Horoscopul copiilor: Copilul Fecioară la școală

Horoscopul copiilor: Copilul Fecioara la scoala

Horoscopul copiilor: Copilul Fecioară la școală

Copilul Fecioara nu se simte comfortabil cand este rugat sa-si foloseasca imaginatia, insa ii face o deosebita placere sa stranga fonduri de cunostinte, sa faca parte din activitati creative sau sa-si descopere noi talente.

Iata cum se descurca copilul Fecioara la scoala >>

Copilul Fecioara la scoala

Perioda: 23 August - 22 Septembrie
Planeta dominanta: Mercur
Element: pamant
Zi norocoasa: luni
Numere norocoase: 4 si 8
Piatra de nastere: sardonixul
Culoare de noroc: gri
Metal: mercur
Locuri prielnice: orasele mici

Mai bine scoala decat vacanta pentru copilul Fecioara

Copilul Fecioara se afla in mediul sau natural la scoala si se simte foarte pierdut in timpul vacantelor. Inca de la o varsta frageda acest copil isi va folosi timpul constructiv, va sti incotro se indreapta si la ce sa se astepte.

Copilul Fecioara: putin creativ insa foarte organizat - stie ce vrea!

Copilul Fecioara nu se simte confortabil cand este rugat sa-si foloseasca imaginatia insa ii face o deosebita placere sa stranga fonduri de cunostinte, sa faca parte din activitati creative  sau sa-si descopere noi talente. Acest copil este urmarit deseori de anumite intrebari ca: “Oare ce are profesorul de gand? Voi fi in stare sa fac ce mi se cere?”; din acest motiv Fecioara are nevoie de indrumare.

Parintele unui copil Fecioara nu va fi nevoit niciodata sa-i aminteasca sa-si faca temele. Spre deosebire de alti copii,  va fi dornic sa se informeze si sa se pregatesca asa cum stie mai bine.

Ce fel de elevi sunt Fecioarele?

Semnul Fecioarei este practic, muncitor si un pic perfectionist. Dar nu numai asta, o Fecioara este un elev uimitor. Ii place cu adevarat sa invete si sa ia note, iar studiul poate fi chiar unul dintre pasiunile sale preferate.

Fecioara tinde sa fie unul dintre cele mai inteligente semne, deoarece nu cade usor in capcana nimanui. Mai degraba cauta solutii pentru fiecare situatie in care tinde sa ajunga. Cu toate acestea, ii place sa rezolve imposibilul.

Orientata spre detaliu, analitica si practica, Fecioara este bine organizata, functionala si atenta la detalii.

Fecioara munceste extrem de mult si este intotdeauna concentrata pe viitor. Nu se lauda cu notele sale, dar este foarte mandra de realizarile sale. De asemenea, ii place sa invete lucruri noi.

Ce ar trebui sa studieze copilul Fecioara?

Fecioara va excela ca medic, asistent medical, critic, scriitor, psiholog, profesor, acupuncturist sau nutritionisti. De asemenea, pot excela in domeniile astrologiei, astronomiei, stiintei, literaturii si chiar spatiului.

Fecioarele sunt perfectioniste, pasionate de subiecte precum matematica, chimia si fizica. Aceste subiecte implica precizie, calcul si cea mai mare perfectiune - deci, subiecte preferate de Fecioara.

Fecioare celebre:

Femei
Agatha Christie, Amy Irving, Andreea Esca, Angela Cartwright, Anne Bancroft, Beyonce Knowles, Cameron Diaz, Claudia Schiffer, Elizabeth Ashley, Faith Hill, Gloria Estefan, Greta Garbo, Ingrid Bergman, Jacqueline Bisset, Jeniffer Tilly, Jada Pinkett Smith, LeeAnn Rimes, Lauren Bacall, Linda Gray, Mama Tereza, Nicoleta Luciu, Pink, Rosie Perez, Raquel Welch, Sophia Loren, Salma Hayek, Shania Twain

Barbati
G.W.F. Hegel, Hugh Grant, J.W. Goethe, Keanu Reeves, Larry Hagman, Leonard Cohen, Maurice Chevalier, Michael Jackson, Mihail Kogalniceanu, Richard Gere, Sean Connery

Citeste si ce spun zodiile despre copii: Horoscopul copiilor

Mai multe despre psihologia copilului aici > 

 Forumuri dedicate psihologiei copilului

 Cabinetul PSI: Arta cunoasterii umane. Intrebari si raspunsuri date de profesionisti si cunoscatori.

PARENTING - sau despre meseria de parinte

 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 2 comentarii

  1. anca
    ancatrimis la 23/5/2016

    Am si eu in baietel in varsta de 6 ani jumate, si vreau sa spun k e exact opusul a tot ce scrie aici cu privire la zodia lui. E energic, dar atunci cand e obosit pur so simplu nu mai ai cu cine vorbi, trebuie sa stau 5 ore langa el sa' si faca temele, si alea impins mult de la spate, dezordonat, la scoala nu ar face nimic inafara de a se juca, dak s'ar putea, e printre primii cel mai neastamparat din clasa, ca sa nu zic cel mai rau, neatent, ff neascultator, si de'i spun de 10 ori acelasi lucru, tot nu m'asculta...dar e istet foc, doar k problema e, k nu e atunci cand trebuie...asa k nush ce adevar scrie aici, inafara de faptul k, copii nascuti in aceasta zodie aunt agitati, aa, si la al meu nici nu ii place sa se joace singur plus k ii place sa fie el in centrul atentiei, dak e altcineva nu il baga in seams sau se supara

    Raspunde la acest comentariu
  2. Mihai
    Mihaitrimis la 3/10/2012

    Suuuuper,totul este adevarat despre mine!!!!!!!

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII