6 luni de iubire nemarginita: vreau sa-ti multumesc ca ma iubesti si ca mi-ai pus ordine in viata

6 luni de iubire nemarginita: vreau sa-ti multumesc ca ma iubesti si ca mi-ai pus ordine in viata

6 luni de iubire nemarginita: vreau sa-ti multumesc ca ma iubesti si ca mi-ai pus ordine in viata

  • Nu-mi imaginam, la mii de discutii la care am participat fara sa emit vreo parere, nici n-as fi avut cum, ca nu intelegeam subiectul, ca iubirea poate depasi instinctul de consevare si propria viata devine secundara in ordinea importantei prioritatilor. Vreau sa iti multumesc pentru ca esti o mama incredibila, faci o treaba senzationala avand grija de ingerasul nostru, o sotie ireprosabila si o femeie de toata isprava. 6 luni de iubire nemarginita: vreau sa-ti multumesc ca ma iubesti si ca mi-ai pus ordine in viata.

Nu credeam vreodata sa simt asta
Vreau sa-ti multumesc ca...
O sa ne faca mandri ca ii suntem parinti

Nu credeam vreodata sa simt asta

Nu-mi imaginam, la mii de discutii la care am participat fara sa emit vreo parere, nici n-as fi avut cum, ca nu intelegeam subiectul, ca iubirea poate depasi instinctul de consevare si propria viata devine secundara in ordinea importantei prioritatilor.

Acum, in noptile pe care mi le petrec oricum mai mult treaz decat dormind, imi dau seama ca mogaldeata dintre noi, printesa Olimpului nostru, pachetelul nostru de fericire, la care mai uit inca confuz, aduce intr-o viata de deruta psihica si dezorganizare ca la carte, o noua dimensiune. Una fireasca, daca ne-am lua dupa gura lumii. Dar firescul asta de care spune lumea ca si cum ar trebui sa fie plat, plictisitor si lipsit de surprize, ca orice plan stabilit in prealabil si urmat intocmai, numai asa nu e.

Din ce-am inteles pana acum, legatura asta ombilicala dintre voi, face caruselul de trairi sa fie mult mai intens la tine. Imi vin in minte lacrimile varsate la prima raceala. Un mic exemplu dar acum cat se poate de convingator.

Vreau sa-ti multumesc ca...

... ma iubesti, ca mi-ai pus ordine in viata, ca ai purtat 8 luni in cuptoras cea mai dulce prajitura din cate exista pe pamant, ca ai suportat 17 ore dureri pe care eu n-o sa le inteleg vreodata, ca mi-ai facut cel mai frumos cadou pe care l-ar putea primi un barbat in viata lui. Vreau sa sti ca, dupa cele mai drastice reguli impuse omului de natura, faci o treaba senzationala avand grija de ingerasul nostru, esti o mama incredibila, o sotie ireprosabila si o femeie de toata isprava.

Am ajuns la 6 (sase) luni incredibile in care Emma exista si infloreste in fiecare zi, datorita instinctelor tale, datorita eforturlor tale supraomenesti pe care le faci sa ai grija de amandoi.

O sa ne faca mandri ca ii suntem parinti

Sunt convins ca daca ar putea vorbi si Emma ti-ar spune acelasi lucru. Ti-ar multumi cu toate pliurile, cu degetelele ei grasane, cu buduselele de hobbit, cu falcutele roz si gurita ei baloasa. Chiar si cu funduletul partanos. O sa creasca si o sa mearga la gradi, la scoala, o sa fie dezamagita de oameni, o sa fie fericita de viata pe care o are, o sa ne faca mandri ca ii suntem parinti.

Indiferent ce va urma, ce ne va rezerva viitorul, stiu ca o sa ii fim alaturi, la bine, la rau, la toate provocarile pe care i le va rezerva viata.

Sa ne traiasca sufletelul nostru, sa fie sanatoasa, frumoasa si determinata ca ma-sa, nebuna si aventuroasa ca tac-su!

Va iubesc fetele mele!
Te iubesc mami!
Te iubesc Emusca!
Tati

Alte ganduri si filozofii de tatic :)

Impresii de tatic, la foarte caldImpresii de tatic, la foarte cald 

Iarna nu-i ca vara. Clar. Tradus in limbaj apolitic: Viata fara copil nu-i ca viata cu copil. Fact: am nascut. Nu eu, nevasta-mea, dar cam tot aia e :)) Citeste mai departe

Despre meseria de tata mai cititi

Depresiile proaspatului tatic: de la fericire la oboseala si depresie

Depresiile proaspatului tatic: de la fericire la oboseala si depresie

Chiar dacă Desprecopii.com acordă o mare atenție, și pe bună dreptate, depresiei postnatale a tinerelor mămici, studiile de peste hotare demonstrează că…

Impresii de tatic, la foarte cald

Impresii de tatic, la foarte cald

Iarna nu-i ca vara. Clar. Tradus in limbaj apolitic: Viata fara copil nu-i ca viata cu copil. Fact: am nascut. Nu eu, nevasta-mea, dar cam tot aia e :))

Viata + 1 sau cum senzationalul de odinioara are astazi alta definitie

Viata + 1 sau cum senzationalul de odinioara are astazi alta definitie

Cliseul romanesc din nou pus la treaba. Crononologic si firesc, viata de baiatul mamei, viata de unul singur plin de hormoni si posesor rusinat de acnee, viata de adolescent capiat si indragostit,…

 

FORUMUL TATICILOR moderni

  Forumul taticilor
Doar pentru tatici, acei tatici care vor sa conteze in viata copiilor lor

autor: Oliver Strambei, un tatic redactor la Desprecopii.com - Toate drepturile rezervate desprecopii.com (c) 2015

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII