Acneea, o problema care nu trebuie neglijata

Acneea, o problema care nu trebuie neglijata

Acneea, o problema care nu trebuie neglijata

  • Peste 90% dintre adolescenți sunt afectați de acnee la o vârstă când personalitatea este în plină formare, iar  stima de sine și încrederea sunt capitale. Acneea este o afecțiune ce trebuie abordată cu mare atenție și discreție, iar împreună cu ajutorul medicului dermatolog găsite cele mai bune soluții pentru tratarea acesteia.

Acneea, o problemă care nu trebuie neglijată


Peste 90% dintre adolescenți sunt afectați de acnee la o vârstă când personalitatea este în plină formare, iar  stima de sine și încrederea sunt capitale. Acneea este o afecțiune ce trebuie abordată cu mare atenție și discreție, iar împreună cu ajutorul medicului dermatolog găsite cele mai bune soluții pentru tratarea acesteia.  

Adolescența este o etapă importantă în dezvoltarea emoțională și psiho-socială, etapă în care apar schimbări, iar presiunile sociale care invadează viața unui adolescent, scad încrederea si stima de sine.

Adolescenții își aleg modele, adesea celebrități sau sportivi, a căror imagine promovată este una perfectă cu o constituție altetică, coafură impecabilă și un ten fără imperfecțiuni. Realitatea este cu totul alta: corpul este încă în formare, iar dereglările hormonale specifice vârstei le afectează părul, scalpul și calitatea tenului.

Dacă presiunile sociale sunt mai greu de controlat dar trebuie înfruntate pentru a construi un caracter puternic, nici acneea nu trebuie neglijată. O mai bună înțelegere a acestei boli înseamnă un tratament mai efficient.

Sebium Global

Până acum s-a combătut cantitatea de sebum, dar studii recente arată ca un factor predispozant în acnee este și dereglarea compoziției sebumului care se manifestă la nivelul tenului prin: hiperkeratinizare (îngroșarea pielii), capacitate scăzută de a lupta cu P. Acnes și apariția de puncte negre și coșuri.

Sebium Global este singurul produs care recreează biologic sebumul sănătos atât cantitativ cât și calitativ, grație complexului brevetat Bakuchiol + Fluidactiv.

Prin acțiunea sa globală îndepărtează leziunile acneice și stratul de piele îngroşat care blochează porii, calmează inflamația și limitează proliferarea bacteriană. Pe lângă rolul său terapeutic, Sebium Global este un hidratant puternic, ce sporește

complianţa la tratament. Pielea redevine fină, purificată și fără cicatrici post acnee.

Completarea tratamentului Sebium Global cu o igienă adecvată este, pentru adolescent, un pas mai aproape de tenul dorit.  

Preț recomandat în farmacii: Sebium Global 30 ml - 55 RON 

autor: https://www.bioderma.com/ro/home.html  - Toate drepturile rezervate Desprecopii.com (c) 2014  

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII