Diete uitate de timp: cura de slabire cu alcool si shoturi de sofran fac minuni

Diete uitate de timp: cura de slabire cu alcool si shoturi de sofran fac minuni

Diete uitate de timp: cura de slabire cu alcool si shoturi de sofran fac minuni

  • Silueta este una dintre preocuparile principale ale femeilor de cateva decenii bune incoace, chiar daca in urma cu mai multi ani idealul feminin era cel voluptos, considerat chiar dolofan astazi. Dar care sunt dietele uitate de timp folosite de femei in trecut?

Diete uitate de timp: cura de slabire cu alcool si shoturi de sofran fac minuni

Silueta este una dintre preocuparile principale ale femeilor de cateva decenii bune incoace, chiar daca in urma cu mai multi ani idealul feminin era cel voluptos, considerat chiar dolofan astazi. Dar care sunt dietele uitate de timp folosite de femei in trecut?
 
Daca regimurile de slabire de astazi inspaimanta nutritionistii si medicii, o privire asupra dietelor timpurilor trecute arata ca cele mai bizare au aparut inca din anii ’60.
 
Printre acestea se numara dieta „baby formula”. Aceasta implica o bautura facuta dintr-un produs numit Metrecal, destinat in initial copiilor, motiv pentru care a primit numele de dieta „baby formula”. „A fost o frenezie cu Metrecal. A devenit un adevarat curent in aria dietelor”, povesteste Susan Yager, autor al cartii „The Hundred Year Diet”, potrivit today.com. Atat de celebru devenise Metrecalul incat, in sala de mese de la Casa Alba, in anii ’60, se servea un pranz special: un shake format din 40 de mililitri de rom, praf Metrecal si nucsoara.
 
Un alt regim al vremurilor trecute este acela pe baza de sofran. Practic, femeile beau aproximativ 100 de mililitri de ulei de sofranel inainte de fiecare asa.
 
Un regim cu adevarat cutremurator este cel creat de un medic din Brooklyn. Irwin Maxwell Stillman recomanda o cura de slabire care presupunea a manca doar 220 de grame de carne pe zi… si atat. Dieta lui era clasificata „regim de alimentatie de semi-infometare”.

Continuarea pe Lyla.ro -  AICI

Despre diete mai cititi si urmatoarele:

Dieta Daneză: slăbesti mult fară foame insă trebuie să nu te abați de la plan

Dieta Daneză: slăbesti mult fară foame insă trebuie să nu te abați de la plan

Dieta daneza este o dieta fara infometare, bine echilibrata cu nutritienti care dureaza de obicei 13 zile si promite pierderea a pana la 26 de kg. Dieta Daneza este foarte stricta: pentru orice fel de…

Dieta armatei israeliane

Dieta armatei israeliane

Dieta armatei israeliene a fost creata in anii 1970. Dieta a fost promovata ca fiind bazata pe dieta folosita de catre Fortele de Aparare israeliene pentru noii recruti. Dieta dureaza opt zile si se…

9 mituri despre cura de detoxificare

9 mituri despre cura de detoxificare

Detoxifierea a ajuns un cuvant foarte folosit ... si de la care se asteapta foarte multe. Milioane de femei isi pun speranta in curele de detoxifiere. Este detoxifierea - un mit ?  Sunt deci…


 

 Forumuri si grupuri de suport pentru cele care vor sa slabeasca: 

 Femina Intim ...
Intre noi femeile. Cosmetice, diete, tampoane, dileme intime.

autor: Lyla.ro - Toate drepturile rezervate Desprecopii.com (c) 2014

 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII