De sase luni MAMA

De sase luni MAMA

De sase luni MAMA

  • Chiar asa de repede a trecut timpul! Parca nu de mult te-am tinut in brate pentru prima data iar acum se implinesc sase luni. In acest timp ai fost un bebelus cuminte fata de ce povesti auzisem eu de la alte mame; cu mici ingrijorari dar e ceva normal.

De sase luni MAMA

Puiul meu frumos,

Chiar asa de repede a trecut timpul! Parca nu de mult te-am tinut in brate pentru prima data iar acum se implinesc sase luni. In acest timp ai fost un bebelus cuminte fata de ce povesti auzisem eu de la alte mame; cu mici ingrijorari dar e ceva normal.

Imi pare rau ca nu am reusit sa intru sa iti scriu mai des aici dar am preferat sa imi petrecut tot timpul cu tine chiar si cand dormeai pentru ca aveam impresia ca somnul iti este mult mai lin. Te intrebi cum de scriu acum? Simplu esti cu tusi Lu, pentru ca nu iti place singur.

Esti un bebelus plimbat

Esti cu tusea Lu pentru ca de la 3 luni jumate suntem plecati cu tati in FR. Probabil in curand ne vom intoarce acasa pentru ca nu ne acomodam aici prea bine, dar ce mai conteaza, oricum esti un bebelus plimbat si prin SP, Andora ai fost, promit sa pastrez pozele pentru cand vei fi mare.

Esti baietel mare

Tu dragul meu, in acest timp ai crescut marisor, poate putin cam mult la aproape 11 kg si 74 cm, dar aici nu putem negocia deloc cand ti-e foame ti-e foame, nu vrei altceva, daca trebuie scoli toata casa in picioare ca ti-e foame tie, dar vedem pe parcurs cum o rezolvam pentru ca momentan te descurci cu bibele. Sa nu uitam de pe la 4 luni jumate ti-a aparut primul dinte, acum ai doi in partea de jos ai un zambet senzational.

Iti place mult muzica, sa fii plimbat cu masina, caruciorul, nu conteaza, totu e sa stai comod ca un rege in rest mai lapticul cand trebuie.

Ma gandeam ce sa iti cumpar de ziua ta, dar vedem, iesim imediat la plimbare cu tusea si sa nu uitam dragule de poze ca doar esti baietel mare acum si trebuie sa iti faca mami poze cum stai tu si in picioruse sustinut, bineinteles.

Ce sa iti spun, abia astept sa te aud spunand mama traiesc si pentru acea clipa, momentan ne intelegem pe limba ta care e putin mai codificata.

Sa nu uitam de tati

Hai sa nu uitam si de tati ca nu e frumos, pentru el esti ca si pentru mine lumina ochilor nostri, iti place atat de mult sa te joci cu el si sa te puna la el pe burtica, chiocotesi intruna; dimineata cand merge la lucru te-ai obisnuit sa te pupe la plecare si il cauti cu privirea daca cumva nu o face, dar nu uita niciodata de tine.

Intr-una din zile imi derulasem viata si am realizat ca toate greutatile  prin care am trecut nu conteaza pentru ca Dumnezeu mi-a facut cel mai frumos dar: pe TINE care esti minunat, Ii multumesc in fiecare zi pentru tine si imi doresc sa cresti sanatos si bine iar noi ca parinti ai tai sa fim sanatosi si sa reusim sa te crestem frumos, sa fii un om bun.

Acum iti doresc, puiul meu, la implinirea celor sase luni tot ce e mai frumos in viata, sa reusesti sa fii un om bun si intelept in aceasta lume.

Te iubim mult viata noastra,

Cu drag mami si tati!!

jurnal de sarcina

Tine si tu un jurnal al sarcinii tale si poti primi Geanta Bebelusului!

Mai cititi si urmatoarele:

Sarcina și superstitiile: între comic și ridicol - ce trebuie să facem

Sarcina și superstitiile: între comic și ridicol - ce trebuie să facem

Perioada sarcinii si gravidutele sunt inca - inconjurate de o galaxie de superstitii. In afara de toate superstitiile care ne aduc aminte de Evul Mediu - mai exista si zicerile de la babe - care sunt…

Baietel sau fetita, in lupta cu dorinta ascunsa

Baietel sau fetita, in lupta cu dorinta ascunsa

Saptamana 18 de sarcina vine cu vestea sexului lui bebe din burtica! Nu a fost o informatie ceruta si cu toate astea primul lucru pe care mi l-a spus medicul atunci cand abia apucase sa puna scanerul…

De ce sa tii un jurnal de sarcina

De ce sa tii un jurnal de sarcina

Un jurnal de sarcina, poate fi o colectie de amintiri dragi si hrana sentimentala. Va veni un moment cand iti va fi dor de acele zile. Un jurnal de sarcina este o amintire pretioasa care poate fi,…

Forum recomandat:
 

Odiseea sarcinii in 40 de saptamani
Forumul cu burtici si generatii de mamici. Suport, caldura, prietenie si atitudine.

 Primele 365 de zile din viata de mama
365 zile si nopti din viata de mama. Casa nou nascutilor DC.


autor: membru https://www.comunitate.desprecopii.com/ IonaC82 - Toate drepturile rezervate Desprecopii.com(c) 2015   

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII