2015, anul sperantei si despre energii pozitive care pot face din acest an unul luminos

2015, anul sperantei si despre energii pozitive care pot face din acest an unul luminos

2015, anul sperantei si despre energii pozitive care pot face din acest an unul luminos

Toate semnele astrologilor indica semne bune pentru anul 2015. Iata de ce este anul sperantei si al luminii despre energiile pozitive care pot face din acest an unul special.
Tema: Destin | Subiecte tratate: 2015, destin, noroc, viitor, speranta, energie, astrologie, horoscop

- despre 2015, energii pozitive si anul sperantei tale, veti citi:

Previziunile si energiile anului 2015
2015, an incarcat de energii pozitive
Tu vrei ca 2015 sa fie un an plin de energie pozitiva?
Stii ce este energia pozitiva?
 

Previziunile si energiile anului 2015

La fiecare inceput de an, astrologii se ingramadesc sa publice previziuni, semne stelare si alte pronosticuri horoscopice despre ce va sa vina in anul in care tocmai am intrat (desi am mai fi dorit sa lungim cu vreo luna anul vechi).

Si daca din punct de vedere al invataturii chineze, anul nou incepe odata cu data de 19 februarie 2015, calendaristic suntem deja prinsi in roata de influenta a anului 2015 - sau, asa cum este el numit 2015, Anul Berbecului sau al Caprei - cu semn de lemn.

Bazat pe alinierea stelor si predictiile invatatilor astrologilor chinezi, putem fi siguri ca anul 2015 este un an crucial pentru omenire pentru ca multe din energiile si influentele care au invaluit planeta in haos in ultimii ani incep sa devina mai putin intense. Asadar, cu totii avem speranta ca vom asista la o imbunatatire a situatiei economice si politice. Si, daca ne gandim ca avem si un presedinte nou, mult mai calm ... iata ca au aparut primele semne poziive.

2015, an incarcat de energii pozitive

Si chiar daca speranta este prezenta in cantitati uriase la fiecare inceput de an, in acest an astrologii au mai multe motive sa creada ca el va fi cu adevarat plin evenimente pozitive.

Asadar, anul care incepe la 19 Februarie si se va termina la 7 februarie 2016, sau anul Yiu Wei sau al celui de al 32lea Berbec verde de lemn - este prezentat in alegoriile chinezesti ca fiind un an al unei veri linistite in care oamenii devin mai prosperi si mai calzi.

Pe de alta parte, astrologii vestici care isi iau invataturile din semnificatiile alinierilor planetare sunt si ei convinsi ca semnele pe care le vad sunt pozitive si sugereaza o stabilizare si o imbunatatire a situatiei pntru toate zodiile.

Si intr-adevar, totul incepe sa se schimbe in bine o data cu trecerea lui Saturn spre semnul zodiacal al Sagetatorului la final de 2014.  Prin urmare, inca din primele saptamani ale lui Ianuarie 2015, oamenii vor putea simti o schimbare calma in bine. Multe probleme politice si ecolomice vor si rezolvate intr-o maniera mult mai eficienta.

Urmatoarea etapa cu impact major asupra horoscopulio vestic este scaderea tensiunii dintre Pluto si Uranus - care a inceput in iunie 2012 si care acum se stinge incet. Acest lucru va avea impact major asupra rezolvarii unor conflicte tensionate care au loc pe planeta. Desigur, nu va fi pace brusc pe planeta insa incepe o perioada de detensionare.

A treia intamplare cosmica care ne afecta in 2015 va avea loc in prima jumatate a lui 2015 si consta in asezarea armoniasa diintre Jupiter si Uranus. Acesta lucra va influenta pozitiv dezvoltarea noulor tehnologii ale internetului dar si al industriei spatiale. E posibil ca aceste dezvoltari sa aiba un impact in a gasi un raspuns uneui intrebari care captiveaza omenirea de multa vreme: exista viata pe alte planete?

Apoi, in August 2015, vom fi martorii tranzitiei zodiacale catre semnul Fecioare - care va influenta brusc si masiv cresterea economica. Economiile tarilor au sanse mare de stabilizare ceaa ce este benefic epntru fiecare din noi. Atunci sunt si sanse care mai multa atentie sa fie acordata in mod pozitiv unor probleme medicale care confrunta omenirea de multi ani.

Asadar, semnele sunt bune pentru 2015. Daca in prima parte a nului 2015 multe conflicte se vor incarca de o altfel de energie (desigur pozitiva) - spre lunile de vara ale anului, evenimentele pozitive le vor domina pe cele negative si apoi, gradual, fiecare din noi se va bucura cu adevarata de mai multa speranta sin incredere in viitor.

Tu vrei ca 2015 sa fie un an plin de energie pozitiva?

Dar ... in afara de previziuni, tu esti pregatita sa faci din 2015 un an plin de energie pozitiva? Pentru ca de tine depinde 90% din aceasta energie cu care vrei sa te invalui!

In mod intamplator dar interesant (desi nimic nu este intamplator) , anul 2015 este marcat ca si ANUL LUMINII.

 2015? Depinde doar de tine. 2015 poate fi ANUL Sperantei si pentru tine.

Stii ce este energia pozitiva?

Energia pozitiva este compusa din secundele care te fac fericita pentru cele mai (aparent) simple si banale mici momente ale vietii.

Desprecopii.com iti ureaza un an 2015 FANTASTIC, plin de energie pozitiva.


80 de sfaturi si invataturi de la babe de citeste si: 80 de sfaturi si invataturi de la babe

Din intelepciunea chineza, mai citeste:

 Forumuri recomandate

 Femina intim
Intre noi femeile. Cosmetice, diete, tampoane, dileme intime.

 In unul sau in doi... mergem mai departe!
Probleme cu casnicia, suport, incurajari, pareri ... nu ezitati si usurati-va gandurile aici!

autor: Milena Sadova, redactor Desprecopii - Toate drepturile rezervate Desprecopii.com (c) 2015

Evalueaza acest articol
 Voteaza acest articol (misca mouse-ul peste stelute)

Transmisiune Directa

forumuri specializate Forumuri specializate
 • In unul sau n doi, mergem ai departe
  In unul sau in doi... mergem mai departe!

  Probleme cu casnicia, suport, incurajari, pareri ... nu ezitati si usurati-va gandurile aici!

 • La Bucatarie
  La Bucatarie

  Vreau o reteta noua ! Am uitat cum se fac clatitele ! Bucatarii si bucataresele au cuvantul!

 • Ajutor umanitar

  Esenta comunitatii noastre este oferirea ajutorului celor care trec prin momente grele. Nu uita ca si tu poti face un bine.

 • Forumul General

  Sufrageria Comunitatii DC. Aici ne intalnim, ne prezentam si sporavaim despre orice.Vii?

 • Clinica Virtuala DC

  Consultanta medicala online.


Comentarii la articol

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga tu un comentariu si poti castiga un tricou Desprecopii.com

Trimite comentariul tau | Citeste toate comentariile

(!) Adresa de e-mail NU se publica! Completarea adresei corecte este utila daca doresti sa primesti un raspuns la ceea ce trimiti.

Inchide

Trimite unui prieten

Completeaza datele si mesajul tau. Linkul articolului se adauga automat la mesaj

(!) Datele furnizate NU se salveaza in baza noastra de date.