Calitatea aerului din casa influenteaza sanatatea copilului

Calitatea aerului din casa influenteaza sanatatea copilului

Calitatea aerului din casa influenteaza sanatatea copilului

  • Cum poti asigura un aer curat si echilibrat din punct de vedere al umiditatii? Un aer uscat afecteaza caile respiratorii in timp ce aerul prea umed incurajeaza aparitia mucegaiului si dezvoltarea bacteriilor. Copiii sunt in mod special influentati de calitatea aerului din casa, sistemul lor imunitar si respirator nefiind complet maturizat. De aceea este important, in special atunci cand avem copii, sa asiguram un aer de calitate in interiorul casei.

Cum poti asigura un aer curat si echilibrat din punct de vedere al umiditatii? Un aer uscat afecteaza caile respiratorii in timp ce aerul prea umed incurajeaza aparitia mucegaiului si dezvoltarea bacteriilor. Copiii sunt in mod special influentati de calitatea aerului din casa, sistemul lor imunitar si respirator nefiind complet maturizat. De aceea este important, in special atunci cand avem copii, sa asiguram un aer de calitate in interiorul casei.

In timpul sezonului rece, calitatea aerului din interior este mai greu de controlat, avand in vedere mijloacele de incalzire care usuca aerul si faptul ca aerisirea incaperilor  se face cu dificultate. Metodele traditionale precum un recipient cu apa asezat pe radiatoarele de caldura, au demonstrat de-a lungul anilor o eficienta redusa, de aceea este recomandata utilizarea unui umidificator performant care sa asigure calitatea optima a aerului.

Copiii au sistemul respiratoriu mai sensibil iar in timpul iernii, atunci cand se folosesc in mod constant radiatoarele de caldura, umiditatea din interior poate scadea la 10% sau chiar mai putin, iar aerul uscat poate irita nasul, plamanii si pielea bebelusului. Aerul uscat incurajeaza si cresterea numarului de virusi. In plus, atunci cand bebelusii racesc sau au o infectie respiratorie, nu li se pot administra medicamente care sa ii ajute sa se recupereze. In aceste cazuri, pediatrii recomanda folosirea umidificatoarelor, in special in sezonul rece si in zonele cu un climat uscat.

Prin umidificarea aerului, caile nazale ale copiilor se decongestioneaza iar simptomele racelilor se diminueza. Aburul din umidificator ajuta la eliminarea mucusului care le impiedica respiratia normala, ducand la o recuperare mai usoara dupa raceli si asigurandu-le o stare de confort in timp ce trec peste raceli sau infectii.

In plus, aerul umed produs de umidificator ajuta si in cazul problemelor de piele, de care pot suferi copiii ce traiesc in medii uscate: buze crapate, ochi uscati si piele iritata si uscata. Un alt avantaj al folosirii unui umidificator in camera copilului

este ca il ajuta sa doarma, datorita zgomotului ritmic care ii linisteste.

Philips a dezvoltat o tehnologie special pentru confortul si sanatatea familiei – NanoCloud. Umidificatorul de aer Philips asigura un aer sanatos in casa ta, in orice sezon, prin control automat si tehnologie de evaporare inteligenta. Umidificatorul de aer Philips combate aerul uscat cu precizie, distribuind uniform aerul umidificat in intreaga camera si imprastie cu 99% mai putine bacterii in comparatie cu cele ultrasonice. Setarile de umiditate permit un control precis al umiditatii:  40%, 50% si 60%, pentru confort maxim.

Umidificatorul Philips ofera un sistem de evaporare avansat, in trei etape cu tehnologia NanoCloud. In prima etapa filtrul absorbant al umidificatorului capteaza particulele mari, cum ar fi parul si praful, in momentul in care extrage aerul uscat. In a doua etapa, sistemul de evaporare avansat cu tehnologia NanoCloud umidifica aerul adaugand molecule de apa in acesta fara bacterii sau calcar. In etapa a treia, aerul sanatos este evacuat din umidificator la o viteza constanta. Poti monitoriza constant umiditatea aerului, umidificatorul Philips pornind ori de cate ori este necesar, asigurand umiditatea la nivelul corespunzator in casa ta.

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Tema:

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII