O noua aventura a zanelor Disney

O noua aventura a zanelor Disney

O noua aventura a zanelor Disney

Cea mai noua animatie din seria Clopotica ni le arata pe minunatele zane Disney intr-o aventura fantastica declansata de imprietenirea lui Fawn cu misterioasa creatura mitica Bestia de Nicaieri.
Tema: Recomandari | Subiecte tratate: aventura, film, copii, Clopotica, zane, Fawn, Rosetta, Silvermist, Vidia, Iridessa, Bestia de Nicaieri

O noua aventura a zanelor Disney 

Cea mai noua animatie din seria Clopotica ni le arata pe minunatele zane Disney intr-o aventura fantastica declansata de imprietenirea lui Fawn cu misterioasa creatura mitica Bestia de Nicaieri.

Inca de la inceputul filmului avem parte de o noua perspectiva asupra tinutului plin de culoare si de voiosie: caderea unei comete vine cu posibile schimbari negative. Si asta pentru ca se produce trezirea animalului mitic care in ultimii 1000 de ani a hibernat. Urletul sau fioros strabate intreg tinutul, anuntandu-i pe locuitorii din Pixie Hollow ca se vor produce schimbari in peisajul vaii in care traiesc.
 
Pe Fawn, simpatica zana ale carei actiuni sunt guvernate de sentimente, curiozitatea o conduce catre habitatul animalului misterios, cei doi ajungand pana la urma sa lege o stransa prietenie. Si asta pentru ca micuta zana este convinsa ca dincolo de infatisarea fioroasa exista un suflet sensibil pe care incearca sa il inteleaga.

Actiunea devine si mai intensa in momentul in care un grup de zane ia initiativa de a captura monstrul inainte ca acesta sa distruga Pixie Hollow, iar Clopotica, alaturi de Fawn, Rosetta, Silvermist, Vidia si Iridessa, va trebui sa decida daca prejudecatile sunt mai importante decat o inima deschisa.

Conform legendei, Bestia de Nicaieri construieste cate un turn de piatra in fiecare dintre cele patru colturi ale tinutului Pixie Hollow, dupa care norii incep sa acopere cerul, bestia se transforma, iar o furtuna puternica se abate asupra tinutului fermecat, distrugandu-l. Din aceasta cauza Zanele Santinela, conduse de Nyx, doresc capturarea Bestiei de Nicaieri, insa au parte de opozitia celor sase zane care descopera in Gruff un adevarat prieten.

Regizorul, Steve Loter, a gasit inspiratia personajelor in viata sa reala: Bestia de Nicaieri intruchipeaza frica lui pentru cainii mari, Fawn este reprezentarea animata a fiicei lui, iar Zanele Santinela le-au avut ca model pe colegele de gimnastica ale fiicei sale.

Dezvaluind frumusetea prieteniei si a dragostei, Clopotica si Legenda Bestiei de Nicaieri le arata copiilor cat de important este sa ai o inima deschisa si prieteni care sa te sprijine neconditionat.

 autor: desprecopii.com - Toate drepturile rezervate Desprecopii.com (c) 2015 

 

 

Evalueaza acest articol
 Voteaza acest articol (misca mouse-ul peste stelute)
Comentarii la articol

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga tu un comentariu si poti castiga un tricou Desprecopii.com

Trimite comentariul tau | Citeste toate comentariile

(!) Adresa de e-mail NU se publica! Completarea adresei corecte este utila daca doresti sa primesti un raspuns la ceea ce trimiti.

Inchide

Trimite unui prieten

Completeaza datele si mesajul tau. Linkul articolului se adauga automat la mesaj

(!) Datele furnizate NU se salveaza in baza noastra de date.