Inceput de luna a 9-a de sarcina

Inceput de luna a 9-a de sarcina

Inceput de luna a 9-a de sarcina

Este deja septembrie, vine toamna si suntem in asteptarea celui mai minunat bobocel din lume: in asteptarea ta bineinteles!!

Inceput de luna a 9-a de sarcina

Este deja septembrie, vine toamna si suntem in asteptarea celui mai minunat bobocel din lume: in asteptarea ta bineinteles!

Trece timpul repede pui mic, astazi ai implinit 36 de saptamani iar momentul mult asteptat se apropie cu pasi repezi, desi in unele momente am impresia ca timpul sta in loc si imi face doar in ciuda! In 2 maxim 4 saptamani ar trebui sa te putem tine in brate si sa te vedem la ochisori :)

Ai patut dar si carut :)

De cand ti-am scris ultima data nu s-au intamplat multe dar destule: a venit patutul in care vei dormi (e albastru cu verde) dar si carutul (landou, scoica, sport, Chicco Trio Sprint de care suntem extrem de incantati!). Evident nu am putut sa ne abtinem si am asamblat tot ce am prins la mana :) asa ca patutul sta pregatit alaturi de landou si scoica in alta camera pana cand vei veni si tu acasuca! Toate hainutele iti sunt spalate, calcate si puse frumos in dulap, la fel si lenjeria dar si ursuletii de plus care stau cuminti in asteptarea ta. Mami are bagajelul pregatit oricand de duca si tati e pus in tema :))

Pregatire de curatenie

Curand va veni si buni (mama mea) sa ne ajute la curatenie putin. De fiecare data cand vorbesc cu ea ma tot intreaba cu ce sa ma ajute; iaca a sosit si momentul fiindca mami nu mai poate - fizic vorbind. Vom face curatenie generala tot in asteptarea ta :) asa ca mai stai cumintel inca cel putin 2 saptamani in mica ta garsoniera. Da, zic mica fiindca miscarile tale sunt tot mai slabute si rarute, spatiul e deja micut pentru tine si nu cred ca ai suficient loc sa te intinzi asa cum ti-ai dori, dar lasa ca nu peste mult timp ai sa te intinzi in propriul patut si in bratele noastre.

Luna a 9-a vine si cu dureri...

Pe mami de vreo saptamana si jumatate o dor toate: incheieturile, degetele, spatele nu mai zic, si mai ales sub burtica, fiindca tu esti tot mai greut si ligamentele se intind, dar si toata greutatea e pe solduri. Noptile sunt din ce in ce mai lungi iar la fiecare miscare/intoarcere pe-o parte imi vine sa plang, la fel si cand ma ridic/pun pe pat sau pasesc. Ce ma mai ajuta sunt dusurile calde, care imi mai calmeaza dureriel...Uneori ma gandesc ce norocoase sunt unele gravidute care muncesc de zor pana in ultima clipa - pe cand eu de abia reuses sa urc scarile sau sa fac ceva de mancare (aici noroc de buni - mama lui tati ca altfel nu stiu ce-as fi facut cu papica);  de mersul in oras nu mai vorbesc, am iesit acum o saptamana si de abia am reusit sa ajung acasa, de atunci am mai mers doar odata, dar cu tati cu masina.

Te asteptam cu totii!

Brotacel scump, mami, tati, bunicutele si strabunicii tai, dar si intreg familionul te asteapta cu atata drag ca nu iti pot spune in cuvinte. Buni (mama mea) ma suna zilnic, chiar de 2 ori pe zi sa vada cum ma simt, daca totul e bine si tu esti cumintel in casuta ta; uneori am impresia ca este mai speriata ca mine... :) dar sa-ti spun un secret: chiar este, e o fire foarte sperioasa :) ai sa vezi tu

Pe zi ce trece totul pare mai real...ma trezesc deschizand usa camerei in care se afla toate lucrusoarele tale si ma minunez ca in curand te voi vedea si pe tine pentru prima data. Suna atat de ciudat...fiindca suntem 2 in 1 de atata timp, iti simt miscarile, sughiturile dar te simt si cand pun mana pe burtica...a mai ramas doar sa te cunosc indeaproape...de abia astept sa iti vad ochisorii, nasucul, manutele...sa te VAD, sa te simt si sa stiu ca in sfarsit te pot alinta si lua in brate

Pana atunci, mami te pupa duuulce dulce si ne vedem la eco peste o saptamana jumatate - pupicuti!


jurnal de sarcina

Tine si tu un jurnal al sarcinii tale si primesti Geanta Bebelusului!

Mai cititi si urmatoarele:

S-a raspandit vestea, vom avea un bebe :)

S-a raspandit vestea, vom avea un bebe :)

Dupa ce am aflat ca sunt insarcinata au mai trecut vreo 2 saptamani pana sa dau vestea celor din familie, vroiam sa fiu, sa fim siguri, ca totul e ok, si bebele se afla unde trebuie. Fiind prima…

Final de jurnal de sarcina si un nou inceput

Final de jurnal de sarcina si un nou inceput

Sunt cea mai fericita mamica din toata lumea, atat de fericita, incat m-as urca in varf de munte si mi-as striga fericirea in fata intregii lumi :)

Am schimbat prefixul :) am intrat in saptamana 30 de sarcina

Am schimbat prefixul :) am intrat in saptamana 30 de sarcina

Ieri am schimbat prefixul tzantzarel mic :) Avem 30 de saptamani de sarcina ! Nu pot sa iti spun decat sa fii sanatos si sa te nasti la termen, fiindca te asteptam cu mare drag!

Forum recomandat:


Odiseea sarcinii in 40 de saptamani
Forumul cu burtici si generatii de mamici. Suport, caldura, prietenie si atitudine.


autor: moderator https://www.comunitate.desprecopii.com/  Anda08 - Toate drepturile rezervate Desprecopii.com(c) 2014  

 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII