Din 11 iunie, o noua grupa Lamaze cu psih. Roxana Alina Olaru

Din 11 iunie, o noua grupa Lamaze cu psih. Roxana Alina Olaru

Din 11 iunie, o noua grupa Lamaze cu psih. Roxana Alina Olaru

12 ore de educatie prenatala Lamaze pentru o experienta frumoasa la nastere si pentru a elimina frica de necunoscut a noilor parinti.

Din 11 iunie, o noua grupa Lamaze cu psih. Roxana Alina Olaru

12 ore de educatie prenatala Lamaze pentru o experienta frumoasa la nastere si pentru a elimina frica de necunoscut a noilor parinti.

Începând cu 11 iunie, timp de patru săptămâni, mămicile care se află în săptămâna 28 de sarcină sau mai mult sunt invitate împreună cu partenerul să participe la o nouă grupă de educare prenatală LAMAZE. Cursurile sunt ținute de Roxana Alina Olaru, psihoterapeut și educator prenatal Lamaze certificat de Lamaze Internaţional.

Cursurile Lamaze ajută părinţii să se pregătească pentru naștere și primele săptămâni împreună cu copilul lor. Practic, prin informațiile și exerciţiile pe care le livrează, elimină teama de necunoscut şi teama de durere, cele mai frecvente în cazul părinților care se află la prima experiență de acest fel.

“În cele patru săptămâni abordăm foarte multe aspecte care ajută părinții să aibă o experiență frumoasă la naștere, indiferent dacă este vorba despre nașterea naturală sau cea prin cezariană. Vorbim despre partea emoțională a nașterii și a travaliului, de alăptare, de crearea atașamentului față de noul membru al familiei și despre implicarea taților în primele luni ale copilului. În plus, atingem și problema familiei extinse, pe cea a relației de cuplu în timpul sarcinii și după naștere și a modului prin care noul membru se integrează în familie, nu acaparează familia.” – Psih. Roxana Alina Olaru.

În plus față de aspectele psihologice ale unei noi apariții în familie, participanții la un astfel de curs obțin și informații practice referitoare la tehnici de alăptare, la modalități de purtare a copilului în primele săptămâni de viață, dar și la cum să i se facă băiță și masaj.

Cursurile au loc joia, de la ora 18.30, la sediul cabinetului psihologic Roxana Alina Olaru din Sos. Stefan cel Mare nr. 228 și costă 350 de ron. Înscrierile se pot face atât la numărul de telefon 0728.47.15.06, cât și pe mail, la contact@consiliere-psihologica.ro.

Pentru mai multe informații:

psih. Roxana Alina Olaru

tel. 0728.47.15.06
e-mail: contact@consiliere-psihologica.ro
web: http://www.consiliere-psihologica.ro/

Sarcina pe Saptamani

Sarcina pe saptamani este calatoria catre cel mai important moment al unei femei: acela de a deveni mama. Bine ati venit la aceasta descriere unica in 40 de episoade!

De-a lungul calatoriei de 40 de saptamani (sarcina pe saptamani), Desprecopii.com iti va fi prieten, suport moral si sfatuitor. Sarcina este un timp special si minutat al vietii dumneavoastra. In fiecare episod veti citi si vedea cum se dezvolta o mare iubire. Cea dintre dumneavoastra si copilasul care va veni pe lume peste 40 de saptamani. La finalul Odiseei, va dorim un copil sanatos si norocos, din Generatia Desprecopii.com!

 

 

Sarcina: grupuri de suport, Comunitatea Gravidutelor inteligente

 Un sfat: Comunicati cu colegele de generatie!
Comunitatea Desprecopii.com este cea mai mare comunitate online de limba romana si va asteapta si pe dvs in randurile sale. In sectiunea Odiseea Sarcinii, veti gasi listele de gravidute - care vor naste in aceeasi luna. Nimic nu poate fi mai reconfortant decit sa pastrati legatura cu femei care trec exact prin aceleasi stari si emotii.

Jurnal de sarcina

 

Scrieti despre ce ati simtit si trait in acea zi pe JURNAL DE SARCINA. In afara ca este un mod minunat de a va aranja si ordona gandurile, ele vor ramane inregistrate pentru mai tarziu. Va fi reconfortant sa le cititi la implinerea unui anisor de viata a puiului dvs, sau chiar cand va sarbatori majoratul.

 Admirati Miss Odiseea Sarciniiaici Galeria . si Admirati Albumul Starurilor cu Burtica aici >>

Forumul Odiseea sarcinii

Odiseea sarcinii in 40 de saptamani
Forumul cu burtici si generatii de mamici. Suport, caldura, prietenie si atitudine.

 

  autor: desprecopii.com - Toate drepturile rezervate Desprecopii.com (c) 2015

 

Evalueaza acest articol
 Voteaza acest articol (misca mouse-ul peste stelute)
Sarcina pe saptamani
01 » 02 » 03 » 04 » 05 »
06 » 07 » 08 » 09 » 10 »
11 » 12 » 13 » 14 » 15 »
16 » 17 » 18 » 19 » 20 »
21 » 22 » 23 » 24 » 25 »
26 » 27 » 28 » 29 » 30 »
31 » 32 » 33 » 34 » 35 »
36 » 37 » 38 » 39 » 40 »
Mai cititi
forumuri specializate Forumuri specializate
 • Forumul Odisea Sarcinii
  Odiseea sarcinii in 40 de saptamani

  Forumul cu burtici si generatii de mamici. Suport, caldura, prietenie si atitudine.

 • Nasterea unei Stele
  Nasterea unei Stele

  Mamicile povestesc experientele lor la nastere. Clipe unice, traite la maxima intensitate.

 • Clinica DC
  Clinica DC

  Forumul de probleme medicale unde medicii ne raspund. Medici, spitale, evaluari.Comentarii la articol

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga tu un comentariu si poti castiga un tricou Desprecopii.com

Trimite comentariul tau | Citeste toate comentariile

(!) Adresa de e-mail NU se publica! Completarea adresei corecte este utila daca doresti sa primesti un raspuns la ceea ce trimiti.

Inchide

Trimite unui prieten

Completeaza datele si mesajul tau. Linkul articolului se adauga automat la mesaj

(!) Datele furnizate NU se salveaza in baza noastra de date.