Aniversarea de 1 anisor: ce cadouri a primit printesa Charlotte

Aniversarea de 1 anisor: ce cadouri a primit printesa Charlotte

Aniversarea de 1 anisor: ce cadouri a primit printesa Charlotte

  • Recent printesa Charlotte, fetita Printului William si a Ducesei Catherine a Marii Britanii a implinit un an. Un numar deosebit care cere un cadou deosebit. Iata ce cadouri speciale a primit. Care va inspira cel mai mult?

Ce cadouri a primit printesa Charlotte:
Prima aniversare a fetitei - cadouri deosebite pentru o aniversare simbol
Zornaitoare de aur alb de 18 carate
Cadouri de la cuplul presidential
Zornaitoare de argint

Prima aniversare a fetitei - cadouri deosebite pentru o aniversare simbol

Recent printesa Charlotte, fetita Printului William si a Ducesei Catherine a Marii Britanii a implinit un an. Un numar deosebit care cere un cadou deosebit.

Printesa a primit cadouri din 64 de tari, de la cadouri foarte scumpe, pana la cadouri foarte ieftine.

Astfel printesa a primit de la matusa sa Pippa un pachet de scutece bio, in valoare de 6 euro.

De la bunicul Charles a primit o zornaitoare de rachita impletita. De la primul ministru al Marii Britanii, David Cameron, printesa a primit cartea lui Hans Christian Andersen - Fairy Tales.

Nici conducatorii altor state nu au uitat de ziua aniversara a printesei, astfel premierul Canadei a facut o donatie de 100.000 de dolari, in numele Charlottei, pentru fundatia Immunize Canada, un costum pentru iarna si o carte.


costumasul de ski din Canada

Regele si regina statului Bhutan au daruit micutei doua jachete lucrate de mana, una pentru printesa, iar una pentru fratele sau mai mare, printul George.


cele 2 jachete din Bhutan

Zornaitoare de aur alb de 18 carate

Cel mai scump cadou a venit din partea celebrei case de bijuterii The Natural Saphire Company, care a trimis o zornaitoare de aur alb de 18 carate.


zornaitoarele de aur alb

Cadouri de la cuplul prezidential

Unul dintre cele mai recente cadouri vine de la presedintele Barack Obama si Prima Doamna Michelle Obama, care au vizitat palatul luna trecuta. Si, in timp ce printul George a fost in centrul atentiei in timp ce ​Charlotte dormea, mica printesa nu a fost departe de mintea lor! Presedintele si Prima Doamna i-au oferit un puzzle si o versiune de plus a catelului lor de apa, portughez, Bo - probabil sa se asemene cu cel pe care l-a primit si Printul George cand s-a nascut Charlotte. Cuplul prezidential i-a mai daruit un scaun balansoar si o paturica atunci cand s-a nascut.

Zornaitoare de argint

Presedintele Mexicului, Enrique Peña Nieto, si sotia sa, Señora Angélica Rivera, i-au oferit printesei o zornaitoare de argint cand au vizitat U.K. in martie 2015.

In timpul vizitei sale oficiale de stat din octombrie anul trecut, presedintele Xi Jinping i-a daruit printesei Charlotte un set de figurine de matase care descriu romanul chinezesc din secolul al 19-lea, Dream of the Red Chamber, a declarat Palatul Kensington.

Guvernul Australian a trimis o paturica pentru copii realizata din lana merinos din Tasmania. Iar Primul-ministru al Noii Zeelande a oferit o selectie de ursuleti de plus, paturi pentru copii si botosei, toate realizate din lana Stansborough.

Intr-un comunicat de presa, casa regala britanica a declarat ca Wiliam si Kate sunt extrem de recunoscatori pentru toate cadourile, scrisorile de felicitare si urarile de bine primite de la nasterea printesei Charlotte Elizabeth Diana. 

Primul tort aniversar: 2 retete speciale pentru bebelusi!

Sărbătorirea primei zile de nastere a copilului dumneavoastră nu trebuie să însemne sa il lasati sa se arunce cu capusorul într-un tort plin cu zahăr și uleiuri procesate! Puteți face un tort delicios si sănătos, special pentru copilasi mici, care va fi la fel de gustos si pentru invitatii dumneavoastra. Iata 2 retete foarte simple, sanatoase si gustoase AICI

 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII