Vom deveni parinti, datorita Clinicii de Fertilitate de la Praga

Vom deveni parinti, datorita Clinicii de Fertilitate de la Praga

Vom deveni parinti, datorita Clinicii de Fertilitate de la Praga

  • Experienta noastra la Praga a fost una deosebita. A fost o saptamana in care ne-am relaxat si am vizitat orasul ca intr-un concediu, dar am si ramas insarcinata.

- despre experienta unui cuplu la Prague Fertility Centre - veti citi:
Am facut FIV cu donatoare
La clinica am fost doar de 3 ori
Urmatorul pas a fost transferal
Pentru cititorii Desprecopii - putem oferi o reducere de 5% la orice tratament la Clinica din Praga
Forumul special cu intrebari si raspunsuri directe ale specialistilor de la Clinica de Fertilitate din Praga
Tot despre Clinica de Fertilitate de la Praga, mai cititi si urmatoarele
 

Buna tuturor,

Experienta noastra la Praga a fost una deosebita. A fost o saptamana in care ne-am relaxat si am vizitat orasul ca intr-un concediu, dar am si ramas insarcinata.

Am facut FIV cu donatoare

Nu a fost prima incercare de FIV pentru noi, am mai incercat si in tara insa rezultatul a fost negativ. Clinica ne-a fost recomandata de un Dr. din tara cu care am urmat multe tratamente de pregatire a FIV-ului si in care aveam mare incredere. Procesul a fost destul de simplu pentru noi din punct de vedere organizatoric. Clinica de aici unde lucra dr. care ne-a trimis a luat legatura cu Prague Fertility Center si a facut toate demersurile necesare pentru a gasi cea mai potrivita donatoare pentru noi. Donatoarea a fost gasita foarte repede si, cand endometrul meu a fost pregatit, am hotarat ca este momentul sa incepem procedura.

Mirna, cea care se ocupa de legatura cu Romania, ne-a ajutat cu partea organizatorica si a tinut legatura cu noi. Astfel ne-a propus un hotel cu tarife foarte bune (au contract cu cateva hoteluri din apropierea clinicii care le ofera tarife preferentiale), ne-a asteptat o masina la aeroport care ne-a dus direct la hotel. Noi ne-am ocupat doar de bilete de avion si respectiv tren pentru intoarcere.

La clinica am fost doar de 3 ori

Noi am stat in Praga de duminica pana sambata dimineata. La clinica am fost doar de 3 ori. Prima data am fost luni cand am facut cunostinta cu Mirna, am semnat contractele si apoi am facut un control al endometrului si o ajustare de tratament. Dna doctpr care m-a consultat si care s-a ocupat de mine pana la final mi-a placut foarte mult. Este foarte calma, iti explica toata procedura care urmeaza, raspunde la toate intrebarile si iti acorda atata timp cat consideri ca ai nevoie ca sa pleci lamurita. Dansa vorbeste foarte bine engleza dar noi am ales sa apelam la translator (ne temeam ca nu o samintelegem toti termenii) asa ca ni s-a pus la dispozitie de catre clinica si aceasta facilitate si prin urmare am avut ocazia sa o cunoastem pe Mara.

A doua vizita a fost in ziua recoltarii ovocitelor de la donatoare, ni s-a spus exact cate ovocite s-au obtinut si care a fost calitatea lor. Apoi am fost tinuti la curent telefonic, de catre Mirna, in legatura cu evolutiaembrionilor.

Intre timp am putut sa profitam de frumusetea orasului si ne-am simtit ca intr-un concediu.

In ziua embriotransferului am vorbit pentru inceput cu un medic embriolog care ne-a prezentat embrionii nostri. Cati s-au obtinut, care a fost evolutia si calitatea lor. Ne-a propus transferul a 2 embrioni, cei mai buni, cu care ne-au aratat si poze. Atitudinea a fost una pozitiva, deschisa, si iarasi dispusa sa raspunda sirului lung de intrabari din partea noastra.

Urmatorul pas a fost transferul

Totul este foarte bine organizat si clar explicat. ET s-a facut de catre dr care m-a consultat in prima zi. Dupa ET am stat 30 minute in pat si apoi a venit la mine dna dr. Mi-a dat instructiuni pentru perioada urmatoare, ce este recomandat sa fac si ce nu si mi-a raspuns cu foarte mult calm si atentie la toate intrebarile mele.

A doua zi am putut sa plecam din Praga, noi am ales sa mergem cu trenul.

Din fericire rezultatul pentru noi este unul pozitiv. Unul dintre embrioni s-a concretizat intr-o sarcina care acum este in trimestrul II. Toata experienta a fost pentru noi una frumoasa si din acest motiv recomand cu caldura Prague Fertility Center. Pe scurt aceasta este povestea noastra.

- semneaza o vitoare mamica: Kristina

Clinica are coordonatoare pentru Romania

Pentru mai multe informatii in limba romana puteti contacta :

corfariu@pragueivf.cz - Gsm: + 420 775 239 742

https://www.pragueivf.com/ro/home/


 Pentru cititorii Desprecopii - putem oferi o reducere de 5% la orice tratament la Clinica din Praga - vezi aici cuponul pe care il poti printa

 

Forumul special cu intrebari si raspunsuri directe ale specialistilor de la Clinica de Fertilitate din Praga 

  FIV la Clinica de Fertilitate din Praga, Cehia:

FIV la Clinica de Fertilitate din Praga, Cehia - RECOMANDARE SI BON DE REDUCERE!

Tot despre Clinica de Fertilitate de la Praga, mai cititi si urmatoarele:

8 motive pentru care sa alegeti Prague Fertility Centre

De ce sa alegeti pentru FIV - Centrul de Fertilitate de la Praga (Prague Fertility Centre)? Aflati in continuare 8 motive bine intemeiate: ... citeste mai departe

Clinica de Fertilitate de la Praga – cele mai noi tratamente pentru tratarea infertilitatii

Clinica de Fertilitate de la Praga ofera cele mai noi tratamente pentru tratarea infertilitatii. Iata mai multe detalii despre tratamentele infertilitatii la aceasta clinica recomandata de… ... citeste mai departe

FIV la Clinica de Fertilitate din Praga: sfaturi personale pentru pacientele romance

Durerea infertilitatii este adanca și poate fi copleșitoare uneori. Deci, nu este surprinzator ca acesta este un tratament stresant! Iata niste sfaturi personale pentru pacientele romance… ... citeste mai departe


autor: Mara Corfariu, Coordonator de Program PFC, Praga- Toate drepturile rezervate Desprecopii.com (c) 2014

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 1 comentarii

  1. Miruna
    Mirunatrimis la 3/12/2014

    Frumos si cu adevarat o fericire pentru familiile ce-si doresc un copil. Personal am cunoscut un caz ce m-a lasat perplex. O cunostiinta apropiata asteptat demult un copil si cu TOATE tratamentele efectuate nu a reusit sa ramana insarcinata. Cum banii sau cam terminat au apelat la un tratament naturist mai putin cunoscut..argiloterapie . Au apelat la argiloterapeutul Covaciu si au urmat un tratament timp de 2 luni...acasa. Cand era gata sa o lase balta ..trecand tratamentul in lista celor fara efect...s-a trezit ca e INSARCINATA ..de altfel Dl Covaciu i-a spus ca minunea se va intampla in cca 1 luna si jumatate-2 si va putea fi confirmata in cca 3 luni de la inceputul argiloterapiei(era greu de crezut atunci) . A nascut o fetita de nota 10 ..culmea urmand un tratament naturist cu argila Azzurra. De altfel pentru cei/cele sceptice cazul este descris si in site-ul www.argilaalbastra.ro la Marturii.

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII