11 motive pentru care e grozav să ai o soră

11 motive pentru care e grozav sa ai o sora

11 motive pentru care e grozav să ai o soră

Te ascultă,  te face intodeauna să razi, și nu te lasă niciodată la nevoie. Este sora ta. Ea este de asemenea cea mai buna prietena a ta si ti-ar fi foarte greu fara ea - nu-i asa?

Citește in continuare cel putin 11 motive pentru care o sora este cel mai frumos cadou și chiar poti să te bucuri de asta...

Dulap de haine dublu
Sfaturi de sora
Trasaturi de caracter
Nervozitate
Maturitate
Amintiri
Barfa de familie
Momente importante
Mandrie
Matusa
Poti gasi intotdeauna suport

Citeste in acest articol 11 motive pentru care o sora este cel mai frumos cadou

Te asculta, te face intodeauna sa razi, si nu te lasa niciodata la nevoie. Este sora ta. Este ea de asemenea cea mai buna prietena a ta, si ti-ar fi foarte greu fara ea? Citeste in acest articol 11 motive pentru care o sora este cel mai frumos cadou.

sora frate

Dulap de haine dublu

Nu gasesti nimic potrivit de imbracat? Atunci sora ta poate sa te salveze. Avand in vedere ca aveti acelasi gust, mai mult ca sigur ca vei gasi ceva potrivit sa imprumuti din garderoba ei. Ura!

Sfaturi de sora

Fie ca este vorba de achizitionarea unei rochii noi, sau de un iubit, sora ta va fi intotdeauna cinstita cu tine in opiniile sale. Si apoi, sa fim cinstiti, cine poate mai bine sa judece daca noua ta rochie rosie nu sta bine, decat sora ta de sange.

sora

Trasaturi de caracter

Morocanoasa atunci cand ploua afara, sau plangand in hohote atunci cand Bridget Jones este parasita de iubit, sau debordand de bucurie, la cumparaturi, in sezonul reducerilor, sora ta stie cum stau lucrurile cu tine cel mai bine, ea este in definitiv sora ta.

sora frate

Nervozitate

Desi o cearta intre prietene poate insemna sfarsitul unei prietenii, in cazul in care te certi cu sora ta, a doua zi totul va fi uitat, de oricate ori acest lucru se va intampla.

Maturitate

Sarutul persoanei iubite, epilarea sprancenelor sau tunsul varfurilor, fara sora ta nu ai fi stiut niciodata de aceste lucruri. Multumesc sora!

Amintiri

Nu-ti poti aduce aminte de momente mai frumoase decat cele petrecute impreuna cu sora ta. Sarutatul pasional cu barmanul chipes, perioada adolescentei in care ai fost punker-ita, sau petrecerile in familie la care unchiul Tache ajungea invariabil sub masa, sora ta ti-a fost alaturi.

Barfa de familie

Binenteles ca te poti plange prietenelor tale de cum se poarta sotul tau cu tine, insa nimeni nu te intelege mai bine decat sora ta.

Momente importante

Fie ca iti iei diploma de facultate, te mariti sau te pregatesti de venirea unui copil pe lume, sora ta va fi prezenta la toate aceste momente importante din viata ta. Acest lucru face legatura voastra mai puternica.

sora 1

Mandrie

Sora ta te sustine intodeauna in ceea ce faci, si este mandra atunci cand prestatia ta este pe masura.

Matusa

Va deveni sau este deja matusa copiilor tai, si esti foarte fericita pentru asta. Ce matusa mai buna pentru copiii tai ti-ai putea dori in definitiv?

Poti gasi intotdeauna suport

Poti merge oricand la sora ta la o cafea, pentru un sfat, sau pentru orice. Este sora ta!

Merita sa citesti si:

7 sfaturi de solutionare a conflictelor intre frati

7 sfaturi de solutionare a conflictelor intre frati

Asa cum exista familii in care fratii si surorile se inteleg armonios, exista si familii in care acestia se cearta continu intre ei. Neintelegerile intre frati apar de obicei atunci cand unul dintre…

Cele 4 hopuri pe care o căsnicie NU le poate trece

Cele 4 hopuri pe care o căsnicie NU le poate trece

Conform unei avocate experte in divorturi, exista patru probleme carora o casnicie nu le poate supravietui; iar aventura extraconjugala nu se numara printre ele!

26 de intrebări pentru bunicii tăi - iar răspunsurile au importanța pentru destinul familiei tale

26 de intrebări pentru bunicii tăi - iar răspunsurile au importanța pentru destinul familiei tale

Bunicii sunt acele ființe calde și dragi care te adoră necondiționat. În ochii lor vei găsi căldură și o lumină caldă de apus de soare.…


 

Comunitatea mamicilor inteligente, grupuri de varsta, suport si ajutor Forumuri recomandate

  Primele 365 de zile din viata de mama
365 zile si nopti din viata de mama. Casa nou nascutilor DC.
 

 autor: redactor A.Z.  - Toate drepturile rezervate Desprecopii.com (c) 2021

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII