Dacia Plant se relanseaza!

Dacia Plant se relanseaza!

Dacia Plant se relanseaza!

  • Compania braşoveană face un pas firesc în evoluţia sa, relansând brandul Dacia Plant® şi abordând o nouă identitate vizuală de companie.

    Compania relansează brandul Dacia Plant şi ţinteşte noi segmente de consumatori interesaţi de beneficiile suplimentelor nutritive naturale. Odată cu rebrandingul sunt lansate noi produse şi are loc o rearanjare a portofoliului. Toate ambalajele vor fi de acum mai simple, elegante şi reduse la esenţă.

    Primele produse lansate la începutul lunii mai sub noul brand Dacia Plant sunt Calmindolor, Emocalm Forte, Fitosenin, Herboprostal, Normocolesterol Forte, Vasoclean şi Vivalong.

Schimbările pe care le anunţăm astăzi sunt primele dintr-un proces entuziasmant, o strategie pe termen lung care are drept obiectiv fidelizarea cât mai multor consumatori. Rebranding-ul nu este o schimbare radicală, este un pas firesc în evoluţia unei companii. Se simte acum mai mult ca oricând nevoia unei experienţe de brand captivante, diferenţiatoare, care să fie coerentă în fiecare punct de contact cu clientul final” a declarat Carmen Dincă, Director de Marketing Dacia Plant.

În acelaşi timp, pentru a putea să comunice eficient unor noi segmente de consumatori beneficiile suplimentelor naturale, Dacia Plant adoptă o nouă identitate vizuală de companie. Aceasta preia valorile companiei (sănătate naturală, tradiţie, armonie, valoare şi inovaţie) şi le transpune într-o abordare nouă, mai potrivită cu viteza şi eficienţa secolului în care trăim.

Lupul dacic, simbolul Dacia Plant de aproape 14 ani, părăseşte forma orizontală, inspirată din steagurile de luptă ale dacilor, şi evoluează într-un cerc ce simbolizează continuitatea şi permanenţa. Cercul se inspiră din tradiţie şi natură, evoluează şi renaşte din nou din vechile sale valori.

Dacia Plant este tradiţie, este modernitate, este natură, este un perpetuum mobile care creează şi recreează produse binefăcătoare pentru sănătatea consumatorilor. Misiunea Dacia Plant este să reîntoarcă oamenii la natură şi să aducă natura mai aproape de oameni.

„Forţa binefăcătoare a plantelor” devine noul slogan al companiei şi transmite românilor că suntem mereu conectaţi la natură şi la starea naturală, de sănătate.

„Pentru noi tradiţia a fost şi rămâne punctul de reper, dar în acelaşi timp este important şi să fim conectaţi la valorile prezentului, la nevoile şi aşteptările omului modern. Iar omul modern începe să redescopere că sănătatea se păstrează cel mai bine printr-un stil de viaţă cât mai natural. De aceea, prin noua imagine şi noul slogan, ne propunem să comunicăm mai bine oamenilor de toate vârstele beneficiile suplimentelor create din plante, cu promisiunea că le vom oferi şi pe viitor produse naturale, eficiente, inovatoare” a declarat Cosmina Oprea, Director General Dacia Plant.

Rebrandingul Dacia Plant era necesar în condiţiile în care compania are deja un istoric de 14 ani în care s-a impus ca un brand de succes pe piaţa suplimentelor nutritive din plante. Dacia Plant păşeşte acum într-o nouă etapă de dezvoltare, în care se adresează persoanelor tinere, dinamice, din ce în ce mai interesate de sănătatea naturală.

Despre DACIA PLANT:
Dacia Plant este compania românească cu produse naturale inspirate din reţetele tradiţionale, adaptate stilului modern de viaţă. Toate produsele Dacia Plant au concentraţii optime de substanţe active şi nu conțin aditivi, conservanți, coloranți sau îndulcitori artificiali. În fabrica de la Bod-Brașov, Dacia Plant produce peste 250 de tipuri de comprimate, tincturi, pulberi și siropuri bazate pe plante atent selecționate și pe extracte standardizate. Brandurile companiei sunt: Dacia Plant®, Interferonat®, Îngerașul®, Sublima®, Specialiştii Plantelor®, Citonat®, Pandemiq®, Bun de tot® şi Detoxicolon®. Pentru mai multe informaţii, accesaţi www.daciaplant.ro

Comunitatea Desprecopii

Toate Forumurile

Peste 180.000 de membri inregistrati!

Hai chiar acum in cea mai mare si mai activa comunitate de parinti si discuta despre: Dacia Plant se relanseaza!.

intrebari

Intrebari si raspunsuri

Ai o intrebare pe teme legate de acest articol sau o intrebare in general? Intreaba specialistii Desprecopii.com si alte mamici dornice sa te ajute!

Forumuri Recomandate

Discutii generale

Discutii generale

LOUNGE DC. Discutii, pareri si impresii. Aici ne adunam pentru a ne cunoaste.

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim) dar completarea corecta este necesara, mai ales in cazul in care astepti raspuns. | Toate campurile trebuie completate!

Ai o intrebare? APASA AICI pentru rubrica de intrebari SAU intreaba pe FORUMUL DESPRECOPII