Lucruri utile pentru bebelus

Lucruri utile pentru bebelus

Lucruri utile pentru bebelus

  • Sunt mamica de 7 luni si ma bucur ca am prietene care la randul lor sunt acum insarcinate. Astfel am ocazia sa retraiesc momentele din timpul sarcinii si sa le ajut cu sfaturi cand au nevoie.

Lucruri utile pentru bebelus

Sunt mamica de 7 luni si ma bucur ca am prietene care la randul lor sunt acum insarcinate. Astfel am ocazia sa retraiesc momentele din timpul sarcinii si sa le ajut cu sfaturi cand au nevoie.

Ca si restul namicilor care au trecut deja prin asta, va pot spune ca un lucru extrem de important de facut in timpul sarcinii este listuta cu lucruri utile pentru bebelus.

Cat de important este sa te organizezi cand vine pe lume un bebelus?

Foarte important! Si mamicile stiu asta. Inca din momentul in care ai aflat ca esti insarcinata incepi sa te gandesti, inevitabil, la ce va avea nevoie micul bebe. Pe internet gasesti o multime de liste si listute, insa, la randul meu, nu am gasit niciuna completa.

Desi unii vor spune ca nu vei avea nevoie de foarte multe lucruri, tot adunandu-le vei observa ca sunt o multime.

Dar de unde trebuie sa incepi si ce trebuie sa cumperi?

Pentru a veni in ajutorul viitoarelor mamici, desprecopii.com va prezinta o lista interactiva, care va va ajuta sa va asigurati ca veti avea toate lucrurile esentiale copilului in momentul in care acesta va veni pe lume. Si nu este nimic mai util decat sa ai totul pregatit, cumparat si aranjat. Va spun din proprie experienta, cand ajungi cu bebe acasa, nu te mai intereseaza nimic altceva decat acel pui mic de om, si chiar daca nu ai cumparat totul, aceasta listuta il va ajuta pe tati sa faca restul cumparaturilor necesare.

Cititi si verificati lista, inlaturati sau bifati elementele pe care le-ati indeplinit sau pe care nu le considerati necesare, adaugati lucruri de care credeti ca veti mai avea nevoie completand la final casuta de text si apasand tasta ENTER, apoi printati listuta sa o aveti mereu la indemana! Nimic mai simplu si de ajutor. Sarcina usoara!

Discuta cu noi si alte mamici despre aceasta lista si pe Forum>>aici

Va recomandam sa mai cititi si urmatoarele:

Bebelușul nou-născut: cele 5 nevoi esențiale

Bebelușul nou-născut: cele 5 nevoi esențiale

Orice bebelus are 5 nevoi esentiale pentru a creste armonios si sanatos. Iar tu, ca parinte, nu trebuie sa fii expert in ceea ce priveste dezvoltarea bebelusilor ca sa-i poti oferi copilului tau un…

15 lucruri pe care prospetele mămici le învață in primele săptămani de la nașterea bebelușului

15 lucruri pe care prospetele mămici le învață in primele săptămani de la nașterea bebelușului

Cand esti insarcinata vei fi asaltata de sfaturi ... insa ceea ce inveti LIVE din meseria de mama de bebelus este cu totul si totul altceva ...Mai devreme sau mai tarziu, in timpul sarcinii mamicile…

Nașterea bebelușului: Bagajul pentru spital - când il pregătim și ce trebuie să conțină

Nașterea bebelușului: Bagajul pentru spital - când il pregătim și ce trebuie să conțină

Bagajul pentru spital trebuie să fie pregătit din timp - chiar din săptămâna 30 de sarcină. După ce ne-am dumirit cum stă treaba cu lista celor necesare pentru…


 

  Haideti alaturi de mamicile inteligente de bebelusi geniali:

Primele 365 de zile din viata unui bebelus nazdravan
365 zile si nopti din viata de mama. Casa nou nascutilor DC.

 Alaptarea
Cel mai bun cadou pentru bebelus. Probleme, experiente si povesti de succes din timpul acestui timp special.

autor: redactor Desprecopii AZ  - Toate drepturile rezervate Desprecopii.com (c) 2015
 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII