Folosesti dermatograful gresit?

Folosesti dermatograful gresit?

Folosesti dermatograful gresit?

  • Stilista care a lucrat pentru Kate Moss și Gisele Bundchen ne arată cateva trucuri profesionale, care va vor flata fiecare forma a fetei.

Folosesti dermatograful gresit? 

Davinia Fermi a lucrat cu modele precum Gisele Bundchen și Kate Moss, si ne ofera cateva sfaturi cu privire la cea mai bună tehnică de machiaj, pentru obtinerea diferitelor forme de ochi.
   
Eyeliner-ul este de multe ori o metoda de machiaj sigura in a crea un look dramatic, insa tehnica dvs încercata și testata, poate produce de multe ori, o forma nu tocmai magulitoare pentru forma ochilor - sau a fetei.

Visagista Davinia Fermi - care a lucrat cu supermodele Kate Moss și Gisele Bundchen, precum și fotograful David Bailey - au dezvăluit cateva trucuri care va vor flata toate formele fetei.

OCHII MIGDALATI

Davinia spune ca, desi ochii in forma de migdala sunt forma ideala pentru ochi, acestia sunt cel mai bine evidențiati cu un accent de ochi de pisică

Davinia, care a lucrat în industria de frumusete de peste 15 ani, și a fondat DFMA Make Up Academy din Brighton, a declarat: "Folosind linia de sub ochi ca ghidaj, trageti o linie invizibilă de sub ochi, apoi trageti o linie reală de la colțul exterior pentru a intalni punctul liniei invizibile. Acest procedeu permite crearea unui accent egal pe ambii ochi."

OCHII MARI

Davinia spune că scopul machiajului ochilor mari este de prevenire ca acestia sa para mai mari decat sunt.

Sfatul său este de a alege un machiaj pasional, cu o margine groasa de liner negru pe pleoapa superioara, și o linie subțire pe pleoapa inferioara, atrăgând atenția astfel asupra secțiunilor exterioare ale ochiului.

Ea mai spune: "Rezumati-va la culori închise în coltul exterior al ochiului. O linie difuza funcționează bine, fie deasupra sau sub ochi. O linie cu margine dura atrage de multe ori atenția asupra rotunjimii ochiului. Trucul este de a extinde linia la coltul exterior al ochiului și de a o face de o formă mai degraba pătrată."

OCHII MICI

Pentru ochii mici, pentru a atrage atenția este nevoie de un liner mai dramatic.

În primul rând, Davinia recomandă ondularea genelor, pentru a face ochii să pară mai lati, apoi continuati pe linia ochilor, folosind o culoare deschisa.

Ea a spus: "Aplicați creion alb-crem sau un liner colorat la marginea interioară, astfel se creaza o iluzie de ochi mai mari."

De asemenea, ea recomandă folosirea unui stil de machiaj al anilor '60, prin trasarea liniei dincolo de colțul interior al ochiului.

Davinia a spus: "Atunci când se utilizează fard de ochi, acesta se extinde la colțurile exterioare ale ochilor ca un efect cu aripi, va ajuta de asemenea la a crea iluzia de ochi mai mari.

"Aplicați gene false la linia genelor exterioare pentru a mări ochii."

PLEOPE CAZUTE

Pentru machiajul pleoapelor cazute, în cazul în care culoarea se poate pierde uneori, Davinia spune ca conturarea prima data a pleoapei poate ajuta.

Ea a mai spus: "Folosirea unei nuante mate pe pleoape, este o modalitate buna de a da iluzia unor ochi mai profunzi. Indiferent de culoarea utilizata, se aplică în colțurile interioare, atât de sus cat și de jos, deoarece acest lucru înseamnă că puteți vedea în continuare culoarea cand ochii sunt deschisi. De asemenea, creati o formă de spranceana dreapta cu un usor arc. Ceva prea arcuit va accentua doar pleopele."

Ea recomandă utilizarea a mai mult liner pe pleoapa inferioara pentru echilibru.

OCHII APROPIATI

Pentru ochii apropiati, Davinia sugerează: "Orice culoare metalica sau deschisa, trebuie să se aplice pe partea interioară, iar orice culori inchise sau negru, pe exterior, pentru a-l extinde. Acest truc dă iluzia că ochii sunt mai departati intre ei."

Utilizați gene false numai pe colțurile exterioare.

TOATE TIPURILE DE OCHI

Pentru un stil de machiaj care funcționează pe toate tipurile de ochi, Davinia recomandă un liner fumuriu mai moale.

Ea spune: "Acesta poate fi creat folosind nuante mai moi, cum ar fi maro sau chiar verde, sau culori metalice.

Linia pe ochiul interior se face cu un creion alb pentru a deschide ochii, apoi utilizați tonuri de negru pentru linia ochilor.

Interesant de citit:
Cum ne preparam demachiantul acasa?

Gasirea unui demachiant bun care nu numai ca elimina  machiajul, dar, de asemenea, nu lasa porii infundati trebuie sa fie o prioritate pentru toate… ... citeste

8 secrete intrigante pentru ingrijirea pielii ...

Daca esti obosita de rutina de ingrijire a pielii si doresti sa-ti condimentezi un pic viata cu unele secrete internationale de ingrijire, nu cauta mai departe! Am gasit 8 moduri pentru a obtine… ... citeste

x

x ... citeste


 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII