De ce sa alegi o clinica dentara dedicata exclusiv copiilor?

De ce sa alegi o clinica dentara dedicata exclusiv copiilor?

De ce sa alegi o clinica dentara dedicata exclusiv copiilor?

Cand vine vorba de tratamente stomatologice, nevoile copiilor sunt foarte diferite de cele ale adultilor.

1. Medici specializati in stomatologia pediatrica
2. Echipa multidisciplinara
3. Happy visit
4. Tratamente dentare pediatrice
5. Spatiu dedicat copiilor
6. Teama de stomatolog este un mit
7. Servicii certificate international
8. Solutii financiare personalizate
9. Educatie dentara pentru copii si parinti

Cand vine vorba de tratamente stomatologice, nevoile copiilor sunt foarte diferite de cele ale adultilor. Experienta unui medic dentist pediatru si tehnicile dentare personalizate sunt cele care fac diferenta in realizarea unui tratament cu succes.

Alegerea unei  clinici dentare  dedicate exclusiv copiilor in locul unei clinici stomatologice generaliste este esentiala pentru dezvoltarea unei atitudini pozitive fata de sanatatea orala pe termen lung. DENT ESTET a inteles ca cei mici au nevoie de o abordare diferita si a creat DENT ESTET 4 KIDS, prima clinica dentara din Romania dedicata exclusiv copiilor, acum cu sedii in Bucuresti si Timisoara.

Iata ce beneficii ai daca alegi o astfel de clinica pentru copilul tau:

1. Medici specializati in stomatologia pediatrica

Medicii sunt specializati in tratamente dentare dedicate copiilor si participa constant la cursuri de pregatire in SUA si Europa. Atat medicii, cat si intregul personal al clinicii lucreaza zilnic cu cei mici, fapt care ii ajuta sa transforme vizita in cabinet intr-o experienta placuta chiar si pentru cei mai necooperanti copii.

2. Echipa multidisciplinara

Confortul copiilor in timpul tratamentului este prioritar, de aceea intreaga echipa de specialisti colaboreaza pentru a oferi cele mai bune conditii pacientilor. Pe langa serviciile stomatologice, copiii, dar si parintii pot beneficia si de consiliere din partea psihologului nostru atunci cand acomodarea pacientului cu scaunul stomatologic este anevoioasa.

3. Happy visit

Pentru ca stim ca vizita la medicul stomatolog poate fi un motiv de teama pentru cei mici, DENT ESTET 4 KIDS a implementat un concept unic de vizita menit sa faca prima experienta la medicul dentist cat mai placuta. Astfel, pacientii noi beneficiaza de o sedinta gratuita in care fac cunostinta cu Zana Maseluta, se acomodeaza cu ambientul, cu personalul prietenos si invata tehnicile corecte de periaj.

4. Tratamente dentare pediatrice

La DENT ESTET 4 KIDS poti accesa o gama completa de tratamente, de la prevenirea si tratarea cariilor sau afectiunilor gingivale, pana la tratamente complexe de ortodontie si chiar de chirurgie. Indiferent cu ce problema se confrunta cel mic, medicii vor gasi cea mai buna solutie pentru zambetul copilului tau.

5. Spatiu dedicat copiilor

Datorita spatiului special amenajat in spiritul copilariei, cu jocuri si jucarii, pacientii revin intotdeauna cu placere in casa Zanei Maselute. Mai mult, copilul tau va fi inconjurat de alti copii, ceea ce ii va diminua teama si il va face sa revina cu placere la medic.

6. Teama de stomatolog este un mit

Experiența copiilor pe scaunul stomatologic trebuie sa fie cat mai confortabila, iar tehnicile moderne de anestezie ii pot ajuta pe copii sa uite de anxietate. Aceste proceduri au loc sub atenta supraveghere a medicilor anestezisti din cadrul primului departament ATI dintr-o clinica privata din Romania, dotat cu aparatul ultra performant de anestezie Fabius Plus® si echipamente specifice sectiilor de chirurgie din spitale.

7. Servicii certificate international

Calitatea serviciilor este cea care garanteaza reusita tratamentului, iar DENT ESTET 4 KIDS este punctul de referinta in Romania atunci cand vine vorba de stomatologie pediatrica. Este prima clinica dentara care a obtinut certificatul de calitate din partea renumitei firme germane The Germanischer Lloyd Certification GmbH din Hamburg.

8. Solutii financiare personalizate

Pentru cei care cred ca aceste servicii le sunt inaccesibile, clinica ofera un set de solutii financiare potrivite oricarei nevoi. In functie de nevoile pe care le ai, poti alege abonamente sau plata in rate fixe prin Plan 12. Iar daca alegi sa faci plata in avans, beneficiezi de o reducere de 5%. 

9. Educatie dentara pentru copii si parinti

“Să creștem zâmbete sănătoase” este cel mai amplu program educațional din tara adresat copiilor intre 3 si 6 ani, la care au luat parte pana in prezent peste 70 de gradinite si scoli.

Dental Care Parenting” este un workshop gratuit in cadrul caruia specialistii DENT ESTET 4 Kids ofera atat parintilor, cat si copiilor informatiile de care au nevoie pentru mentinerea sanatatii dentare a celor mici si pentru o dezvoltare armonioasa.

Ai toate motivele pentru a-i oferi copilului tau cea mai buna ingrijire, iar daca esti membru desprecopii.com poti beneficia de o reducere de 10% la orice tratament dentar in cadrul DENT ESTET 4 KIDS. Tot ce trebuie sa faci este sa descarci cuponul de reducere de aici si sa programezi o vizita la Zana Maseluta.

Atentie! Membri comunitatii Desprecopii.com, se bucura de o reducere de 10% la DentEstet4Kids - citeste aici.

Va recomandam sa mai cititi si urmatoarele:

Paradontoza: cum se previne si cum se trateaza

Paradontoza: cum se previne si cum se trateaza

Paradontoza este una dintre problemele dentare cele mai frecvente, care netratata - duce la caderea dintilor, pur si simplu. Iata cum puteti preveni si trata paradontoza - cu care nu e de glumit daca…

Prima vizita la dentist a copilului

Prima vizita la dentist a copilului

Cand mergem prima data cu copilul la medicul dentist? Plecand de la premisa ca dintii de lapte ai copiilor vor fi inlocuiti cu cei definitivi, multi parinti nu considera ingrijirea dintilor temporari…

Adevarul despre Inhalosedarea la dentist

Adevarul despre Inhalosedarea la dentist

Cei mai multi copii sunt speriati de ideea de a merge la medicul dentist. Fie dintr-o experienta anterioara traumatizanta, fie din cauza fricii pe care parintii o transmit celor mici. Chiar daca ei…

Va recomandam sa mai cititi si: Stomatologie

Campanie a comunitatii Desprecopii

Forumuri specializate

Cabinet stomatologic pentru copii
Intrebari si raspunsuri despre problemele de stomatologie ale copiilor. Medici stomatologi raspund intrebarilor parintilor.


autor: Desprecopii.com - Toate drepturile rezervate Desprecopii.com (c) 2014

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII