6 luni de iubire nemarginita: vreau sa-ti multumesc ca ma iubesti si ca mi-ai pus ordine in viata

6 luni de iubire nemarginita: vreau sa-ti multumesc ca ma iubesti si ca mi-ai pus ordine in viata

6 luni de iubire nemarginita: vreau sa-ti multumesc ca ma iubesti si ca mi-ai pus ordine in viata

Nu-mi imaginam, la mii de discutii la care am participat fara sa emit vreo parere, nici n-as fi avut cum, ca nu intelegeam subiectul, ca iubirea poate depasi instinctul de consevare si propria viata devine secundara in ordinea importantei prioritatilor. Vreau sa iti multumesc pentru ca esti o mama incredibila, faci o treaba senzationala avand grija de ingerasul nostru, o sotie ireprosabila si o femeie de toata isprava. 6 luni de iubire nemarginita: vreau sa-ti multumesc ca ma iubesti si ca mi-ai pus ordine in viata.

Nu credeam vreodata sa simt asta
Vreau sa-ti multumesc ca...
O sa ne faca mandri ca ii suntem parinti

Nu credeam vreodata sa simt asta

Nu-mi imaginam, la mii de discutii la care am participat fara sa emit vreo parere, nici n-as fi avut cum, ca nu intelegeam subiectul, ca iubirea poate depasi instinctul de consevare si propria viata devine secundara in ordinea importantei prioritatilor.

Acum, in noptile pe care mi le petrec oricum mai mult treaz decat dormind, imi dau seama ca mogaldeata dintre noi, printesa Olimpului nostru, pachetelul nostru de fericire, la care mai uit inca confuz, aduce intr-o viata de deruta psihica si dezorganizare ca la carte, o noua dimensiune. Una fireasca, daca ne-am lua dupa gura lumii. Dar firescul asta de care spune lumea ca si cum ar trebui sa fie plat, plictisitor si lipsit de surprize, ca orice plan stabilit in prealabil si urmat intocmai, numai asa nu e.

Din ce-am inteles pana acum, legatura asta ombilicala dintre voi, face caruselul de trairi sa fie mult mai intens la tine. Imi vin in minte lacrimile varsate la prima raceala. Un mic exemplu dar acum cat se poate de convingator.

Vreau sa-ti multumesc ca...

... ma iubesti, ca mi-ai pus ordine in viata, ca ai purtat 8 luni in cuptoras cea mai dulce prajitura din cate exista pe pamant, ca ai suportat 17 ore dureri pe care eu n-o sa le inteleg vreodata, ca mi-ai facut cel mai frumos cadou pe care l-ar putea primi un barbat in viata lui. Vreau sa sti ca, dupa cele mai drastice reguli impuse omului de natura, faci o treaba senzationala avand grija de ingerasul nostru, esti o mama incredibila, o sotie ireprosabila si o femeie de toata isprava.

Am ajuns la 6 (sase) luni incredibile in care Emma exista si infloreste in fiecare zi, datorita instinctelor tale, datorita eforturlor tale supraomenesti pe care le faci sa ai grija de amandoi.

O sa ne faca mandri ca ii suntem parinti

Sunt convins ca daca ar putea vorbi si Emma ti-ar spune acelasi lucru. Ti-ar multumi cu toate pliurile, cu degetelele ei grasane, cu buduselele de hobbit, cu falcutele roz si gurita ei baloasa. Chiar si cu funduletul partanos. O sa creasca si o sa mearga la gradi, la scoala, o sa fie dezamagita de oameni, o sa fie fericita de viata pe care o are, o sa ne faca mandri ca ii suntem parinti.

Indiferent ce va urma, ce ne va rezerva viitorul, stiu ca o sa ii fim alaturi, la bine, la rau, la toate provocarile pe care i le va rezerva viata.

Sa ne traiasca sufletelul nostru, sa fie sanatoasa, frumoasa si determinata ca ma-sa, nebuna si aventuroasa ca tac-su!

Va iubesc fetele mele!
Te iubesc mami!
Te iubesc Emusca!
Tati

Alte ganduri si filozofii de tatic :)

Impresii de tatic, la foarte caldImpresii de tatic, la foarte cald 

Iarna nu-i ca vara. Clar. Tradus in limbaj apolitic: Viata fara copil nu-i ca viata cu copil. Fact: am nascut. Nu eu, nevasta-mea, dar cam tot aia e :)) Citeste mai departe

Despre meseria de tata mai cititi

 

FORUMUL TATICILOR moderni

  Forumul taticilor
Doar pentru tatici, acei tatici care vor sa conteze in viata copiilor lor

autor: Oliver Strambei, un tatic redactor la Desprecopii.com - Toate drepturile rezervate desprecopii.com (c) 2015

Evalueaza acest articol
 Voteaza acest articol (misca mouse-ul peste stelute)

Comentarii la articol

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga tu un comentariu si poti castiga un tricou Desprecopii.com

Trimite comentariul tau | Citeste toate comentariile

(!) Adresa de e-mail NU se publica! Completarea adresei corecte este utila daca doresti sa primesti un raspuns la ceea ce trimiti.

Inchide

Trimite unui prieten

Completeaza datele si mesajul tau. Linkul articolului se adauga automat la mesaj

(!) Datele furnizate NU se salveaza in baza noastra de date.