Stiati ca in cele mai multe cazuri nu exista piedici reale pentru mame sa-si alapteze copii?

Stiati ca in cele mai multe cazuri nu exista piedici reale pentru mame sa-si alapteze copii?

Stiati ca in cele mai multe cazuri nu exista piedici reale pentru mame sa-si alapteze copii?

Traim intr-o tara in care pe langa multe vise personale unul pare comun: acela de a avea o viata mai usoara si mai frumoasa. O tara cu orase care sa ne dea ragazul de a avea grija de noi si de cei dragi, unacare sa considere viitorul copiilor o prioritate.
Tema: Sfaturi de la partenerii nostri (P) | Subiecte tratate: Philips, idei de viitor, alaptare, bebelus, copii, Romania, alaptat la san, sarcina, mama

De ce nu am incerca sa schimbam ceea ce tine de noi?

Philips are deja bani pregatiti pentru 3 idei care sa schimbe viitorul copiilor din Romania. Si aceste idei ar trebui sa vina de la noi, cei care stim pe de rost realitatea si dorim sa o schimbam.

De exemplu, materialul "Alaptarea - Miracolul naturii pentru mama si pruncul sau" realizat de Asociatia PRO MAMA, in parteneriat cu World Vision Romania arata ca 98% dintre femei pot alapta daca au informatii corecte si sprijin din partea cadrelor medicale, a Consultantilor Lactatie Certificati de Bordul International (IBCLC) si a familiei, ceea ce inseamna ca in cele mai multe cazuri nu exista piedici reale pentru mame sa-si alapteze bebelusul.

Si, conform aceluiasi material, un bebelus alaptat la san este mai putin predispus la diabet zaharat, boli intestinale inflamatorii, alergii, astm, anemie, otita, infectii ale tractului urinar. In timp ce mamele care alapteaza au un risc mai scazut de cancer mamar, ovarian, endometrial, diabet de tip II, osteoporoza, arteroscleroza si hipertensiune.

Asa ca, daca te preocupa perioada de sarcina, startul sanatos al copilului in viata sau cum, unde si in ce conditii se joaca cel mic, vino cu idei prin care sa schimbam viitorul pe www.ideideviitor.ro. Inscrierea ideilor se poate face timp de 8 saptamani, intre 5 iunie-31 iulie, dupa care urmeaza perioada de jurizare intre 4 august-15 august pentru ca intre 18 august-29 august sa se voteze ideile finaliste. Cele mai bune 3 dintre ele vor fi anuntate pe 1 septembrie.

Sunt atat de multe lucruri pe care putem sa le facem impreuna incat e pacat sa nu incercam sa ne unim fortele. Copiii nostri merita acest lucru. Iar tu ai in Philips un partener de incredere, care, prin astfel de proiecte a reusit sa shimbe destine in intreaga lume. 

Te asteptam cu idei pe ideideviitor.ro
 

Evalueaza acest articol
 Voteaza acest articol (misca mouse-ul peste stelute)
Comentarii la articol

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga tu un comentariu si poti castiga un tricou Desprecopii.com

Trimite comentariul tau | Citeste toate comentariile

(!) Adresa de e-mail NU se publica! Completarea adresei corecte este utila daca doresti sa primesti un raspuns la ceea ce trimiti.

Inchide

Trimite unui prieten

Completeaza datele si mesajul tau. Linkul articolului se adauga automat la mesaj

(!) Datele furnizate NU se salveaza in baza noastra de date.