Pentru copilul din noi

Pentru copilul din noi

Pentru copilul din noi

  • Uitati pentru o clipa de griji. Uitati de motivele de suparare. Luati o pauza de la tumultul vietii de zi cu zi. In cinematografe ruleaza acum Cartea Junglei, ecranizare nou-nouta a povestii clasice a lui Kipling.

    N-o sa intru in tehnicalitati. Nici nu-si au rostul. Nu asta vreau sa transmit. O sa merg pe starea de bine pe care mi-a lasat-o filmul. Bucuria curata a copilariei.

in articolul Pentru copilul din noi, veti citi:
Aventura este o incantare pentru ochi si spirit
Eroii nostri sunt adusi la viata
Trailer Cartea Junglei

Aventura este o incantare pentru ochi si spirit

Peisajele sunt absolut fabuloase, de la intunecimea din inima junglei pana la deschiderea aproape infinita de verde a padurii tropicale. Imaginile impresionante de la ruinele templului, acum castelul regelui Louie, va vor provoca fiori.

Va veti descoperi atrasi in poveste din primele minute iar dialogurile dintre personaje vi se vor parea absolut credibile, absolut autentice. Scenariul e presarat cu glume pline de sare si piper. Muzica va intregi experienta traita. Mi-am stapanit cu greu pornirea sa ma ridic din scaun si sa dansez pe Bare (nu Bear) Necessities sau I Wanna Be Like You. Promit sa n-o mai fac cand voi revedea filmul acasa. I’m gonna dance my ass off.

Eroii nostri sunt adusi la viata

Eroii nostri sunt adusi la viata de CGI ul modern completat de voci celebre. Castigatori si nominalizati ai Oscarurilor.

Ben Kingsley este Bagheera, pantera neagra cu comportament de militar de cariera combinat armonios cu cel de frate mai mare protector.

Bill Murray intra in blana lui Baloo, descurcaretul junglei, prietenul de nadejde si mentorul lui Mowgli.

Scarlett Johansson este mieroasa Kaa, pitonul indian, gata sa-si devoreze victimele hipnotizate.

Lupita Nyong’o este Raksha, mama lup, iubitoare si eleganta.

Giancarlo Esposito, Akela, masculul alfa, protectorul familiei.

Christopher Walken imprumuta personalitatea sa impunatoare Regelui Louie.

Iar Idris Elba este infricosatorul Shere Khan.

Neel Sethi a fost ales sa-l portretizeze pe Mowgli dintre alti 2000 de pretendenti. Buna alegere. E viu, alert, expresiv. Vreau sa cred ca fix asa si l-a imaginat Rudyard Kipling pe puiul de om pornit in descoperirea personalitatii si al locului sau in lume.
 

M-am straduit sa nu va dezvalui foarte multe din actiunea filmului. Va las sa-l descoperiti singuri, sa savurati aceasta minunata alegorie a societatii mereu actuala.

Mergeti la cinematograf. Hraniti-va sufletele. Copilaria e mai aproape decat credeati.

 

Lista de Lucruri de facut in 2016: de ce este important sa avem aceasta lista

Chiar daca multi din cei care isi cauta fericirea nu incep Anul Nou cu o masina nou, un job nou, sau cu un premiu de loterie, exista un lucru pe care il putem face cu siguranta la inceput de An Nou; o noua Atitudine asupra propriei noastre vieti.  O perspectiva noua asupra propriului nostru destin. Iar aceasta perppectiva - sau Lisa de lucruri de indeplinit, pompos numita Rezolutie - ne poate umple de o energie noua. Iata Lista de Lucruri de facut in 2016: de ce este important sa avem aceasta lista ...

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII