Ea.

Ea.

Ea.

  • E greu de tras concluzii despre cum conduc femeile - fara sa te impiedici de prejudecati si zambetele de superioritate ale barbatilor. Si totusi ... unele adevaruri sunt greu de suportat :) si stim asta. Dar farurile?

Ea.

Ma tot gandesc ce definitie sa-i dau si constat ca nu pot. Nu e suficient ea. Trebuie si dumneaei. Ba uneori trebuie si tu. E complicat pentru ca pot fi atatea ipostaze incat o singura definitie nu poate cuprinde un singur termen desi in ultima instanta este vorba de ea.

Asa incat am sa ma rezum la acest singur cuvant in speranta ca voi inteles. Unii din nefericire nu stiu cum arata ea. Niciodata nu am reusit sa inteleg de ce exista o astfel de posibilitate. Si din acest motiv de multe ori o viata nu ajunge pentru a o gasi pe ea. Toti avem o ea undeva la inceput. E drept ca nu stim cu exactitate de cand ne-am dat seama de existenta ei. Pare sa fie dintotdeauna ceea ce nu e deloc neadevarat pentru ca pentru fiecare dintre noi, ea, exista dintotdeauna.

Asa ca am perceput-o ca pe un vapor ce se leagana pe marea cand linistita cand involburata. Ea era acolo darza, statornica si chiar daca uneori mai scartaia avea grija sa nu se auda nimic ci iti dadea acel sentiment de siguranta in orice moment oricat de greu. Uneori era farul ce lumina in noaptea lunga trimitand lumina prin intuneric spunand: Sunt aici, curaj. Alteori era caldura soarelui de primavara alintand cu cuvinte calde primii pasi nesiguri ai izbandei. Si tot ea a fost sandwich-ul pus frumos alaturi de un mar intr-un pachet la scoala si hainele curate mirosind frumos si mana strecurata prin cap asezand un fir de par rebel si mancarea aburinda din farfurie. Ea.

Si totusi trebuie sa vorbesc de ea.

Mai apoi apare - ea. O alta ea si dintr-o data devin incurcat pentru ca sunt doua ea, din care una se transforma in dumneaei. Si totusi trebuie sa vorbesc de ea. De cea care si-a ascuns timid degetele cu pielea fina in palmele mele, fastacite. Ea, a carei respiratie abia simtita in lobul urechii mele ma face sa pierd notiunea timpului si sa ma prabusesc intr-un univers paralel zguduit de bataile nebune ale unei inimi ce nu mai are nici un control.

Ea care nu stiu cand si cum o redescopar cu uimire sub alta forma si totusi aceeasi cu dumneaei, doar ca personajul principal se schimba. Am alt unghi. Acum exista si ei cei care fac primii pasi nesiguri, cei pentru care ea devine lumina farului din noapte, vaporul pe marea cand involburata, cand linistita. Este ea. Aceeasi ea existenta de cand lumea si pamantul ca o lege nescrisa a firii.
De aceea e greu sa dau o definitie pentru ea, mama, sotia, bunica, matusa, prietena,colega,trecatoarea de pe strada. Toate sunt cuprinse in EA.

La multi ani, oricare ai fi tu, acea EA pe acest pamant!

Va recomandam sa mai cititi si urmatoarele:

Cum reactionezi la stres?

Cum reactionezi la stres?

Tu cu reactionezi la stres? Medicii au descoperit ca atunci cand sunt supuse unei presiuni extreme, femeile sunt fie hiperactive (incercand frenetic sa se lupte cu tot ceea ce le tulbura in acelasi…

Test de personalitate: Cat de multumita esti de tine? Ai curaj sa afli raspunsul?

Test de personalitate: Cat de multumita esti de tine? Ai curaj sa afli raspunsul?

Testele de personalitate au rolul de a ne face sa ne dam seama daca in viata noastra exista un dezechilibru.

10 ritualuri de dimineata pentru succes

10 ritualuri de dimineata pentru succes

Pacea noastra interioara are impact asupra performantei noastre, stim deja acest lucru. Iar ea se regleaza inca de dimineata. Dar ce trucuri putem aplica in acest caz, de fapt care este cel mai bun…



 
/Images/intim.jpgFemina intim
Intre noi femeile. Cosmetice, diete, tampoane, dileme intime.

 autor: Marius Pernes, moderator al Comunitatii Desprecopii - Toate drepturile rezervate Desprecopii.com (c) 2015

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII