Sa mergem spre scoala cu pasi veseli!

Sa mergem spre scoala cu pasi veseli!

Sa mergem spre scoala cu pasi veseli!

Cine isi mai aminteste de lacrimile si emotiile primei zile de scoala? Desi a trecut doar o luna, copiii sunt deja perfect readaptati la program strict, la mediul scolii, la prieteniile pe care le-au reluat dupa o vara lunga.
Tema: Alimentatia copilului si adolescentului | Subiecte tratate: scoala, copii, Danonino, Dino, povestea mea cu dino, produse lactate, eroi

Sa mergem spre scoala cu pasi veseli!

Cine isi mai aminteste de lacrimile si emotiile primei zile de scoala? Desi a trecut doar o luna, copiii sunt deja perfect readaptati la program strict, la mediul scolii, la prieteniile pe care le-au reluat dupa o vara lunga. Spre deosebire de adulti, copiii au un grad mai ridicat de adaptabilitate la un nou mediu, persoane si situatii noi. Desi ei reintra intr-o lume ramasa inchisa pentru 3 luni si care la inceput le pare cu adevarat straina, copiilor le place sa descopere si sa exploreze. Sunt primii pasi cu adevarat independenti si asta le va da ceva emotii insa le va creste si autonomia.

Anii petrecuti acasa si in mediul prietenos al gradinitei l-au hranit emotional si l-au ajutat sa devina autonom si increzator in fortele lui. A fost doar o problema de timp pana ce s-a reconectat la tot ce inseamna scoala, folosindu-si abilitatile si talentele pe care deja le stapaneste. Va creste emotional si cognitiv, stimulat de un mediu propice, asa cum este scoala.

Sustinerea emotionala a copilului trebuie dublata si de suportul nutritiv pentru a-l pregati pe cel mic pentru efortul fizic si intelectual pe care il depune peste zi. In plus, cresterea accelerata din aceasta perioada trebuie sustinuta printr-un aport bogat de nutrienti esentiali.

Lactatele continua sa ocupe un loc insemnat in meniul zilnic al copilului, acestea promovand cresterea armonioasa a oaselor. Inca de la micul dejun, ofera-i copilului alimente bogate in vitamina D si calciu si fibre. Iaurtul si branzica sunt necesare copiilor pentru o alimentatie completa si echilibrata.

Produsele lactate special formulate pentru copii  au avantajul de a contribui la asigurarea necesarului de calciu și vitamina D, esentiale pentru dezvoltarea normala a oaselor copiilor, iar profilul lor nutritional permite asocierea cu fructe (fibre, minerale, vitamine), sau alte alimente, care sa completeze, calitativ si cantitativ, aportul de nutrienti necesari cresterii.
 
Gama Danonino este special creata pentru copii: branzica de vaci cu fructe şi iaurturi cu fructe (inclusiv iaurturi de băut) pentru desert sau gustarea dintre mesele principale, imbogatite cu Calciu si Vitamina D. Danonino iaurt de baut este gustarea perfecta pentru scoala, fiind usor de purtat in ghiozdan. 

Studiile arata ca produsele lactate, pe langa o gama larga de macro si micronutrienti, aduc beneficii pe termen lung in reducerea riscului de obezitate, diabet, osteoporoza si boli vasculare. De aceea, este important ca, inca din primii ani de viata, sa educam obiceiurile alimentare ale copiilor, acestea avand impact asupra sanatatii lor viitoare.

Dupa ce si-a refacut rezerva de energie cu Danonino iaurt de baut, copilul poate sa colectionze sticlutele  noii game Danonino si sa isi faca o echipa de 16 eroi Dino: roboti, cavaleri, astronauti si multe alte personaje. Copiii invata regulile sociale, isi dezvolta aptitudine prin joc si isi dezvolta imaginatia.  Iti vei vedea prichindelul cum creste mare si puternic, dornic sa exploreze lumea si, curand, sa isi scrie singur povestea.

Danonino i-a mai pregatit o surpriza copilului tau: o poveste personalizata in format digital (pdf) in care el este personajul principal. Mecanismul este foarte simplu: trebuie doar sa te inscrii pe www.povesteameacudino.ro   cu datele necesare personificarii cartii, iar copilul va primi carticica cu el si Dino personaje principale. Veti avea de ales intre 3 variante de povesti, in functie de ce va inspira:

1. La castelul regelui Dino
2. Cu Dino pe taramul viselor
3. Cu Dino in spatiu

Evalueaza acest articol
 Voteaza acest articol (misca mouse-ul peste stelute)
Comentarii la articol

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga tu un comentariu si poti castiga un tricou Desprecopii.com

Trimite comentariul tau | Citeste toate comentariile

(!) Adresa de e-mail NU se publica! Completarea adresei corecte este utila daca doresti sa primesti un raspuns la ceea ce trimiti.

Inchide

Trimite unui prieten

Completeaza datele si mesajul tau. Linkul articolului se adauga automat la mesaj

(!) Datele furnizate NU se salveaza in baza noastra de date.