Acneea, o problema care nu trebuie neglijata

Acneea, o problema care nu trebuie neglijata

Acneea, o problema care nu trebuie neglijata

  • Peste 90% dintre adolescenți sunt afectați de acnee la o vârstă când personalitatea este în plină formare, iar  stima de sine și încrederea sunt capitale. Acneea este o afecțiune ce trebuie abordată cu mare atenție și discreție, iar împreună cu ajutorul medicului dermatolog găsite cele mai bune soluții pentru tratarea acesteia.

Acneea, o problemă care nu trebuie neglijată


Peste 90% dintre adolescenți sunt afectați de acnee la o vârstă când personalitatea este în plină formare, iar  stima de sine și încrederea sunt capitale. Acneea este o afecțiune ce trebuie abordată cu mare atenție și discreție, iar împreună cu ajutorul medicului dermatolog găsite cele mai bune soluții pentru tratarea acesteia.  

Adolescența este o etapă importantă în dezvoltarea emoțională și psiho-socială, etapă în care apar schimbări, iar presiunile sociale care invadează viața unui adolescent, scad încrederea si stima de sine.

Adolescenții își aleg modele, adesea celebrități sau sportivi, a căror imagine promovată este una perfectă cu o constituție altetică, coafură impecabilă și un ten fără imperfecțiuni. Realitatea este cu totul alta: corpul este încă în formare, iar dereglările hormonale specifice vârstei le afectează părul, scalpul și calitatea tenului.

Dacă presiunile sociale sunt mai greu de controlat dar trebuie înfruntate pentru a construi un caracter puternic, nici acneea nu trebuie neglijată. O mai bună înțelegere a acestei boli înseamnă un tratament mai efficient.

Sebium Global

Până acum s-a combătut cantitatea de sebum, dar studii recente arată ca un factor predispozant în acnee este și dereglarea compoziției sebumului care se manifestă la nivelul tenului prin: hiperkeratinizare (îngroșarea pielii), capacitate scăzută de a lupta cu P. Acnes și apariția de puncte negre și coșuri.

Sebium Global este singurul produs care recreează biologic sebumul sănătos atât cantitativ cât și calitativ, grație complexului brevetat Bakuchiol + Fluidactiv.

Prin acțiunea sa globală îndepărtează leziunile acneice și stratul de piele îngroşat care blochează porii, calmează inflamația și limitează proliferarea bacteriană. Pe lângă rolul său terapeutic, Sebium Global este un hidratant puternic, ce sporește

complianţa la tratament. Pielea redevine fină, purificată și fără cicatrici post acnee.

Completarea tratamentului Sebium Global cu o igienă adecvată este, pentru adolescent, un pas mai aproape de tenul dorit.  

Preț recomandat în farmacii: Sebium Global 30 ml - 55 RON 

autor: //www.bioderma.com/ro/home.html  - Toate drepturile rezervate Desprecopii.com (c) 2014  

Comunitatea Desprecopii

Toate Forumurile

Peste 200.000 de membri inregistrati!

Hai chiar acum in cea mai mare si mai activa comunitate de parinti si discuta despre: Acneea, o problema care nu trebuie neglijata.

intrebari

Intrebari si raspunsuri

Ai o intrebare pe teme legate de acest articol sau o intrebare in general? Intreaba specialistii Desprecopii.com si alte mamici dornice sa te ajute!

Forumuri Recomandate

Discutii generale pentru familie si parinti

Discutii generale pentru familie si parinti

LOUNGE DC. Discutii, pareri si impresii. Aici ne adunam pentru a ne cunoaste.
PARENTING - sau despre meseria de parinte

PARENTING - sau despre meseria de parinte

Despre MESERIA DE PARINTE. Experiente, intrebari si milioane de nelinisti. Asta inseamna sa fii parinte.
Concursuri la Desprecopii.com

Concursuri la Desprecopii.com

CONCURSURI si rezultatele concursurilor din comunitate. Intotdeauna ai ceva de castigat !
Check in - Prima data pe DC

Check in - Prima data pe DC

BINE AI VENIT! Noii veniti se pot prezenta aici, cei vechi sunt rugati sa ii indrume, in spiritul Comunitatii DC.

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim) dar completarea corecta este necesara, mai ales in cazul in care astepti raspuns. | Toate campurile trebuie completate!

Ai o intrebare? APASA AICI pentru rubrica de intrebari SAU intreaba pe FORUMUL DESPRECOPII