Educarea copilului Sagetator

Educarea copilului Sagetator

Educarea copilului Sagetator

  • Sagetatorul este dornic si nerabdator sa-si faca prieteni, iar copilul Sagetator i-i face pana si pe cei mai duri oameni sa zambeasca. Acesta nu este un extrovertit precoce, ci doar are incredere ca oamenii il vor place, si chiar asa este. Are un simt dezvoltat al umorului, este plin de energie, spontan si traieste viata din plin.

  Copilul Sagetator

Perioda: Noiembrie 22 - Decembrie 21
Planeta dominanta: Jupiter
Element: Foc
Piatra de nastere: Topaz
Culoare de noroc: Bleumarin, Mov
Metal: cositorul
Locuri prielnice: spatiile deschise exterioare


toate zodiile aici

O abordare optimista a vietii

Prin modul sau pozitiv de a gandi, Sagetatorul este capabil sa inspire alte persoane. El priveste partea plina a paharului, iar cand ceva nu merge bine ramane increzator ca se va mai ivi o oportunitate. Totusi, copilul Sagetator trebuie incurajat sa depuna si putin efort pentru a-si creea propriul noroc.

  Mai cititi 

Spirit aventuros

Sagetatorul are nevoie de un tel in viata pentru a se simti liber. Acest simt aventurier il face sa-si largeasca orizonturile, atat mental cat si fizic. Pentru el este foarte natural sa vada si sa faca cat mai multe lucruri, insa va dori mereu sa exploreze cae ceva. Ca adult, probabil ca va calatori mult, insa oriunde s-ar afla trebuie sa aiba sentimentul ca se indreapta spre un anumit punct.

O abordare deschisa si amicala fata de cei din jur

Sagetatorul este dornic si nerabdator sa-si faca prieteni, iar copilul Sagetator i-i face pana si pe cei mai duri oameni sa zambeasca. Acesta nu este un extrovertit precoce, ci doar are incredere ca oamenii il vor place, si chiar asa este. Are un simt dezvoltat al umorului, este plin de energie, spontan si traieste viata din plin.

MAi cititi:

  Articole despre Psihologia Copilului

Mai multe despre psihologia copilului aici >

 Forumuri specializate ale comunitatii

Cabinetul Psi - Psihologie
Forum specializat de psihologie.  Intrebari si raspunsuri la intrebarile ce ne framanta.

 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII