaba pe FORUMUL DESPRECOPII