Locuri si situatii din care poti lua paduchi de cap

Locuri si situatii din care poti lua paduchi de cap

Locuri si situatii din care poti lua paduchi de cap

Paduchii de cap sunt insecte cu 6 picioare, mici si nedorite, care isi stabilesc culcusul in podoaba capilara a copiilor si adultilor. Pentru ca se transmit prin contactul direct dintre doua capete, copiii sunt cei mai expusi la transmiterea lor. Iata locurile si situatiile din care copiii pot contacta paduchii de cap ... atentie!
Tema: Dulapul cu medicamente | Subiecte tratate: Paranix, paduchi, paduchi de cap, copii, par, preventie, transmitere, tratament, adulti

Locuri si situatii din care poti lua paduchi de cap

Paduchii de cap sunt insecte cu 6 picioare, mici si nedorite, care isi stabilesc culcusul in podoaba capilara a copiilor si adultilor. Pentru ca se transmit prin contactul direct dintre doua capete, copiii sunt cei mai expusi la transmiterea lor. Fie ca ca se cunosc de mult timp, alearga si se joaca impreuna, fie ca se cunosc de cateva minute, se intampla ca cei mici sa petreaca mult timp apropiati.

Locurile si situatiile din care copiii pot contacta paduchii de cap sunt surprinzator de multe si de variate, insa cele mai frecvente sunt gradinitele si scolile. Totusi, ele nu sunt singurele:

Parcuri

Cand esti parinte, parcul devine locul in care copilul tau se imprieteneste cu cei mai multi copii, in fiecare azi alti si alti copii noi. Si tot cand esti parinte, parcul devine pentru tine locul in care socializezi, schimbi impresii, retete, sfaturi si iti lauzi copilul si dumele pe care le face. Totodata, parcul este unul dintre locurile din care copiii pot contacta paduchi de cap de la altii copii. De multe ori alearga, se imbrancesc si isi ating fara sa vrea capetele.

Tabere

Taberele de vara sunt preferate copiilor: cateva zile fara parinti, intr-un loc in care sunt multi copii cu care se pot juca. Pentru parinti, ele sunt un bun prilej sa se mai relaxeze. In acelasi timp, taberele ii ajuta pe cei mici sa se descurce singuri, sa invete sa se lege singuri la sireturi si, mai ales, sa invete sa se comporte si sa socializeze si cu alti copii, in afara de cei cunoscuti lor. Ofertele pentru taberele de vara sunt complexe si particularizate pe fiecare grupa de varsta si in functie de interesele si nevoile fiecarui copil. Insa, unde sunt multi copii la gramada, exista si posibilitatea transmiterii de paduchi. N-ar fi rau sa fiti precauti si sa ii verificati pe cei mici sau sa le sugerati insotitorilor din tabere sa le faca un control inainte de a porni in aventura. 

Vizite

In general, mersul in vizita este bucuria oricarui copil, mai ales daca cei la care mergeti au si ei copii. In timp ce parintii discuta despre diverse lucruri, de la job, la politica si pana la planificarea vacantelor, cei mici se agita si se joaca diverse jocuri. Vi s-a intamplat ca cei mici sa isi schimbe intre ei hainele sau isi puna palarii pe cap si sa se joace de-a piratii? Inventivitatea este fara limite mai ales cand sunt mici, iar pastrarea unei distante interpersonale este ceva de neinteles pentru ei.

Indiferent de situatiile in care veti fi pusi si de varietatea locurilor din care copilul poate contacta paduchii, este bine sa stiti ca puteti preveni transmiterea paduchilor de cap, fara sa il privati pe cel mic de la joaca sau socializarea cu altii copii:

• Explicati-i copilului sa nu isi imprumute obiectele personale, precum peria de par, clamele, caciula, sapca, palariile
• Daca vreti sa fiti si mai sigur ca va veti feri copiii de contaminarea paduchilor de cap, Paranix va vine in ajutor cu o solutie utila si la indemana: un spray de preventie, care va tine departe de copil micile insecte, timp de 24 de h. Spray-ul Paranix ii va oferi protectie imediata impotriva paduchilor de cap. Formula sa cu extracte din plante a fost dovedita clinic ca este eficienta in profilaxia pediculozei si este sigura pentru utilizarea de zi cu zi.

Paranix pentru preventie poate fi utilizat in fiecare zi, in timpul epidemiilor de paduchi, pentru a evita infestarea sau, imediat dupa ce ati terminat un tratament de eliminare a paduchilor de cap, pentru a evita reinfestarea

Iar daca ati aflat un pic cam tarziu de modalitatile prin care poate fi evitata transmiterea paduchilor de cap, Paranix are remedii eficiente pentru a omori 100% paduchii de cap si oualor acestora, in doar 10-15 minute: Paranix spray si Paranix sampon, pe care le puteti gasi in farmacii.

 autor: Desprecopii.com - Toate drepturile rezervate Desprecopii.com (c) 2015 

Evalueaza acest articol
 Voteaza acest articol (misca mouse-ul peste stelute)
Ultimile 1 comentarii
Trimis de cerasela

Foarte bun produsul. Noi l-am folosit la sfatul doamnei educatoare. Si pe urma, cand au disparut toti "miscatorii " au venit si in scoala Printul Paranix si paduchele Ludovic si le-au mai explicat odata copiilor "pe fata " ce le spusesera si parintii acasa "in secret', ca doar scoala nu declara niciodata, in nici un an, prezenta paduchilor, ca, de, e rusine !!!, la scoala de fitze. Ca parca epidemia alege. Actiunea asta ar trebyi facuta mai des si mai pe larg. Sa afle toate mamele fandosite ca paduchii nu sunt un semn de murdarie si nici nu se trateaza cu spirt, sapun sau gaz!!!!!

Trimite comentariul tau | Citeste toate comentariile

(!) Adresa de e-mail NU se publica! Completarea adresei corecte este utila daca doresti sa primesti un raspuns la ceea ce trimiti.

Inchide

Trimite unui prieten

Completeaza datele si mesajul tau. Linkul articolului se adauga automat la mesaj

(!) Datele furnizate NU se salveaza in baza noastra de date.