Copilul Rac la școală

Horoscopul copiilor: Copilul Rac la scoala

Copilul Rac la școală

Deoarece semnul Racului este asociat cu trecutul, nascutii sub acest semn vor avea capacitatea de a memora lucrurile cu usurinta. Se dovedeste a fi un talent folositor pentru copilasii Rac aflati pe bancile scolii. 

Iata cum se descurca copilul Rac la scoala >>

Copilul Rac la scoala

Perioda: 21 Iunie - 22 Iulie
Planeta dominanta: Mercur
Element: aer
Zi norocoasa: miercuri
Numere norocoase: 3 si 4
Piatra de nastere: agat
Culoare de noroc: galben
Metal: mercurul
Locuri prielnice: zonele alpine

Memorie foarte buna

Deoarece semnul Racului este asociat cu trecutul, nascutii sub acest semn vor avea capacitatea de a memora lucrurile cu usurinta. Desigur, acest lucru este un talent folositor pentru copilasii Rac aflati pe bancile scolii.

Problema este increderea in sine, spre exemplu: la un examen sau test pot deveni atat de nervosi incat performantele lor vor fi complet subminate. Din cauza ca nu sunt o fire impulsiva, nu au curajul sa arate de ce sunt in stare cu adevarat.

Copilul Rac ia criticile mult prea in serios

Copilasii Raci pun criticile la inima, deseori determanandu-i sa renunte in loc sa incerce din nou.
Acest semn arata deseori aptitudini spre arta, deoarece Racul este foarte iscusit in a-si folosi imaginatia. Ideile stiintifice il lasa rece, in cazul in care nu este aplicat ceva “uman”.

Scoala este privita de Raci ca o extensie a familiei, iar ca performantele lor sa fie bune trebuie sa simta ca isi au locul meritat.

Racul este intotdeauna concentrat pe obiectivele ale, ceea ce il face sa munceasca foarte mult tot timpul. Nu va lasa niciodata lucrurile pentru ultimul moment si se va stradui intotdeauna sa obtina cea mai buna nota posibila.

Racul este un elev foarte perseverent si nu lipseste niciodata de la predarea proiectelor, chiar daca este bolnav. Poti conta intotdeauna pe un Rac ca partener de proiect.

Raci celebri

Femei
Angelica Huston, Andreea Raicu, Camilla Parker Bowles, Courtney Love, Cyndi Lauper, Cristina Topescu, Diana Rigg, Eleanor Parker, Frances McDormand, Gabriela Vranceanu-Firea, Gilda Radner, Genevieve Bujold, Gina Lollobrigida, Ginger Rogers, Janet Leigh, Jean Marsh, Jessica Simpson, Kathy Bates, Kelly McGillis, Lindsay Lohan, Lindsay Wagner, Louise Fletcher, Liv Tyler, Meryl Streep, Nancy Reagan, Natalie Wood, Oana Zavoranu, Olivia DeHavilland, Pamela Anderson, Printesa Diana, Selma Blair, Suzanne Vega

Barbati
Ashton Kutcher, Ernest Hemingway, Franz Kafka, George W. Bush, George Harrison, Harrison Ford, Jean-Jacques Rousseau, Josh Hartnett, Louis Amstrong, Marcel Proust, Nicolae Balcescu, Rembrandt, Robin Williams, Sylvester Stallone, Tom Cruise, Tom Hanks, Vasile Alecsandri,

Citeste si ce spun zodiile despre copii: Horoscopul copiilor

Mai multe despre psihologia copilului aici > 

 Forumuri dedicate psihologiei copilului

 Cabinetul PSI: Arta cunoasterii umane. Intrebari si raspunsuri date de profesionisti si cunoscatori.

PARENTING - sau despre meseria de parinte

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII