Philips Avent va lansa o noua colectie de biberoane

Philips Avent va lansa o noua colectie de biberoane

Philips Avent va lansa o noua colectie de biberoane

  • Prin campania “Pasiuni de Viitor”, Philips Avent va lansa o noua colectie de biberoane, cu 6 ilustratii speciale, in editie limitata.

    Philips Avent le provoaca pe mamele din Romania sa participe la alegerea celei mai noi colectii de biberoane Avent, in editie limitata, in cadrul campaniei “Pasiuni de Viitor”.

    In urma unui vot public care se va desfasura pe pagina dedicata campaniei, publicul va alege sase dintre cele douazeci de ilustratii care se vor regasi pe noile biberoane Avent.

Procesul de votare incepe astazi, 4 aprilie, si se va desfasura pe parcursul a trei saptamani, dupa care se va lansa editia limitata Avent.

Ilustratiile reprezinta cele mai populare meserii si pasiuni pe care cei mici si le pot alege la un moment dat in viata de adulti.

Prin aceasta initiativa, Philips Avent atrage atentia nu doar asupra importantei alaptatului si a hranirii cu lapte matern, dar si asupra momentelor importante din relatia parinte-copil, pe care adeseori le uitam.

Philips Avent sprijina o viata sanatoasa, bine traita, inca de la primii pasi in viata, oferind o gama complexa de produse

Gama de biberoane Philips Avent a fost lansata in septembrie 2012, cu scopul de a veni in sprijinul mamelor care alapteaza natural, pentru a le fi alaturi si pentru a simplifica alaptarea copiilor.
Biberoanele Avent ajuta la crearea unui mod natural de hranire cu biberonul, atat pentru bebelusi, cat si pentru mame. Tetina are un design inovator cu petale, pentru o incepere naturala a hranirii similara cu alaptarea, ajutand bebelusul sa combine usor hranirea la san cu cea cu biberonul.

Pentru mai multe informatii despre campanie, accesati www.philips.ro/pasiunideviitor.

Despre Royal Philips
Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) este o companie care ofera solutii diversificate pentru sanatatea si bunastarea oamenilor, concentrandu-si activitatea in scopul oferirii de produse inovatoare, ce imbunatatesc calitatea vietii in domeniile sanatatii, produselor de lifestyle si solutiilor de iluminat. Avand sediul central in Olanda, Philips a raportat vanzari de 24,8 miliarde Euro in 2012 si aproximativ 114.000 de angajati in peste 100 de tari. Compania este lider pe pietele echipamentelor de ingrijire cardiaca, echipamentelor pentru pacientii in stare critica si aparatura medicala de ingrijire la domiciliu, solutii de iluminat eficiente energetic si aplicatii inovatoare in domeniul iluminatului, precum si pe pietele produselor electrice de barbierit si de ingrijire corporala pentru barbati si a celor de ingrijire a sanatatii bucale. Stiri despre Philips gasiti pe www.philips.com/newscenter.

Comunitatea Desprecopii

Toate Forumurile

Peste 200.000 de membri inregistrati!

Hai chiar acum in cea mai mare si mai activa comunitate de parinti si discuta despre: Philips Avent va lansa o noua colectie de biberoane.

intrebari

Intrebari si raspunsuri

Ai o intrebare pe teme legate de acest articol sau o intrebare in general? Intreaba specialistii Desprecopii.com si alte mamici dornice sa te ajute!

Forumuri Recomandate

Discutii generale

Discutii generale

LOUNGE DC. Discutii, pareri si impresii. Aici ne adunam pentru a ne cunoaste.

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim) dar completarea corecta este necesara, mai ales in cazul in care astepti raspuns. | Toate campurile trebuie completate!

Ai o intrebare? APASA AICI pentru rubrica de intrebari SAU intreaba pe FORUMUL DESPRECOPII