Are copilul tau creativitate?

Are copilul tau creativitate?

Are copilul tau creativitate?

  • Cu totii ne dorim ce-i mai bun pentru copiii nostri si nu in ultimul rand ne dorim ca ei sa fie creativi si cu o imaginatie bogata. Pentru acestea un rol important il joaca parintii sau alte persoane care se afla in preajma copilului. Ei trebuie sa stimuleze creativitatea copilului si sa-i permita totodata sa descopere lumea.

Are copilul tau creativitate?

Cu totii ne dorim ce-i mai bun pentru copiii nostri si nu in ultimul rand ne dorim ca ei sa fie creativi si cu o imaginatie bogata. Pentru acestea un rol important il joaca parintii sau alte persoane care se afla in preajma copilului. Ei trebuie sa stimuleze creativitatea copilului si sa-i permita totodata sa descopere lumea.

Dobandirea de cunostinte poate si trebuie sa fie o mare aventura pentru orice copil, inca de la o varsta frageda. Ca parinte trebuie sa-l ajuti sa descopere lumea intr-un mod  interesant si placut. Cea mai naturala forma de activitate pentru un copil este distractia, pentru ca este cel mai eficient mod de a asimila noi competente. Ca urmare cunostintele dobandite vor ramane in memorie pentru o lunga perioada de timp si cel mai important - vor aduce bucurie si satisfactie si vor crea asocieri pozitive.

Poti sa-ti inveti copilul inca de cand este foarte mic sa numere, sa recunoasca culori, marimi si forme, folosind ceea ce ai la indemana - fructe, bastoane si alte elemente de utilizare zilnica. Poti sa-i dezvolti competentele, dar si abilitatile sociale si creativitatea cu ajutorul seturilor Playmobil. Acestea permit construirea de scene si situatii din viata de zi cu zi, iar copilul poate sa preia diverse roluri sociale: politistul, pompierul, veterinarul, piratul etc.

Jucariile Playmobil ofera o varietate de teme unice si captivante sau “o lume in miniatura” cu care copiii petrec ore intregi creand sau reproducand povesti, aventuri si situatii din viata reala. Principiul de joc Playmobil stimuleaza imaginatia si creativitatea, promovand dezvoltarea copilului. Acesta nu doar intra in pielea diferitor personaje, dar creeza si experimenteza lumea in miniatura. 

Playmobil este  un joc unic, concentrat in jurul unei figurine de 7,5 cm inaltime: toate se potrivesc impreuna si pot fi combinate. Jucariile nu incurajeaza violenta, indiferent cate pistoale ar tine in mana, fetele zambitoare ale omuletilor din plastic nu sugereaza nici urma de agresivitate. Doua puncte marcheaza ochii, un semicerc - gura zambitoare. Cu pirati si cowboys, cavaleri si printese, politisi si infractori  jocul "bine contra rau"  sta la baza multor povesti. Talentate si curajoase, aceste figurine vesele fac fata cu succes tuturor provocarilor – ca pirat sau cavaler infruntam provocarile din timpurile de demult, ca politist, veterinar sau mama ne confruntam cu provocari cotidiene, iar zanele si printesele sunt prinse intr-o lume de poveste cu final fericit!

Jucariile Playmobil sunt produse in Germania si in de 40 de ani au cucerit milioane de copii din intreaga lume cu zambetul lor! Sutele de personaje inspira copii sa sa creeze numeroase povesti si aventuri sau scenarii din viata lor reala.

Joaca cu seturile Playmobil favorizeaza abilitatile sociale, motorii, cognitive si emotionale  si incurajeaza copilul sa-si foloseasca imaginatia, imbogatind stilul lor de viata.  Prin interpretarea rolului , copilul isi dezvolta vocabularul si abilitatile de relationare cu cei din jur.

Playmobil poate sta la baza unui joc pentru intreaga familie.
 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Tema:Jocuri

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII