Singura noastra sansa a fost FIV si am reusit

Singura noastra sansa a fost FIV si am reusit

Singura noastra sansa a fost FIV si am reusit

  • Dupa 3 ani de casatorie eu si sotul meu ne doream foarte mult un copilas, insa de fiecare data testul iesea negativ. Am hotarat in cele din urma ca ar fi timpul sa mergem la ginecolog. Pana atunci nu am avut probleme si nici nu ne gandeam la copii, asa ca nu prea am dat pe la doctor, deci nu stiam la cine sa ma duc.

Cauza infertilitatii: trompe impermeabile
Urma sa fac transferul de embrioni decongelati...
Testul a fost pozitiv!!!!!
SUPORT: Suntem o comunitate puternica si unita, haideti alaturi de noi!
Informatii importante despre fertilitate si infertilitate
Forumuri recomandate - FORUMURILE ASPIRATELOR

Dupa 3 ani de casatorie eu si sotul meu ne doream foarte mult un copilas, insa de fiecare data testul iesea negativ. Am hotarat in cele din urma ca ar fi timpul sa mergem la ginecolog. Pana atunci nu am avut probleme si nici nu ne gandeam la copii, asa ca nu prea am dat pe la doctor, deci nu stiam la cine sa ma duc.

Am intrat pe toate forumurile pe care le stiam si din recomandarile de acolo am ajuns la doamna doctora D. Intr-adevar o femeie exceptionala!!!! Se ocupa cu atentie de tine si iti explica pe indelete.

Cauza infertilitatii: trompe impermeabile

Am inceput cu investigatiile medicale si am descoperit cauza infertilitatii: trompe impermeabile... :(  Singura solutie era FIV. Am transferat 2 embrioni, am congelat 6 si asteptam cu emotii testul. Din pacate, testul a fost negativ... A fost greu, foarte greu... nu ma simteam in stare sa raspund intrebarilor celor din jur sau sa dau explicatii cu privire la esecul nostru.

Urma sa fac transferul de embrioni decongelati...

Am luat o pauza de 3 luni, timp in care am incercat sa ma relaxez si sa ma gandesc numai la lucruri pozitive. Am revenit apoi la dna doctora si am stabilit planul de atac. Urma sa fac transferul de embrioni decongelati... Fara tratament injectabil, doar cateva pastilute, totul a fost atent monitorizat, am facut trasnferul. Alte emotii!!! Am avut concediu medical dupa transfer si am stat linistita acasa, fara griji de la munca, fara efort... am asteptat cumintica ziua testului beta.

Testul a fost pozitiv!!!!!

Nu mi-a venit sa cred!! Cand am ajuns acasa am mai facut 3 teste, ca sa fiu convinsa :))) Va recomand cu mare drag sa mergeti la dna D., este extraordinara!!! De anul asta o sa o gasiti intr-o clinica specializata in probleme de infertilitate si FIV.

Cam asta a fost povestea mea, acum sunt si ma bucur in fiecare zi de micuta mea. Va doresc tuturor sa luptati in continuare si sa invigenti problemele de infertilitate!! Va tin pumnii si va spun sa nu va pierdeti speranta!!!! Si astept sa aud si alte povesti frumoase de la mamici fericite!

Cititi povestea si pe forumul desprecopii.com la acest topic: Fertilizarea in vitro - povesti de succes!

SUPORT: Suntem o comunitate puternica si unita, haideti alaturi de noi!

Dorinta de a avea un copil si amanarea momentului in care vestea buna vine ... este adesea obositoare si va poate consuma extraordinar de tare. Cunoasterea inseamna putere. Cu cat stiti mai multe, cu atat veti avea mai putine emotii si veti putea sa infruntați mai bine emotiile puternice pe care le puteti simti pe parcursul perioadei in care veti astepta cu infrigurare sa deveniti mamica. Este important sa stiti ca pe acest drum nu sunteti singura. Aveti alaturi suportul online al celei mai mari comunitati de limba romana: Desprecopii.com. Pentru suport concret, incurajare si prietenie, va asteptam pe cel mai citit forum online al femeilor aspirante la meseria de mamica: Asteptand o comoara in viata noastra !

Forum si comunitate de suport pentru femeile care apeleaza la FIV: Forumul FIV (Fertilizarea in Vitro (FIV) - clinici, medici, experiente, succese, dileme. )

Informatii importante despre fertilitate si infertilitate


  Forumuri recomandate - FORUMURILE ASPIRATELOR

Forumul FIV
Fertilizarea in Vitro (FIV) - clinici, medici, experiente, succese, dileme.

Asteptand un ingeras in viata noastra !
Teritoriul 'aspirantelor'! Preconceptie, in/fertilitate, FIV, sperante si experiente. Chiar daca se lasa asteptat - noi nu ne pierdem speranta!

autor: membru Desprecopii.com AlinaIchim - membra a comunitatii Desprecopii.com , Toate drepturile rezervate - Toate drepturile rezervate: Desprecopii.com (c) 2014

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII