Calmarea mancarimilor copilului – Adevar? Sau doar o provocare?

Calmarea mancarimilor copilului – Adevar? Sau doar o provocare?

Calmarea mancarimilor copilului – Adevar? Sau doar o provocare?

  • Fie ca vorbim de o piscatura de tantar sau de varicela, atunci cand cel mic are o leziune la nivelul pielii, cea mai dificila misiune a ta va fi sa il convingi sa nu se scarpine. Scarpinatul poate cauza infectii, intarzie vindecarea si poate in unele cazuri sa lase cicatrici permanente. Cel mai bine ar fi sa il ajuti gasind o varianta de calmare, pentru a preveni scarpinatul si pentru a-i reduce senzatia acuta de discomfort.

Calmarea mancarimilor copilului - Adevar? Sau doar o provocare?

Fie ca vorbim de o piscatura de tantar sau de varicela, atunci cand cel mic are o leziune la nivelul pielii, cea mai dificila misiune a ta va fi sa il convingi sa nu se scarpine. Scarpinatul poate cauza infectii, intarzie vindecarea si poate in unele cazuri sa lase cicatrici permanente. Cel mai bine ar fi sa il ajuti gasind o varianta de calmare, pentru a preveni scarpinatul si pentru a-i reduce senzatia acuta de disconfort.

Hainele de bumbac sunt importante pentru protejarea pielii. Daca cel mic are varicela, evita pe cat posibil tesaturile din lana, acestea vor intensifica senzatia de mancarime. Compresele reci aplicate in zonele afectate ajuta si ele, insa cel mai important, este sa ungi pielea cu un calmant care sa si hidrateze. 

Osmoforce Kids este un gel racoritor pentru uz extern, fara miros, fara coloranti si fara conservanti. Osmoforce Kids poate fi folosit cu succes pentru calmarea arsurilor solare, a pruritului din varicela, a intepaturilor de insecte si multe alte tipuri de inconveniente la nivelul pielii.

Acest gel calmant si racoritor reface pielea iritata, reduce nevoia de scarpinare si previne aparitia cicatricilor. Este absorbit rapid in piele, nu lasa pielea lipicioasa si poate fi folosit pe tot corpul, pe fata si chiar pe cap.

Poate fi utilizat pe toata suprafata corpului, inclusiv pe fata. Aplicat de cate ori este nevoie, Osmoforce Kids calmeaza rapid mancarimea, reducand astfel nevoia de scarpinare.

Osmoforce Kids este potrivit pentru copii cu varsta de peste 6 luni si adulti. Contine OSMO 4, o substanta cosmetica dermatologic activa, cu efect dovedit de racorire, regenerare, protectie si bactericid pe piele.

In plus, sustine hidratarea stratului superior al pielii si ajuta la refacerea acestuia. Astfel ajuta la intreruperea ciclului mancarime/ scarpinare/ infectare/ aparitia cicatricilor.

Osmoforce Kids poate fi achizitionat online sau in farmacii.

 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII